Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 15
melly23 spune:
seara buna si de la mine!ce mai zicetzi voi fetele!cum e? o scoatem noi la capat oricum!am vazut fete noi!!!un
pentru voi! si o
pentru voi!nu e greu!eu dau jos pe saptamana in jur de 1 kg!
doamne da sa nu se schimbe nik!desi vad ca merge mai greu nu stiu de ce!ca nu am schimbat nik!acu avem un musafir si beau un pahar de vin cu cola
! nu datzi cu cartofi ca n-am ce face!
cleo nu mai zici nik!?cum te-ai petrecut de ziua ta!ce mai face Mara!
si la restu de mladitze si mugurasi!
restu fetelor 

sus frunte si bagatzi tare!ca merita sa fim fumoase ca vine varaaa!!!( oricum suntem frumoase
)
va pup pe toate si daca va place va rugam sa votatzi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">me1 si me2 la Clipe de Viatza 2008

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
Deianira spune:
La mine e asa si asa.
La sala nu am apucat sa merg, bolnava is - racita cobza, scoala da, job da, mancat - pe apucate... offfff
.
Addicted spune:
Silvana are dreptate sotul tau si ti-am mai zis si noi. Masoara-te si vezi daca s-a modificat ceva din dimensiunile 90-80-97. Si daca mergi des la sala, chiar trebuie sa fi simtit modificari, talie mai subtire etc. Chiar tu ziceai ca simti pantalonii mai largi pe tine. Asa ca masoara-te si sper sa fii mai ambitionata cand vezi ca s-a schimbat ceva, chiar daca nu e acul cantarului, pana la urma dimensiunile conteaza de fapt, nu? Asa ca fruntea sus si continua sa faci sport, nu te lasa!
Melly multumim de incurajari, de fiecare data o faci si cel putin eu ma simt mult mai bine cand vad cat de optimista esti si ca ne insufli si noua aceasta atitudine 
Deianira si eu racita cobza, ochii rosii si umflati, as putea juca intr-un film de groaza fara machiaj special. Am citit acum o ora un remediu simplu pentru raceala pe care toata lumea il stie, dar care prezenta si explicatii: sa bei apa fierbinte, ceai sau supa foarte foarte fierbinte, inghititura cu inghititura, acest lucru distruge microbii din gat si ii face sa nu se mai inmulteasca. Si ia pastile de zinc, care au aceleasi efecte.
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
Deianira spune:
Addicted, multa sanatate si cat mai rapid, daca se poate (am facut si rima
)
. Eu oricum is adepta ceaiului si beau minim 0,5 litri pe zi, fierbinte, aproape imediat ce l-am luat de pe foc
.
In asta de raceala e bine sa pui si lamaie (are vitamina C) si sa il indulcesti cu miere si daca te doare gatul sa iei miere asa, pur si simplu, e foarte eficienta, daca tusesti - ceai de ceapa (eu numai zic de asta, de baut... mai putin, nu ii suport nici mirosul
).
Eu cu nasul nu stiu ce sa fac, il tot dau cu crema de galbenele ca e tot crapat, dar o dau jos la urmatoarea suflare de nas cu servetelul
.
Addicted spune:
Saru'mana, la fel!
Pai cu nasul, cumpara-ti un spray sau baton d-ala mentolat. Eu am prin casa, dar mi-e lene sa il caut, daca ati mai pomenit asa ceva. Toata ziua nu m-am miscat de sub plapuma si nimic nu ma urneste. Si daca ai umidificator de camera, foloseste-l, sau fa-ti infuzie de musetel intr-o cratita cu apa si stai cu capul deasupra, acoperit de prosop. Eu asta o sa fac mintenas, ca nu se mai poate si maine tre' sa fiu fresh la job.
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
Addicted spune:
Ok, Madame ahem ahem, te rog sa notezi urmatoarele modificari in raport, de care sunt foarte mandra: bust 100, talie 86, sold 96. Deci am slabit 4 cm la sani, 6 in talie si 3 la sold. Acum, era bine daca rezultatele erau multiplu de 10, dar deh, ma multumesc si cu atat ![]()
Muse, Cleo pe unde umblati, mai?
xerxe2005 spune:
Am fost ieri la sala. Nu prea a fost aerobic, ca 75 % din timp ne-a pus sa lucram la stepper. Si nu prea am reusit eu sa tin ritmul, ca facea instructorul 4 serii de cate 8 exercitii de acelasi fel si imi tremurau efectiv picioarele.
Eram singura grasunica pe acolo, dar pentru ca era sora mea cu mine si in plus celelalte fete nu pareau interesate decat de exercitii, a fost ok.
Si am facut putin febra musculara, doar la gambe.
Raportez meniul de ieri: dimineata cafea, o bucata de placinta cu branza, la 15.30 am mancat o portie de tocanita de cartofi cu carne afumata, ca de, o aveam in dotare si seara o salata cu rosii, ceapa, castraveti si oua fierte.
Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07
Madachan spune:
Buna ziua!
N-am mai scris si citit de vreo saptamana. Vineri o sa am si eu in sfarsit ce raporta.
Felicitari celor ce au mai slabit !
Pe vineri! Va pup!
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
XIO spune:
Am slabit si eu , dar nu stiu exact cat.
Deianira , tu la ce sala mergi?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
arleena spune:
hello
io ma tin de treaba....luni am inceput cu stangul dar m-am redresat, azi am fost si la inot(desi is la ciclu)
sper sa ma tina elanul....
io dimineata nu prea pot manca....cum sa fac sa nu ma apuce pofta de tot felu mai spre ora 6???
chiar azi ne-a trimis soacramea un ditaimai tortul amandina plin de ciocolata
....imi mai inec pofta in ceai sau apa...dar no...nu-i tot una....ce trucuri folositi sa va invingeti poftele si foamea??