Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
lisa79 spune:
mi-o cantat Anuta 1h,am crezut ca is colici,vezi de treaba...facuse pisu si kk pe ea si avea hainele ude,a pus mama prea lejer scutecul. am schimbat-o inainte de masa,a papat si a adormit,dupa 30 de min a inceput sa planga de mama focului. no de unde sa imi treaca mie prin minte ca facuse din nou kk.mama denaturata ce sunt . bine ca i-am dat picaturi pt colici...preventiv
ma duc sa ma uit la poze
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IRINA_p_C/IRINA_p_C.jpg)
IRINA.C spune:
Noi suntem p baricade de la 3,,,oare chiar nu am laptic cum zicea Ira?asta mic tot ar trage...ceva curge la exprimarea sanului.mrrr prea putina odihna cred, de maine ceai de crr+mrrr si eu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aalina/Aalina.jpg)
Aalina spune:
Buna dimineata
Crysyana
Crisspy
Noi in aceeasi formula, Dorian behaie la greu si ii curge nasul dar macar sta ceva mai bine cu febra, eu am o durere de cap de caut un zid poate trece
Si zilele astea is super ocupata, ca de...am zis sa nu ma plictisesc cumva
Pupici la copii si familiile frumoase din poze
Sa treaca colicii la bebelasi si sa poate mamicile sa se odihneasca 38+ cu
Fabian si
Dorian
AMR maxim 4 zile sper eu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
Fetelor, va dau o veste buna asa de luni dimineata :
Andrei Valentin, bb de Crysyana, a venit pe lume aseara la ora 23, prin cezariana, are 3400 g. Si mami si bb se simt f bine!!
[blue]felicitari bb, felicitari mami si tati!!![[/blue]flo]
Mami de fetita
si de baietel
36 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neata neata!!
Anuc, e posibil sa il chinuie burtica ziua..... daca zici ca nici cu bibe nu doarme mai mult. ati incercat sa iesiti afara? sau macar sa scoateti nasul la frig pe geam... aerul curat face minuni. da, eu o tin pe Eva in scaunul de masina. ii place, sigur. dar asa cum zice Dark, nu mai mult de 2 ore.
Anculet laptele poate sta in biberon maxim o ora.
crysyana sa va traiasca bb Valentin, sa va aduca numai bucurii!! recuperare rapida!!
Patricia, noi ii facem baie pe la 8. dureaza putin baia, maxim 10 minute. dupa aceea o sa ne mai intindem. de temperatura.. la noi in casa e oribil de cald. este normal sa sughita, cand va creste nu va mai sughita asa des.
crisspy, cam tarziu raspunsul dar nu se face clisma inainte de cezariana. succes mult azi!!
ada, de la fier este kk verde.
damiana, tu? cum esti?
Selene, n-am nicio raceala... am avut febra. noroc ca a trecut ieri pe la 10 dupa un algocalmin, ca statusem toata ziua cu 39.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IRINA_p_C/IRINA_p_C.jpg)
IRINA.C spune:
Ca sa vezi si sa nu crezi...BRAVO CRYSYANA!!!!!!!!!!
Sa ti traiasca bebe si sa fie sanatos!
Crisspy hai cu bebe mamico!
Bebelusi ai intrebat mai multe , raspund cum imi amintesc:
-temperatura camerei 24-26 grade max
-temperatura apei 37-39 gr/cotul(e util termometrul crede-ma, eu am zis ca nu, ca Eu stiu ce naiba...si cu cotul meu urla Andrei de numa numa si cand am verificat 42 grade dhhhh)apa la 37 mie chiar imi pare rece , dar el nu tipa si asa e recomandat , asa fac de 3 sapt si nici o pb.Noi il spalam zilnic , asa se si recomanda
-sughitul asa cum ti au zis fetele ne deranjeaza pe noi.El poate sa regurgiteze din cz lui dar atat, exact ce a zis si Dark diafragma nematurizata
-la sfarcuri nu ma pricep, dar eu am un san care doare si acum , nu sunt rani vizibile , dar doare de fiecare data, mai dau cu GArmastan de amorul artei cred ca trece nitel si apoi cand il apuca Andrei eu tip de fiecare data
- nu cred ca i-a recomandat cineva sotului Colic calm , nu stiu sa existe in Rom, exista alte alea da parca asta NU
Anculet nu se recomanda pastrarea laptelui in biberon(in general).Pe toate cutiile scrie sa fie administrat imediat
Flo hai ca incet incet isi da drumul si Alexia, vei vedea.
Roxanaz febra? De la sani presupun...imi pare rau, sper sa nu te tina mult afacerea asta.
Miere:
-La multi ani pt bb Aidan!
-nu am gasit lirarile intern la colic calm ala
Anuc zii mersi ca noaptea e asa ceas bb!vreau si io! si ziua sa urle cat o vrea!da sa dorm noaptea cat de cat!
Aryia si eu imi dau demisia! Si am doar unul!da tu cu...TREI!
BAFTA FETELE CARE MAI NASTETI!Asteptam vesti!
pt voi:
Noi raportam:
de la 3 la 5 supt plans agitat, am crezut ca nu mai am lapte...in final m-am apucat prima data sa-i fac un formulapus bb in pat si dus la bucatarie, montat sterilizatorul, luat bibe , pus apa...si Andrei dormea dus
M am culcat si eu , a mrrrit la 7 apoi da io dormeam dusa..tati s-a trezit plecat la serv si apoi si eu la 8 juma.Mi-a zis ca dupa mrr a adormit.La 8 juma m-a trezit gata ..de atunci papa.verificat snaul a supt 100 ml.Deci e lapte
..oricum o sa beau si io ceai de crr+mrr
.Sa speram k se rezolva
Azi e ziua lui Andrei :1 luna!Diseara vin bunicii si facem party !!!heee ne-a luat tati deja lumanarea cu cifra 1!Abia astept!!!
va pup fetelor pe toate cu drag si ..dureri de spate..caci scriu intr-o pozitie si cu mana stanga..si cu Grumetzel atarnat..ehehe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Ciufik spune:
Bine ai venit Andrei Valentin, bebe de Crysyana!
Felicitari Crysyana! Adaptare cat mai usoara, laptic mult si bebe fara colici!
Andreea si Andrei
bebelusi spune:
Veronica eu stiu ca daca intinde sau strange piciorusele cand e la san si mai trage si de sfarc sunt COLICI.
Aoleu ce bebei frumosi am azut pe contul comun, si ce mari
Irina pe mine m-a invatat o doctorita in spital cum sa stiu daca papa bebe la san sau se joaca. Stai in liniste in camera si il asculti daca inghite. Imi cer scuze daca spun o chestie pe care o stiti de mult dar eu in prima zi nu am stiut ce inseamna sa pape, pana nu mi-a aratat acea doctorita. Asa iti dai seama daca se joaca sau papa, deci daca ai laptic.
Bine ai venit Andrei Valentin, bebele Crysyanei!
Irina La multi ani!!!
Noi facem baita seara pe la 10 - 10.30 ca asa ni s-a spus, dupa baie bebe doarme dus pana la 5-6 dimineata dar aseara a dormit baiatul meu de la 9.00 pana la 04.00, credeam ca nu se mai trezeste, deci a ramas fara baita facuta. La noi cel mai greu e cu somnul asta de dimineata - primul, aici avem probleme si adormim greu.
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micola/micola.jpg)
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Noi facem baita seara pe la 10 - 10.30 ca asa ni s-a spus, dupa baie bebe doarme dus pana la 5-6 dimineata dar aseara a dormit baiatul meu de la 9.00 pana la 04.00, credeam ca nu se mai trezeste, deci a ramas fara baita facuta. La noi cel mai greu e cu somnul asta de dimineata - primul, aici avem probleme si adormim greu. |
tocmai cu asta ne chinuim noi acum, si, de fapt, zilnic
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)