Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 13
StMihaela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Mihaela[/brown], ne-am incurcat, adica eu pe tine |
Am inceput cu abdomene, ridicari de greutati (usoare). Cam de o luna. Dar recunosc ca in unele zile abea mai am puterea sa ma pun in pat. Sper ca venind in grupul vostru sa ma ambitionez sa fac macar 10 abdomene zilnic. Cu mancarea, daca as fi mai severa, as muri de inanitie.
| citat din mesajul lui adrianaloy Mihaela, vrei sa ajungi la 90-60-90? eu zic ca arati f bine, dragutza. Dar' ma rog fiecare avem 3-5 kg in plus-pe creier- adica in imagiantia noastra). baga si tu o pozica la albumul topicului![]() |

Daca nu arat ca o balena esuata nu inseamna ca arat "f bine". Faptul ca am un colacel de 70 cm in talie, celulita pe coapse si pernute la spate si picioare nu cred ca ma fac o femeie frumoasa.
La 27 de ani aveam 92-59-90. Acuma stiu ca nu mai pot fi fecioara, dar totusi.
La cap am eu unele, dar nu in legatura cu grasimea. Am insa oglinzi in casa.
MadameBovary spune:
Mihaelo, pai mama, nu-i bine, zau, sa te infometezi!! Uite, la noi merge treaba chiar misto... mananci ce vrea muschiuletul tau pana-n pranz, apoi mai usurel pana seara si dupa ora 6 sau 7 seara, nimic sau ceva SI mai usor, pana in 100 de calorii. Si uite cate flori s-au dat pana acum fetelor care au tinut asa si nu s-au infometat... deci se poate slabi asa, incet dar sigur! Si daca faci si un pic de exercitii fizice, cu atat mai bine, tonifici musculatura! Haide, fii cuminte si mananca asa cum trebuie si eu te treg in lista. Deal? ![]()
p.s. am actualizat tabelul pe prima pagina; cine se simte neindreptatita, 2 degete sus si modific, om sunt si eu ![]()
la fetele preferate! 
Diana_b spune:
Gata, am completat. Se pare ca-s cea mai balenutza de pe aici.
Diana si
Mircea (2.01.2004)
neliaCris spune:
eu am vazut ca unele fete au pierdut de la ultima numarare chiar si 3 kg...eu nici unul..pai cum vine asta?eu ma stersez....sunt defecta...
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
arleena spune:
ma bucur ca ma primiti
....revin cu datele maine=poimane....ca nu am metru sa ma masor....
scrieti si ce mancati voi peste zi? asa sa-mi fac o idee....
- data nasterii :1.dec1979
- de cand te apuci de regimul nostru:teoretic de maine
- varsta :29
- inaltime: 170
- centimetri sani-talie-sold
- cate kg ai in prezent si la cate vrei sa ajungi: 70->60(ideal dar ma multumesc cu 62)
imi doresc sa ma apuc si de miscare care imi lipseste cam de 3 luni drept urmare cele 4 kg puse de sarbatori s=au lipit, fixat, consolidat si nu merg jos usor
....
facem tae-bo inainte si abdomene si mergeam si la bazin....acuma am negociat cu sotul sa-l aduca el la bazin pe cel mic dupa ce apuc sa fac eu cateva ture...si apoi mai stau cu piciul la ora lui de innot.
eu lucrez de acasa si dupa ce-l duc la gradi pe micut ma ia o foame si manac aiurea....sper sa reusesc cu ajutorul vostru sa-mi stapanesc poftele astea(ca doar nu-s insarcinata)
va urez o saptamana cat mai frumoasa.
StMihaela spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Mihaelo, pai mama, nu-i bine, zau, sa te infometezi!! Uite, la noi merge treaba chiar misto... mananci ce vrea muschiuletul tau pana-n pranz, apoi mai usurel pana seara si dupa ora 6 sau 7 seara, nimic sau ceva SI mai usor, pana in 100 de calorii. Si uite cate flori s-au dat pana acum fetelor care au tinut asa si nu s-au infometat... deci se poate slabi asa, incet dar sigur! Si daca faci si un pic de exercitii fizice, cu atat mai bine, tonifici musculatura! Haide, fii cuminte si mananca asa cum trebuie si eu te treg in lista. Deal? |
Deal!
Numai sa nu ma mai ingras, sa ma opresc la 58 kg, ca stric tot ce am facut in ultimii ani. Si acum s-o iau iar in jos, usurel - usurel
laura_cafea spune:
Buna fetelor,
Ce bine ar fi sa nu existe weekenduri cat ti dieta, ca de in weekend mai vin musafiri , mai o prajiturica
, dar promit ca de azi trec iar pe baricade...
o zi buna
Nicole1980 spune:
Vin si eu cu raportul, cam tarziu , ce-i drept...
Ma mentin la aceleasi kg 73, deci nu iau nici o floricica
.
Felicitari fetelor care au obtinut floricele !
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
gabytza25 spune:
fetelor, astazi m-am masurat, asa din greseala, pentru ca dadusem nas in nas cu centimetrul si mare mi-a fost uimirea cand am vazut un centimetru in minus... inca 12 si gata, am reusit ce-mi doream... imi scuzati entuziasmul, dar e primul centimetru pe care il vad lipsa de cand am inceput ![]()
si sa aveti o seara frumoasa
elenuta23 spune:
multumesc fetelor pt tot
ns inca ce va fi fata sau baietel insa dupa cum am calculat pe net va fi fetita , insa nu avem preferinta la sexul bebelui, sa fie sanatos e cel mai important pt noi
LA MULTI ANI!!!!!!! CLEO

SCUZE PT INTARZIERE 
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero