Colectia de toamna - iarna 2005 (229)
Raspunsuri - Pagina 5
kid spune:
Mamici ![]()
Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism.
Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani. ![]()
Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.
Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!
Multumim mult de tot pentru sprijin! 

Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 
felicia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirib buna aveam o intrebare legata de pipi lui fi-miu . pana acu nu am obs ca avea pampers, dar de cand face la olita miroase a amoniac de-ti rupe nasul.e ceva grav? ar trebui sa-i fac analize?mentionez iar ca nu am nici cunostintele elementare de medicina( care or fi alea). cred ca si pe el il paste o raceala, azi-noapte auzeam niste muci urcand/coborand si ii curgeau ochii azi. |
poate fi semn de infectie urinara. Maine dimineata ia proba de urina si du-o la laborator. La medlife iti da rezultatul in max 48h. Daca miroase asa de tare, trebuie sa te grabesti.
felicia74 spune:
Eu sunt mai bine, se pare ca am scapat de raceala anuala, deci pana la anul stau linistita
Urechile au inceput sa se desfunde, multam tuturor de sfaturi
Apropo de urechi infundate, am gasit in arhiva DC un subiect pe tema, cu sfaturi care mai de care mai mirobolante, gen pune tot felul de minuni in ureche. Iar in final, cine le spune ca ar fi mai bine sa mearga la un ORL-ist ca nu e bine sa se incerce tot felul de leacuri babesti? Lavi!![]()
Ina evident ca insomniile sunt date de job, sper doar sa fie ceva temporar. Am vazut in sfarsit pozele tale si am observat casunteti in trend - fratii seamana f.bine intre ei.
La fel si in cazul lui Roxi fratiorul seamana cu sora mai mare, iar ambii cu mami. Unde erau tatii cand i-ati facut?
Apropo de urat-rau: in seara aceasta Doru a certat-o pe Ilinca, iar ea a venit la mine s-o mangai. Imi zice "tu esti asa draguta, iar tati e asa urat, ca nu mai pot sa-l vad cu ochii mei mici".![]()
Maria super-super faza cu "tu-mi dai prajiturile, si eu zic nu-nu".
Ce mai, doamnele de la gradi au pretentia ca la 3 ani un copil sa se imbrace-dezbrace singur? Eu cred ca sunt prea mici ptr asa ceva.
Dordia sanatate familionului (mai ales voinicilor). Btw, tu chiar nu poti sa pleci mai devreme de la serviciu? Daca ai inchide pravalia la 5-6 (maxim) ce s-ar intampla?
Lavi wow, a trecut deja un an? Sa-i fie tarana usoara.
Noki tu la ce te uiti pe google earth? Ca eu nu inteleg mare lucru din acele poze. Am incercat sa-mi vad blocul dar nu m-am descurcat prea bine si am lasat-o balta.
ioana_77 spune:
seara buna!
Incep sa ma mai adun si eu dupa
, asa ca sa scriu si eu vreo doua vorbe, ca de citit am facut-o, dar nu am apucat sa si raspund.
Ai mei copii mucesc de ceva vreme. Maria a fost doar trei zile la gradi anul asta, timp in care a facut o indigestie, dupa cum va amintiti si a luat o minunata viroza, pe care a tot copt-o pana acum. Speram ca suntem in faza finala. Oricum, nu m-am mai confruntat pana acum cu un nas atat de infundat si incapatatanat sa-si dea drumul la curs. Iar Stef muceste cu drag si spor de vreo doua saptamani. Culmea, fiecare episod de erupt dinti a coincis si cu o raceala, nu stiu care pe care o conditioneaza. In rest toate bune si frumoase.
Maria, ma intrebai de intarcat. Iata planul meu: saptamana viitoare vine soacra-mea si am zis ca din prima zi cand apare la orizont incep sa iau pastile pt ablactatie. Va fi scurt si tragic, cred. dar eu treptat nu o pot lua, daca nu alaptez in timpul zilei, de dimineata pana seara sanii mei se transforma intr-o masa compacta de galme dureroase. SI la Maria am luat pastile, a fost ok. Ea insa acceptase laptele praf, Stef nu vrea niciun inlocuitor, deocamdata. SI cu toate ca m-am saturat de tzocaiala, parca imi este greu sa renunt. Dar stiu a va fi si mai greu mai tarziu.
Pe George l-am sarbatorit doua zile, vineri si sambata. Multumim de urari si vi le intoarcem inzecit.
cand am vazut ca Maria ma intreaba de surprize, oooops, am zis sa vezi ce dezamagire in masa am sa creez. Elementul surpriza a aparut singur, in monetul in care bateria de la chiuveta de la bucatarie a cedat si apa nu a mai putut fi oprita decat de la robinetul de la teava. ca urmare, George si-a petrecut o dupa masa intreaga cu capul sub chiuveta, reparand stricaciunea.
Chiar de ziua lui.
Duminica am tras o fuga pana la Piatra Neamt, la un prieten de-al baietilor, pe care nu-l mai vazusera de vreo 5 ani si a carui zi de nastere era chiar atunci. A fost o adevarata surpriza pt el, ce sa zic de saracii parinti care s-au trezit cu 8 oameni la usa
A fost super iesirea, ne-am promis ca la vara sa nu stam prea mult acasa in week-end.
madau spune:

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Salutare natiune!
Am reusit sa intru si eu sa va citesc...ca daca se strang multe pagini imi e mult mai greu.
Multumim de uraturile de sanantate...si voua inzecit. Suntem mai bine, Adica Tudor mai tuseste putin dar inca e pe tratament...sper sa ii treaca in 2-3 zile ca altfel ajungem iar la dr si tare imi e urat sa stau la cabinet printre alti copilasi bolnaviori....
Feli...programul meu teoretic se termina la 18.00 dar mereu intervine cate ceva, plus faptul ca am ramas in deficit de personal, si nici nu vor sa mai angajeze...deci tb ca noi sa muncim mai mult. Asta e si o masura ca sa nu ne reduca din salarii... Iar eu cum sunt perfectionista....stau mai mult sa termin de rezolvat treburi pe care incompetentii din alte departamente nu sunt in stare...dar pt finalitatea lucrarilor mele imi tb terminate si lucrarile celorlalti. Deci...sigur nu m-ai inteles...dar oricum...muncesc mult, si stiu ca nu s-au apucat astia de soclu dar...asta e. Sunt o tipa responsabila si pun suflet in ceea ce fac, deci nu imi e indiferent rezultatul. Si cum criza ne loveste pe toti..e din ce in ce mai greu. DAr...mai devreme de 18.00 nu pot pleca decat ocazional.
Acestea fiind spuse...sanatate multa tuturor so o noapte buna colectiei 
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
lavi02 spune:
'neata,
Ioana bafta la intarcat!
"Faina" intamplare cu chiuveta 
Joooyyy!!!
Feli doamnele de la gradi nu au pretentia sa se imbrace/dezbrace singuri dar ii stimuleaza pentru asa ceva. Pe cei mai mititei (de ex Natalia) incearca sa-i ajute, doar ca Nati personal se cam impotriveste.
Noki ce idei ti-au mai venit cu concediul?
Silvia la 3 ani se imbraca si dezbraca singura. Asa ca trebuie sa o invat si pe Natalia la modul serios; dar aseara dupa ce si-a pus chiloteii, maieul si pantalonii de pijama a inceput sa topaie prin casa si sa se distreze.
Obosise deja dupa 3 piese de imbracaminte.
Nati e intr-o perioada de independenta MAXIMA, nu vrea de mana, din senin mi se desprinde; zice ca se fereste singura de masini
ce sa mai zic... incerc sa tin lucrurile sub control ca am vazut la altii ce se intampla odata scapate.
----------
Din categoria
: maine e ziua Silviei: colegii Silviei de clasa s-au suparat ca nu i-am invitat pe toti
, barem de la after school s-a suparat numai fetita care i-a furat Silviei CD-ul.
Bineinteles ca Silvia a falfait invitatiile prin clasa, colegele invitate s-au laudat si ele... asa ca balamucu'i gata.
Noki_Lara spune:
Mneata!
Mda, Lavi, tare naspa chestia asta cu falfaitul invitatiilor. Si eu faceam la fel.
Da' nici sa inviti tot poporul nu prea merge, ca doar nu ai spart vreo banca.
Ioana- inca odata La multi ani printului consort! Bine macar ca ati reusit s-o motrositi - chiuveta, zic. Si vorba Laviniei, spor la intarcat!
La mine urmeaza o perioada horror. Am program diseara la serviciu pana la ora 24.oo!!!
Sper totusi sa nu aiba lumea chiar atata avant patriotic si macar pe la un 21-22 sa scap.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Ioana, thx, deci asa cu intarcatul... Tinem pumnii!
Mie nu mi-e atata de mine, sper sa ma descurc cumva cu redusul lapticului, cat de convinsul Anei: 1. sa renunte si 2. sa accepte alt laptic.
Lavi, parca voi ati trecut direct la canita cu ocazia asta? Si cantitatile initiale de laptic au fost mici-mici, daca imi amintesc bine, nu?
Cu imbracatul... ar trebui sa-l vedeti pe Cristi
. N-are nici cel mai mic talent la textile, prima data cand a incercat sa-si traga singur pantalonii isi pusese cate un crac pe fiecare picior, dar elasticul ramasese jos (erau cu capul in jos pantalonii - sper ca se intelege ceva)
. Deci cam asta e imaginea lui despre haine. Nici daca-si ia paturica sa se acopere nu-i da de capat, parca si Ana se descurca mai bine ![]()
Eu sunt convinsa ca s-ar fi descurcat perfect la imbracat inca de pe la 1.5 ani daca ar fi existat haine metalice, prinse cu suruburi
- chestii la care se pricepe el - nu cu nasturi si elastice (hai ca la fermoare parca se mai pricepe) ![]()
Noki_Lara spune:
Inca una si ma duc...
Feli, pe Google Earth mie mi se pare fain ca poti descoperi relieful, detaliile drumului etc. Plus ca in zonele turistice puternice sunt n poze de pe Panoramio puse in dreptul fiecarui obiectiv turistic. Eu una mereu imi localizez hotelul pe GE inainte de a rezerva.
asa vad daca are vegetatie, cum e coasta, detalii de spion.![]()
Lavi, cred ca raman la Marmaris 10 nopti si de aoclo diverse mici excursii; am mai salivat la Zakynthos, dar hotel cu Ai e mult mai scump ca la turci, la servicii net inferioare. Super resorturi genul celor pe care le caut eu sunt in Creta, dar si scoruri pe masura.
Amu chiar ca fug.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!