Cel mai usor regim de slabire *6*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Citat:
citat din mesajul lui StMihaela

Citat:

Mihaela, bun, sarumana pentru date. Pot sa atentez si la:
- centrimetri sani - talie - sold
- data nasterii
- ziua de cand te apuci de regim
?

- 96 - 70 - 96
- 04-mai-1974
- de regim m-am apucat cand aveam 74 kg dar nu stiu de ce din vara am luat-o razna de la 52-53kg am ajuns la 58-59 kg. O fi stresul de vina?

Mihaela, vrei sa ajungi la 90-60-90? eu zic ca arati f bine, dragutza. Dar' ma rog fiecare avem 3-5 kg in plus-pe creier- adica in imagiantia noastra). baga si tu o pozica la albumul topicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mihaela, ne-am incurcat, adica eu pe tine ; de cand ai inceput regimul asta, la asta ma refeream, sa stiu sa te trec acolo la inceput la sarit de coarda sau la ridicat de greutati .

Silvana, nu dam suturi in dos, dam doar cu pentru incurajari!!

Adriana, bun asa, bine te-am regasit cu vesti bune! Iti dai seama ca nu ma fericeste prea tare partea cu menstruatia neregulata, dar acum o pun pe seama pastilei de a doua zi luata prin decembrie ca se cam deregleaza cateva luni dupa aia; in rest nu prea imi fac probleme aiurea, nu am avut probleme de la inceputuri si pana acum .

Grati, o sa vina si floricica, nu te uit , dar asta de-abia duminica seara cand voi reactualiza tabelul ca sa le mai dau si fetelor o sansa sa vina la raport.
Fetele care sunt:

Addicted
Brazuca
Cristi
Deia
Elena
Elenuca
Gaby
Hera
Ipearina
Kokiy
Mada
Nana
Nicole
Rianna
Roxie
Vali
Xio

Haideti fetelor, cu curaj, va asteptam cu si

mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Si eu cred ca tot de la stres nu slabesc.Alex doarme f putin si eu sunt chiauna.As dormi si in picioare.

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Raportez 79.5kg ...eu zic ca'i bine, avand in vedere ca am mai scapat la cioco

Spor la slabit

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

ca is pe fuga! Raportez, 65 fix, n-am mai fost la buda de miercuri!!!!
Cleo LA MULTI ANI!!!!! Sa fii fericita, sa iti creasca fifitsa mare si mumoasa ca si mamicu' si sa te distrezi azi, fa-ti de cap, ca o zi pe an e!

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Cleo

LA MULTI MULTI ANI!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

LA MULTI ANI CLEO!!!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

la multi ani cleo
Madame bovary...si eu care ma gandeam ca cine stie ce persoana matura gasesc sub numele asta...cand colo....acelasi an cu mine....deci inca madmoiselle...daca am scris bine!!!eu am facut germana si engl...m-am scos...adica si noi suntem mature...dar mai tinerici...
eu am mai scapat de ceva sute de grame...plimbarea imi face bine...acum in timpul zile imancata aveam 60,9 ceea ce in alta zi aveam 61,5...eu to cu cantarul ma indrum...nu am ce ii face...nu il arunc pe geam...il iubesc...

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

La multi ani, Cleo!

MB, eu nu am fost acasa ieri, deci nu m-am cantarit, dar din cate am vazut joi, am iar 55 de kg , deci poti sa arunci cu juma' de porc in mine .

Felicitari la fetele care au slabit .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Nelia... eu, daaaa, sunt o pustoaica fara seaman . Cate am vazut la viata mea, eheee!!

Am trecut sa urez si eu toate cele... soooo:

Cleo, iti doresc multa sanatate. Infinit de multa! Sa-ti ajunga cat pentru 15 vieti! Asa... apoi iti doresc fericire. Cu duiumul, sa nu poti sa spui care moment e mai frumos dintre toate. Mai departe : iubire, clipe minunate cu cei pe care-i vrei aproape si, nu in ultimul rand, cele mai timide si mai imposibile dorinte sa devina REALITATE!

LA MULTI ANI!!

Mergi la inceput