Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)
Raspunsuri - Pagina 12
ada_coman spune:
Nu stie nimeni de unde putem lua coliccalm?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
crysyana spune:
fetelor cred ca a venit vremea!!!!
plec la spital ca am contractii din 5 in 5 min. noroc ca stau aproape de spital
uite chiar acum am contractie.... brrr
multumesc pentru sprijin tuturor
crysyana 39+ Andrei Valentin
AMR 2 ZILE
ada_coman spune:
Bafta crysyana, tinem pumnii. Nastere usoara si bebe sanatos
bebelusi spune:
Bafta Crysyana, nastere usoara!!!!!!!!1
Fetelor, la voi cat dureaza baita?? Cate grade aveti in casa? Dar cand ii faceti baie lui bebe?
Noua ne cam curge un ochisor.
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ada_coman spune:
bebelusi la noi baitza dureaza vreo 5 min, cel mult, iar in casa avem cam 22-24 grade, la fel si la baitza, dar se mai incalzeste in camera cat imbaiem fata ca e usa inchisa. Dupa aia cremuitul si imbracatul, si iesim din camera, iar daca e mai racoare ii mai pun o paturica pana se incalzeste si papa si stam de vorba, ca nu se culca tot timpul dupa baitza .
BillyBilly spune:
Uite Ira link catre asoc care org cursul:
http://www.attct.ro/consultanta-lactatie/despre-asociatia-totul-pentru-tine-si-copilul-tau.html
crisspy spune:
Hai Crysyana, iti tinem pumnii, bafta multa
Astazi nu am mai intrat pe forum din cauza emotiilor, nu stiu ce am, nu mi-e frica dar am un amestec de sentimente pe care nu le pot descrie si plang asa din senin.
Am facut baita, manichiura, pedichiura si acuma as vrea sa incercam sa dormim un pic sa vedem daca imi iese. Maine la 6 dimneata in picioare, ne pregatim de marea intalnire.
Vroiam sa va intreb, voua v-a facut clisma inainte de cezariana? Si pana la ce ora ati baut lichide, ca mie imi este sete in continuu
Crisspy Razvan Andrei
AMR aproape 12 ore
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
miereamara spune:
Deja a fost dat link-ul pt colic calm,de vreo 2 ori, de ce nu cititi cu atentie?
http://www.coliccalm.com/?gclid=CJ2q8Oih35gCFQ8gDQod5w18cQ
Ioana sarumana pt infos! Te pup.
Bebelusi la noi baita dureaza mult cam 10-15 minute pt ca ii place in apa.
KK verde este de la fierul din laptele praf, nu de la foame
, ii dai lapte praf?
Pe cutiile noastre de lapte praf scrie ca formula poate fi pastrata 24 de ore la frigider si maxim o ora la temperatura camerei (folosit nestle, good start).
Fetele am vazut pozele de la intalneala, moammaaaa ce balcoane aveti!!!, parca faceti reclama la un curs de alaptat.Billy e frumoasa foc asta mica a ta, m-am uitat si pe restul de poze!
Alina, m-am tot tinut sa iti spun ieri ca mi-a placut mult filmuletul cu Sabina inotand, foarte buna idee ati avut!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ada_coman spune:
Multa bafta crisspy si fruntea sus. Ma iau emotiile deja cand ma gandesc la tine ca ai sa-i tii mogaldeatza in brate. Sanatate, nastere usoara si un bb sanatos! Acu odihneste-te ca pe urma nu mai ai cand . Eu am nascut natural, dar din cate stiu se face clisma si la cezariana, iar despre lichide nu stiu, cred ca 3-4 ore, dar mai bine iti raspund fetele care stiu.
ada_coman spune:
Ii dau si lapte praf si san si iau si eu complex de vitamine care contine si fier, oare asta sa fie?