Cel mai usor regim de slabire *6*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Elenuta, sa dea Domnul sa fie sanatos, fie baiat, fie fetita!! mare la mamica!

Fetele noi Arleena, StMihaela, Diana, sunteti oficial membre ale clubului JOS COLACEII, va acord din oficiu drept bun-venit si va invit sa veniti cel putin in fiecare vineri alaturi de noi sa ne spuneti cum a decurs pentru voi saptamana si care sunt noile "scoruri" in materie de kilograme si centimetri. Spor la slabit si bine ati venit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Va rog sa ma primit si pe mine in clubul vostru.
Sunt o balenuta care a cam neglijat propria persoana in ultimii ani (desi nu am fost niciodata o silfida), dar acum am ajuns la o limita psihica care pur si simpla ma exaspereaza. Plus ca imi doresc sa fac bebe nr. 2 si medicul ginecolog a zis ca ar fi cazul sa mai slabesc intai.
- data nasterii - 19.03.1979
- de cand te apuci de regimul nostru: de azi 24.02.2009
- varsta - 30
- inaltime - 1.64
- centimetri sani-talie-sold: nu m-am masurat inca
- cate kg ai in prezent si la cate vrei sa ajungi: am 85 de kg si as vrea sa ajung la 70 kg. Ideal ar fi 64 kg sau mai putin, dar prefer sa imi impun un ideal mai usor de realizat.
Azi merg cu sora mea sa vad o sala de aerobic si sper sa ma simt bine acolo, sa imi placa si sa pot merge de 3 ori pe saptamana. (a sa citi: sper sa mai vad vreo grasunica pe acolo, ca sa nu ma simt freaky).
Ideea asta de regim mi se pare super. In plus nasa mea s-a tinut cam 2 luni de restrictia de a nu manca dupa ora 18.00 si efectiv se vede cum si-a modelat corpul. Nu stiu exact cat a slabit, dar rezultatul e chiar uimitor la ea. Si nu a facut pic de miscare ca lucreaza la birou cam 10 ore pe zi si e cam comoda, deci nu merge la sala.
Tocmai de aia sper eu ca daca voi face si ceva aerobic, voi avea si eu rezultate bune.

Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Xerxe, sigur ca te primim si pe tine! sa-mi fac treburile de dimineata si apoi te inscriu si pe tine in tabel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

multumesc de primiri
se pare ca din prima zi am dat=o in bara nu am fost pe acasa si nu am avut timp sa mananc asa ca pe la 7 seara am bagat un gratar cu legume si orez....dar a fost cam singura masa pe ziua de ieri.....am mai mancat ceva fructe ...si jumate de ferrero rocher.

trebuie sa fiu mai constiincioasa
maine merg si la innot....abia astept

Mergi la inceput

Xerxe, gata, esti oficial de-a noastra! si bine ai venit!!

Am facut o mica schimbare in tabel ca sa scurtez primul post.. dupa floricelele aferente am trecut data la care fiecare s-a apucat de regim. Nana, daca mai dai pe aici, zi-ne si noua cam cand ai inceput si cand esti nascuta, ca lipsesti din evidenta noastra . Sper sa fiti ok cu aceasta noua versiune de tabel.

Arlee, hai, se poate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleena

multumesc de primiri
se pare ca din prima zi am dat=o in bara nu am fost pe acasa si nu am avut timp sa mananc asa ca pe la 7 seara am bagat un gratar cu legume si orez....dar a fost cam singura masa pe ziua de ieri.....am mai mancat ceva fructe ...si jumate de ferrero rocher.

trebuie sa fiu mai constiincioasa
maine merg si la innot....abia astept

Multumesc si eu de primire.
Sincer, si eu era s-o dau in bara. La opt seara, cand am strans masa copiilor, era sa ma scap la o placinta cu varza, o bunatate. M-am oprit dupa prima gura, care mi-a si ramas in gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

sa ma bag si eu in seama...

buna!
am si eu o intrebare, ca nu am avut timp sa citesc raporturile voastre saptamanale. cam cat dati jos pe saptamana ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iwantgfm

sa ma bag si eu in seama...

buna!
am si eu o intrebare, ca nu am avut timp sa citesc raporturile voastre saptamanale. cam cat dati jos pe saptamana ?

Unele au dat jos si un kilogram, altele cateva sute de grame.. depinde de la persoana la persoana, de la cate kilograme incepi, cat sport faci etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Eu iar am racit, am luat raceala de la prietenul meu, care de vineri a stat la pat, cu febra, cu halucinatii, a fost foarte rau. Asa ca a venit randul meu acum. N-am fost nici la sala, de mancat am mancat sanatos, dar m-am culcat de fiecare data dupa ca ma simteam obosita si slabita Asa ca de la 64,2 cat aveam duminica am ajuns iar la 65 azi Va las, ca imi ard ochii in cap..

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

eu cam simt ca o iau pe aratura cantaru meu arata tot 68 si chiar nu inteleg de ce???!!! are careva o explicatie? merg la sala aproape zilnic, sotu meu zice ca pot ramane cu 68 kg doar ca muschii iau locul grasimii (muschii fiind mai grei nu se vede la cantar) pe mine ma enerveaza chestia de numa

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput