Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Face kk verde de la laptele praf, e ok, toti copii pe formula fac asa.
Nu e nimic alarmant in asta. si eu il alimentez mixt si face cand verde, cand galben, sau amestecat, depinde care sunt proportiile de lapte de san si formula.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Crysyana multa bafta, curaj si...nastere usoara!

Crisspy, pentru maine! Eu am nascut prin cezariana (drept ii ca de urgenta) si daca nu ma insel ultimul pahar cu apa l-am baut cam cu o ora inainte. Nu a fost nici o problema. Clisma nu am facut - dar asta e normal aici, nu se face clisma inainte (daca "te scapi" pe masa nu se impacienteaza nimeni) si nici nu te "aranjeaza" ei la "dumneaei jos" (daca vrei tu sa te aranjezi, bine, daca nu, nu are nimeni treaba cu tine decat daca e caz de cezariana si atunci rad ei un pic)

Bebelusi, noi ii facem baie la bebe mic cam din 2 in 2 zile, seara, si o baie dureaza cam 5-10 minute. Ni incalzim casa special pentru asta, seara temperatura in casa e cam 22 grade. Pentru ochisor: noi am curatat cu ser fiziologic de catea ori pe zi, iar de 3 ori pe zi puneam 1-2 picaturi de Genticin in fiecare ochisor. Sa stii ca si o picatura din lapticul tau face minuni

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

crysyana, multa bafta si nastere usoara!!!

crisspy, succes maine!!!!

va pupam si ne gandim la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ada, Dark, Damiana multumesc frumos pentru incurajari.

Sper din tot sufletul sa nu-mi faca nici o clisma, parca imi e mai frica de asta decat de cezariana. Stiu sunt nebuna, da' ce sa-i faci?

Scot si eu agitatele sa-mi tina locul cat lipsesc pentru burticile noastre.

Crisspy Razvan Andrei

AMR cateva ore

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Crisspy eu ceza fara nici o clisma.Apa nu mai ai voie de la 12 noaptea-1(na de la mine o ora in plus).Bafta, va fi bine, nu vei sti de operatie dupa ce iti vezi puiul, crede-ma.La ce spital nasti?
EDIT: stiu unde nasti ..amintit CMU ala nou, parca, sper sa nu ma lase memoria

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetele multumesc de raspunsuri.

Hai Crisspy, Crysyana , va tinem pumnii.

Fetelor bebe meu sughita tare dupa fiecare masa, mi se rupe sufletul cand il vad. Ai vostri sughita? Ce remedii aveti?

De unde stiu cand trebuie sa ii dau lui bebe si din sanul celalalt? Eu ii dau sa pape doar dintr-un san. De multe ori adoarme si nu ii mai pot da, dar dupa ce il pun in patut incepe sa isi manance mainile, semn ca inca ii e foame....si il mai pun uneori si la celalalt.

Lisa, cand iti pui sfarcurile bebe ia in gura sfarcul de silicon tot (adica si partea unde se afla sfarcul titicii tale???) Am inceput sa ii dau si eu cu sfarcurile astea, uneori papa ce papa si la un moment dat se enerveaza, oare de la sfarcuri? sau de la colici? Te rog sa ma scuzi daca pun intrebari banale, dar sper ca fac bine ce fac.

Noi se pare ca ne linistim colicii in continuare cu Mozart. Va anunt maine daca am trecut si peste noapte cu bine.

Fetele, voi la ce ora le faceti baie la bebei?

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ia tot sfracul ala de silicon in gurita,eu nici nu il mai vad

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bebelusi, si eu m-am agitat in legatura cu sughitatul lui bebe mic si moasa mi-a zis sa nu imi fac probleme, nu-l deranjeaza deloc pe bebe, va dispare in cateva saptamani (diafragma lui bebe nu e pe deplin "maturizata")

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa dar te mai dureau sfarcurile si dupa ce foloseai sfarcurile de silicon nu? Dureaza ceva timp pana se vindeca probabil.

Dark mersi

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Ada, Dark, Damiana multumesc frumos pentru incurajari.

Sper din tot sufletul sa nu-mi faca nici o clisma, parca imi e mai frica de asta decat de cezariana. Stiu sunt nebuna, da' ce sa-i faci?

Scot si eu agitatele sa-mi tina locul cat lipsesc pentru burticile noastre.

Crisspy Razvan Andrei

AMR cateva ore

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Fara clisma si eu. Insa, pt k a fost ceza de urgentza iar eu apucasem sa mananc cu cca 4 ore inainte, am avut tubuletz d'ala pana in stomac (de drenaj? nu mai stiu cum ii spune) pe care, insa, mi l-au montat cand eram sub anestezie, asa k nu am simtzit nimic.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput