Colectia de toamna - iarna 2005 (229)
Raspunsuri - Pagina 4
corap spune:
mai, fiti atente ca la varsta asta urat = rau.
sincer, mi-e ca directoarea (din povestea catutei)= (pt bia) tanti aia rea care mi-a luat-o pe mama de la mine si o tine la serviciu si de-aia merg io la gradinita. deci e tanti urata = rea
si ca in povestea coraliei fata urata = una care o terorizeaza pe la gradi
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
catutza spune:
merci pentru sfaturi, eu am vorbit cu ea si i-am expicat ca nu e bine si nu e frumos sa vorbeasca asa, mai ales ca sefa mea o place si mereu se joaca cu ea sau ii da sa coloreze/deseneze , daca nu va merge asa trebuie sa o pedepsesc ca altfel vad ca nu merge.
Corap , ce fac copii mai au conjunctivita? Andrei mai merge la gradi?
Poate cand ai timp ne arati mergele noi ![]()
Coralia , deci si la voi sunt probleme ca si la noi
cum faci tu cremsnitul? vreau si eu reteta daca nu te superi
Anda , piciorul e mai bine, acum merg fara carja, doar cand cobor scarila ma jeneaza putin. O sa merg sa fac fizioterapie
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
corap spune:
a.... nu, copiii mei nu mai au conjunctivita. acum sunt raciti si tusitori amandoi - fi-mea din cauza ca-i disperata sa stea cat e ziulica de lunga afara la nisip - a stat sambata vreo 5-6 ore, pe un vijgalau la tara :(
io-s racita si cu gatul umflat ca am stat dupa anais
(nu, nu puteam s-o bag in casa, ca fugea - stie sa deschida usile/ ferestrele si sa o stearga dezbracata afara, asa ca am preferat sa o las imbracata si "de buna voie")
bona mi-a cazut in cada si s-a lovit rau la coloana si la cap.
chestii d'astea
astept sa mi se intample lucruri bune, ca mi-am facut plinul de boli. tre sa iau si eu ceva de imunizare ca nu mai tine, la 2 saptamani io-s coapta-racita.
cand pun margelute va anunt
, acum am program full de mers la doctori ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
anda77 spune:
dada, am uitat sa zic, urat=rau la copii. si fiu-meu foloseste, si prietenii lui, si colegii. si in context rezulta ca e folosit cu termen de "rau"
nic foloseste cu copiii care ii smulg jucariile, dar m-a impachetat si pe mine drept "urata" de 2 ori, ca explicatie dupa ce mi-a zis ca e suparat foarte tare pe mine (altui adult nu cunosc sa-i fi spus vreodata). ceea ce nu face decat sa ma amuze. nichita imi pare ca are o fata bonoma asa, cand e suparat trebuie sa faca eforturi mari sa incrunte sprancenele ca sa-l ia lumea in seama. ma rog, suparat in sensul de deranjat.
supararea reala e cu plans de tristete/frica/durere.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Hai c-am mai invatat ceva manevre de mani****re cu ocazia "uratei".
Dar concret, in momentul si in locul in care produce perla, ce ati face ca sa salvati situatia si sa inceteze comportamentul urat?
Mi-a facut-o si mie Cristi odata, s-a tot strambat & scos limba cand am intrat cu el la doctora mea de familie.
Care e o acritura, intr-adevar
- dar lui nu-i spusesem in nici un fel asta, probabil o mirosise.
Daca i-am atras atentia, a fost mai rau. M-am tot scuzat si i-am explicat dr. ca e in faza de negare - chiar era! Si in sinea mea m-am felicitat ca i-am inscris pe copii la alt medic, care stie sa se poarte cu ei ![]()
In situatia Catutzei, si mie mi se pare ca Bia a identificat-o pe d-na cu "adversarul", la prima replica. La a doua, sorry, e greseala adultilor: copiilor in general nu le place sa fie pupati/atinsi de persoane necunoscute, nu trebuie fortati cu asta.
maria_alexia spune:
Corap, aoleu, sanatate multa! Soacra cum se mai simte?
Coralia, asa si eu in trim 2, la serviciu si cu gandul la dulciurile de-acasa.
Dordia, deci mai fac si ingerasii tai cate una
(zise nu fara oarecare satisfactie o mamica de supra-nazdravani
). Sa va tineti tari pe pozitie cu desenele!
camelia_daniela spune:
Corap, sanatate maxima intregii familii !
Dordia, sanatate multa si piticilor tai!
Meems, cum mai e Rianna??
Am trimis pozici in contul comun! Enjoy!
Edit - de Joy mai stiti ceva? Si de Cristina N???
Sper ca sunt bine si ele si piticii!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
meems spune:
Lavi, bine v-ati intors.
La noi lucreaza metoda sugerata de tine pt ca Rianna e mai sensibila si nu ii place sa stie ca cineva se supara. Dar cateodata nu prea stiu ce sa zic atunci pe moment, daca face vreun comentariu ne-la-locul lui.
meems spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camelia_daniela Meems, cum mai e Rianna?? Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)Cresc si iar cresc ... ! “God could not be everywhere and therefore he made mothers.” |
Cami, Rianna e mai bine. Inca muceste, dar cred ca suntem pe ultima suta de metri cu raceala asta.CrisN parca a postat ieri sau alaltaieri ca sunt ft ocupati. Pe Joy n-am mai "vazut-o" de multa vreme...
miri__b spune:
buna
aveam o intrebare legata de pipi lui fi-miu . pana acu nu am obs ca avea pampers, dar de cand face la olita miroase a amoniac de-ti rupe nasul.e ceva grav? ar trebui sa-i fac analize?mentionez iar ca nu am nici cunostintele elementare de medicina( care or fi alea).
cred ca si pe el il paste o raceala, azi-noapte auzeam niste muci urcand/coborand si ii curgeau ochii azi.