Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, mie mi s-a rosit putin cezariana in partea stanga langa fire cam 2 cm. Aveti idee daca e grav , cele care ati facut cezariana.

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, eu raportez ca am dormit ca porcu'. Adica m-a trezit Daria la 3 noaptea, apoi la 5, apoi la 7, apoi la 10 fara 20, apoi la 14. De la 14 la 17 numai a marait. Apoi ne-am culcat iar si am dormit pana la 22.30. Ea inca doarme.

roxanaz, uite ca Daria face doua luni si nici acum nu are programul reglat. Ma obisnuiesc cu un stil si apoi pac, si-l schimba si ma da peste cap. Perioadele in care sta treaza s-au lungit, si daca nu stau cu ea, sa ne jucam, sa povestim, e jale. In plus, nici in patul meu nu mai e bine, numai noaptea. Ii place numai in brate, si, culmea, pe umar, nu culcata.

Vezi ce faci cu raceala aia.

Anculet, la inceput, aruncam f. mult lapte praf facut, pentru ca nu-l manca atunci si urmam instructiunile, ce nu e folosit imediat, se arunca. Dar am constatat ca ies in paguba cu banii, asa ca il pastrez pe calorifer maximum 3 ore. Nu a patit Daria nimic, nu i s-au agravat colicii.

bebelusi, eu pe la 9 seara ii fac baie. Asta in general, cand nu e situatie de urgenta (treaba mica sau mare sau amandoua pana-n gat).

Billy, aia e Ana-Maria a ta? Ma uitam ca are piciorusele si manutele ca ale Dariei... Io ma stresam ca e slabuta Daria... Ana-Maria are niste ochi asa albastri, mai albastri ca Daria mea...

Felicitari, Daiopri! In sfarsit s-a hotarat pisoiul sa iasa la lumina!

Bafta, crysyana si crisspy!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetele multumesc de raspunsuri.

Hai Crisspy, Crysyana , va tinem pumnii.

Fetelor bebe meu sughita tare dupa fiecare masa, mi se rupe sufletul cand il vad. Ai vostri sughita? Ce remedii aveti?

De unde stiu cand trebuie sa ii dau lui bebe si din sanul celalalt? Eu ii dau sa pape doar dintr-un san. De multe ori adoarme si nu ii mai pot da, dar dupa ce il pun in patut incepe sa isi manance mainile, semn ca inca ii e foame....si il mai pun uneori si la celalalt.

Fetele, voi la ce ora le faceti baie la bebei?

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Bebelusi, cand sughitza Eliza o pun la san putin si gata. Oricum, sughitzul lor e mai impresionant pt noi, pt ei nu e o tragedie.

Din celalat san? habar n-am! ma ghidez eventual dupa cum simt sanul la atingere combinat cu interesul Elizei pt el: daca suge asa, in doru'-lelii insa dupa asta isi duce manutza la gura, e cam clar k mai vrea insa nu prea are ce trage din respectuvu', asa k o pun pe umar putin sa dea aerul afara si apoi o pun la celalalt san.

Baie pe la 19.00 - 19.30; daca se intampla ceva si trecem de 20.00 nu ii mai facem baica, sa nu o agitam.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

O intrebare scurta: cat timp poate fi pastrat in biberon, laptele praf preparat,daca bebelusul nu a apucat sa bea din el?

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Anculet, nu stiu daca ti-au raspus sau nu restul de fete dar mai mult de o ora...nu poate fi pastrat nimic din hrana sugarului...fara sa fie conservat la rece...si acolo numai sigilat poate fi pastrat mai mult timp...ca de ex mai tarziu, mancarea solida, cand incepe diversificarea... mai mult de 2 zile nu poate fi pastrata in frigider...

Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Lisaaaaa...nu coamnda pe net inca...cauta-l in magazinele naturiuste intai...trebuie sa ai in orasul tau...cele specifice cu mancaruri organice, naturale si cu produse reciclabile si earthfriendly...

baga pe google sa-ti caute natural food store si o sa-ti caute pe zip codul tau, ca te recunoaste dupa IP google si-ti da din chicago de ex toate magazinele naturiste...si daca nu, intra tu pe linkul care ti se pare mai interesant, verifica daca au coliccalm, da-i la search..ca majoritatea paginilor de web au optiunea de cautare...apoi baga zip codul la locations si vezi daca e si in orasul tau si du-te si ia-l ca sa-i dai ca o doare mititica...stii cum ii trece?! in secunda urmatoare de la administrare...si ev in urmatoarele minute elimina aerul...ragaie, trage parturi si face si caca daca are ce....si-si decomprima abdomenul...

in romania nu stiu daca e produsul...dar se poate comanda asa cum a spus si irina totul e sa aveti credit carduri acceptate de ei...internationale...scrie acolo pe site ce accepta, master card, visa etc

Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bebelusi, la mine a durat vreo 2 zile cred si atat,s-au vindecat sfarcurile,acum nu ma mai doare deloc
Ioana,mc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Pupici la licurici, burtici si mamici;

Hai Crisyana - mult curaj

Si pentru toate burticutele care asteapta

Curaj fetelor
Bebelusi - la noi tot cam 5 min dureaza baita si in camera sunt cam 24 grade iar apa de baie 38;
Cryspy - bafta maine la dr;

Alisuca mea sta aproape tot timpul agatata de tzitzi, am incercat suzi de toate felurile...nu vrea si gata.

Vreau si eu sa stiu cum e cu lohiile astea, la mine curge putin sange si atat....e normal???

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Am vazut pozicile de la intalnirea cu bb-i
Vreau si euuu
Ce bine ca va puteti intalni...
Eu nu ii dau nik lui Alice cand sughita ...ca, daca ii scap tzitzi in gura iar sta cu ea o ora

Sanul il schimb cand vad ca se agita tare la celalalt si nu mai curge lapte.
Apropo...Alice se agita cateodata ffff tare la san si nu stiu exact daca de la colici au ba...verific sanul si are lapte deci asta nu e....

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Poze noi cu Eliza, tati, mami & alte accesorii - pe mailul comun

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

De juma' de ora ma uit la poze cu bebelusi superbi

... si am pus si eu cateva ... cu bebici, mamici, tatici, pisici, zapada... the usual . Link-ul e pe mailul comun.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput