Cel mai usor regim de slabire *6*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ma primiti si pe mine in grupul vostru??

vreau sa dau cam 10 kg jos pana in august....si am nevoie de suport moral....si incurajare....
m-am ingrasat acuma de sarbatori vreo 4 kg si tot aman momentul cand sa ma apuc iar de sport si sa nu mai mananc seara,.....am mai fost o vreme pe la fetele de la noul stil de viata acu 1 an si atunci am ajuns la kg dorite...dar in decurs de 1 an s-au pus treptat mai multe la locasta si din lipsa miscarii....ca nu reusesc sa-mi fac timp...si cel mai naspa ca nu perseverez....ma lasa motivatia dupa vreo sapt....
adevarul e ca imi place sa mananc....si dulciuri evident....
poate daca citesc depsre voi, de abitia voastra reusesc sa ma mobilizez si eu....so, ma primiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

cum scrieti atat de mult in fiecare zi, nu prea am timp sa citesc... mai mult in diagonala... asa ca abia acum m-am prins ca in fiecare vineri e masuratoarea/cantaritul. La mine nu trebuie modificat nimic, ca nu am reusit sa elimin niciun cm de colacel ... offf ... poate saptamana asta

pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

mai la mine se duc asa greu...ce ma fac..stiu ca sutn cam disperata dar eu dupa 6 nu mai pap nimic daor mandarine sau un pic de iaurt...si tot nu slabesc...azi de dimi am avut60,4...deci 100 de grame pe zi...of...ar insemna sa pierd 1 kg in 10 zile?..pe luna 3 kg....hm...deci pana de pasti ar fi...minu 4 kg?ar fii super...minus 6 as vrea si eu....apoi inca cateva si gata...doamne da...
fete voi ce ma imancati?eu m-am gandit azi la un spanac cu ochiuri...

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Arleena, welcome! Nu iti trebuie foarte mult control ca sa ti regimul, doar sa fii organizata, sa iei mesele asa cum trebuie.

Nelia Cris, dar e ok 3 kg pe luna, e un rezultat sanatos. Cand se duce tot deodata, atunci nu e ok .

Eu zilele astea nici nu prea pot manca, is gripata, am febra, deci... adio pofta de mancare.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Haideti mai fetelor, e slabuta activitatea saptamana asta la raport . Ce-i cu voi?? Haideti, mai aveti vreo ora jumate sa veniti sa spuneti ce si cum... ca stiti ca sustinerea e maxima. Fara jena!

Addicted
Brazuca
Cristi
Deia
Elena
Elenuca
Gaby
Hera
Ipearina
Kokiy
Mada
Nana
Nicole
Rianna
Roxie
Vali
Xio

Arleena, sigur ca te primim, cum sa nu... dar ca sa fie oficial si sa iti primesti floricia de membru, trebuie sa ne spui urmatoarele chestii despre tine:
- data nasterii
- de cand te apuci de regimul nostru
- varsta
- inaltime
- centimetri sani-talie-sold
- cate kg ai in prezent si la cate vrei sa ajungi

Nelia, tu nici nu ai foarte multe kilograme peste cat ar trebui sa ai deci slabirea in cazul tau, ca si la mine, se va face mai greutz un pic. Eu am dat in prima saptamana jos 1 kg si apoi mult mai greu... plus ca se mai obisnuieste si organismul cu regimul si atunci o sa se duca mai greu sutele de grame. Dar 1 kg la 10 zile ar fi foarte bine avand in vedere ca nu e un regim drastic! Nu-ti pierde speranta, va functiona, mai ales ca vad ca deja reusesti sa nu mai mananci seara decat foarte putin. Uite, multi de incurajare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

Maddame, in lista ta tot scrie Gaby, ca nu si-a dat raportul...e vorba despre mine?, ca nu-mi dau seama, desi eu am dat raportul ieri, ziceam ca nu am reusit sa scap de niciun centimetru saptamaan asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu am putut sa raportez vineri. Aveam 80kg vineri dimineata, dar intre timp am mancat destul de mult ca mi-a facut asta mica enterocolita si nu a pus gura pe nicio mancare in afara de tzitzi. Nu i-a dat drumu' de vineri pana acum la tzatza, asa ca a trebuit sa ma hranesc sa rezist "atacului".

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Si eu, si eu, doar doar m-oi tine de slabit. Si am ceva de munca, nu gluma:

Deci, daca ma primiti:
- data nasterii: 13.dec.1968
- de cand te apuci de regimul nostru: de maine, 22 februarie
- varsta: 40
- inaltime: 1,73
- centimetri sani-talie-sold: 118-108-129
- cate kg ai in prezent: 93
- la cate vrei sa ajungi: 65

Mai completez dupa ce ma masor

Diana si Mircea (2.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu nu am raportat nimic vineri pentru ca NU AM CE SA RAPORTEZ! Mai exact, am 58 kg, adica de la inceputul lunii ianuarie nu am fost in stare sa pierd decat un kg; si ala cu oscilatii. Si asta pt ca nu mai am nici un pic de vointa, mananc la orice ora, miscare fac prea putina, nu ma pot abtine cand trec pe langa patiserii etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gaby, da, scuze, am uitat ca trasesem linie la tine pe foaia mea . N-am vazut. Te-am taiat de pe lista!!

Brazuca, multa sanatate la gaza mica, sa se faca bine!!

Diana, hai ca te astept si cu centimetrii aferenti si pe urma te introduc in baza de date . Oricum... bine ai venit!!

Mergi la inceput