Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 18

alsima spune:
saluti!
Vin si eu la raport azi...
Din pacate am avut o saptamana haotica cu stat la serivici 14-15 ore, cu pizza, hamburgeri si cartofi prajiti...
Din pacate m-am ingrasat la loc 1 kg ( ma mir ca numai atat...)
Acum am 69kg...

silvana75 spune:
Salutare si de la mine
Kg tot atatea, adica 68 masurile noi sunt 90-78-96
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

ihotu72 spune:
Buna seara am intrat pe fuga sa dau raportul-65 kg.As fi vrut sa am 64,dar....Va pup si ne intalnim saptamana viitoare.Sper ca atunci sa am 64.Noapte buna.
pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

adrianaloy spune:
Felicitari celor care au slabit saptamana asta si bun-venit noi-noutzelor. bafta tuturor si sa incapem in costume de baie sexi cat mai repede
Eu nu vreau flori, dar nici purcel- stationez saptamana asta! Ma declar multumita avand in vedere petrecerea si vizitele avute...
Pupici la toata lumea.

Deianira spune:
Eu am ajuns iar la 54,5. Se pare ca eu ma joc cu jumatatea asta de kilogram de la 55 la 54,5, ba o am, ba nu o am.
Felicitari fetelor care au slabit .

melly23 spune:
Raportu asa la rapid ca nu am timp de stat ca astept musafiri, deci:
bust: 96
talie: 82
sold: 102
kg: 72.3
s-a mai dus unul!
felicitari tuturor celor care au scapat la fel de cateva grame sau kg si celor care stagneaza dar le dam o mana de ajutor celor care au pus unul sus!nu stiu daca sunt, zic si eu asa!hihi
ca pop pe toate va doresc un martzisor deosebit si o zi de 1 Martie si mai deosebita!si sa nu uitam de [makoreta] JOS COLACEII
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele

kokiy spune:
La mine tot pe acolo 79.4 ....
Spor la slabit
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

MadameBovary spune:
In trecere iar, mai ales sa felicit gagicile care au venit la raport si care fie s-au pastrat, fie au mai dat jos ceva.. se pare ca o sa avem al doilea porcusor din istoria noastra acordat saptamana asta: Alsima, lasa ca remediezi tu situatia pana data viitoare si scap i de el!!
le mai asteptam pe:
Brazuca
Cristi
Ela
Elena
Elenuca
Gaby
Hera
Ipearina
Laura
Mada
Mi_bebe
Nana
Nelia
Nicole
Rianna
Roxie
StMihaela
Xerxe
Xio

Ela_silvia spune:
Uff, MadameB, cred ca mai dai un porcusor si la mine!
Saptamana asta mi-am cumparat un alt cantar caci pe cel vechi il banuiam de mult ca nu mai merge bine..iar verdictul - CRIZA - 65,1 kg!
Nici nu vreau sa ma gandesc de la cate kg am plecat daca abia acum am 65!!!De slabit, am slabit, nu e nici un dubiu si asta o arata dimensiunile: bust 92/talie 97/sold 102.Dar na, pragul asta de 65 devine critic pt moralul meu.
Oricum nu ma las!Am inceput in sfarsit sa fac si abdomene!Vreau sa ajung la 100; deocamdata sunt la 55 si cresc zilnic cate 5.
Maica-mea mi-a facut cadou o carte foarte interesanta "Sa slabim natural" ar fi titlul, iar din introducere deduc ca este foarte important modul in care respiram! Pe masura ce aprofundez, va voi tine la curent!
Ca tot suntem in week-end va doresc sa rezistati tentatiilor!