Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)
Raspunsuri - Pagina 11
Anculet spune:
O intrebare scurta: cat timp poate fi pastrat in biberon, laptele praf preparat,daca bebelusul nu a apucat sa bea din el?
[fetele 2 in 1
[Alexandra Maria
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk M-am vazut azi cu Alina si Billy la cursul cela de copilutzi Andu s-a bucurat sa cunoasca printzese dragutze precum Sabina si Ana Maria cate o pt fiecare!!! pup si va doresc copilashi linistiti si nastere usoara fetelor !!! Alinuk, Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo! www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez ................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
Ce curs de copilutzi?? vrem shi noi!!
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui IoanaN Mai mamici ciufulite, nu mai lasati mai bebeii cu colici...pai ce e mai bine sa se incovrigeasca de dureres, sa vomite si sa nu doarma noaptea din cauza spasmelor gastrice?! v-am spus...aprobat de pediatrii...si a mea l-a vazut si-l stie, produsul...colic calm...v-a pus si miericica linkul...si FUNCTIONEAZA! GARANTAT...la noi e testat la ambii baieti si plus ce am vazut pe clinica si ce spun mamele de el... e foarte usor sa vezi eficienta unui produs aici in state...si foarte la indemana...cautati pe internet review-urile...ca aici oamenii scriu impresii si pt o pereche de chiloti...scuzati expresia. Sunt opiinile consumatorilor, reale si curate...si chiar ajuta sa le citesti...te ajuta sa alegi ce-i mai bun...indiferent de ce vrei sa cumperi pe linkul dat de irina e si coloana de review in dreapta jos si acolo mamicile spun cat e de eficient sau nu produsul... eu sincer nu am auzit pe nimeni sa spuna ca nu e eficient... Lisa, la colic calm iti garantez ca nu se instaleaza nici o rezistenta a org la efectele solutiei... coliccalm e un produs natural care are in compozitie carbunele medicial fff benefic tractului intestinal, micro particule de carbon activat care culeg in drumul lor spre intestinul gros, toate rezidurile, gazele si etc.. mai are alte plante beneficie digestiei si debridarii intestinale... colicii se instaleza nu numai aerului ingerat odata cu lapticul ci si a faptului ca bebelusii asa cum se stie, au un sistem digestiv primar...imatur care abia invata sa functioneze in primele saptamani de viata...gaze apar si de la procesul de digestie...si nu-s localizate numai in stomac ci si pe intestinul subtire...si alea sunt mai rele ca nu ies la ragait...alea creeaza durerile bagati coliccalm nu mai lasati copilasii cu dureri... ar trebui sa ma plateasca astia de la TJ enterprises...ca le fac publicitate...:)) glumesc, eu o fac pt voi si pentrru bebelusi sa nu se mai chinuie...e un produs garantat efectiv Minunile mele Amestecate Alte poze Craciun 2008 Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007) si a lui Lucas Gabriel (03 ianuarie 2009) |
Coliccalm se gaseste si in Romania? vrem si noi!
Ira, mamica Elizei
flowerbee spune:
citat din mesajul lui Anculet O intrebare scurta: cat timp poate fi pastrat in biberon, laptele praf preparat,daca bebelusul nu a apucat sa bea din el? [fetele 2 in 1 [Alexandra Maria |
Anculet, pe prospectul laptelui pe care l-am folosit noi (NAN 1 si Topfer Pre) scria clar ca laptele trebuie folosit imediat, nu poate fi reincalzit sau refolosit mai tarziu. Mai bine ii faci unul proaspat.
Ada, si bebe a mea a facut o data kk galben verzui dar am citit ca e posibil ca kk sa isi schimbe culoarea in functie de ce papi tu. Prin carti scria ceva si de verde. Nu am auzit ca ar fi kk de foame, sper sa nu fie asa. Ma mai documentez, oricum.
Bebelusi, incerc si eu Mozart.
Eu am slabit 10 kg din 17 insa deocamdata nu ma preocup de asa ceva. Nici nu exagerez cu papa. Dam noi jos kg in plus, mai intai sa ne asiguram va bebeii sunt bine, au lapte mult si de calitate.
Va pup.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
ada_coman spune:
Anculet eu il mai tin in biberon cam 2-3 ore max, ca ii fac seara la culcare inca un bibe mai fierbinte si il pun in gentuta termorezistenata si il papa la masa de noapte, ca sa nu il mai trezim pe tati ca merge la servici si nici sa-l fac eu nu pot ca plange bebelina si o trezeste pe Daria. La fel faceam si la Daria si nu s-a intamplat nik. Acu tu faci cum crezi ca e mai bine.
Sanatate mamici, licurisi si burtici.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
BillyBilly spune:
citat din mesajul lui alinuk M-am vazut azi cu Alina si Billy la cursul cela de copilutzi Andu s-a bucurat sa cunoasca printzese dragutze precum Sabina si Ana Maria cate o pt fiecare!!! Alinuk, Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo! www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez ................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
si noi va pupam in exchange . A fost frumos azi dar imi pare rau ca n-am reusit sa stam si noi la o sueta. Dar las' ca vine primavara si iesim la un parc, poate si cu alte mamici si puiuti si mutam forumul la soare
rein spune:
Alinuk, am citit si eu ce spui tu, tocmai de asta am asteptat 3 saptamani sa vedem cum se acomodeaza Petrisor. L-a acceptat cu bine pe bb dar suferea din cauza faptului ca nu avea cu cine sa mai iasa afara sau cu cine sa se joace cand doreste. Pentru ca sotul meu lucreaza in timpul zilei, iar eu nu pot iesi afara cu amandoi ar fi iesit numai in w-end.
A fost foarte bucuros sa plece, cand i-am spus si-a adunat singur jucariile preferate intr-o sacosica, carticelele (am uitat CD-urile cu desene, of!) si si-a luat pantalonii de iesit afara.
Acolo are un mediu foarte vesel, practic sunt 5 persoane care abia asteapta sa-l dragaleasca, are curte si animalute.
Mai rau e de noi, ne e foarte dor de el.
te pup
lisa79 spune:
se pare ca pitica mea a renuntat la masa de la ora 12 noaptea. mancam asa: la 9.30-10 PM,doarme pana la 2-3 AM,papa,somn pana la 5 AM,papa putin ca adoarme,somn pana la maxim 7 AM.
am sa comandt colic calm azi,multumesc
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
bebelusi spune:
Caca verde eu am inteles ca este ok, nu este o problema. Asa am citit.
Sotul meu zice ca cei de la Help net i-au recomandat azi Colic Calm si ca este in jur de 350.000 lei. El a luat bonisan ca asa i-am zis eu.
Fetelor va invidiez ca va intalniti, eu nu am cu cine.
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
BillyBilly spune:
am pus si noi poze de la curs...intrati pe link-ul de mai jos
Alina am incercat sa-ti pun un citat din "Totul se intampla inainte de 6 ani" ref la negativismul rebel al Anutei, dar este plin de diacritice si am renuntat. Citeste carticica electronica, parca Alinuk a pus-o pe contul comun. Daca nu o gasesti ti-o pot trimite si eu pe email.
Felicitari proaspetelor mamici si LMA puilor! Refacere usoara!