Colectia de toamna - iarna 2005 (229)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Da da, si mie-mi place tare de google earth .
Si mai exista ceva uimitor, deocamdata pe arii mai restranse, dar de-a dreptul impresionant: http://www.norc.ro/
In zonele acoperita au pozat TOT, din 10 in 10 metri !!!
SB e acoperit super-bine, am gasit poza de la poarta, de la firma (cu masinile colegilor parcate in fata ), TOT !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, da si eu cu Virgil am descoperit recent site-ul ala, e pozat si la noi in spatele blocului... tot. Oarecum sinistrosel: big brother!

Noki ai pus punctul pe j si virgula sub t cu banca. Si mai e si punctul 2) in 3 ore nu poti sa te ocupi de 30 de invitati cu parintii aferenti. Si mai e si punctul 3) cadourile; si-asa e plina casa si fetele nu vor sa dea/arunce nicio jucarie, decat daca e rupta/sparta...

Google Earth - comoara la internetul omului; l-am folosit si eu intens cu cautarile cu Croatia, sa vad plajele cum arata, cum sunt dispuse statiunile... Pozele cateodata sunt puse gresit, dar orisicat, e bine.

Maria daaa, ce mai disperam eu ca abia bea cate o gurita la inceput. Am trecut-o direct la cana si bine am facut, am scapat de "scapatul de biberon". La inceput cana cu cioc, apoi normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata!
am luat si conjunctivita
noroc ca bona e mai bine si merge ea cu gabi dupa-amiaza in turneu la dr. copiilor pt muci si tuse si la dr de ochi la budimex pt controlul dupa conjunctivita.

asteptand vremuri mai bune
c

ps - eu as merge fara prunci la lisabona... dar visez cu ochii deschisi, pentru ca mi se scurg banii printre degete de nu s-a mai pomenit - nus' ce naiba facem cu ei. aveam mai multi cand stateam acasa
ps2: soacra e mai bine, acu incearca sa se tina de regim, asteapta sa se repare nustiu-ce aparat la fundeni (care e singurul din tara) si la care e pusa "la coada" pe o lista de asteptare. acum, ca nu mai e in spital si se simte mai bine, se alinta ca ea nu vrea operata, blah-blah-blah.
punga cu lichid a eliminat-o aproape in totalitate - dr spera ca in 2 saptamani sa nu mai fie nimic

pupici

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

corap sanatate si bani!
maria by the way tu cum mai stai cu cautarile pt vacanta?
Noki bine si asa cu Marmarisul! Trebuie sa imbini in mod fericit ce-ti doresti cu ce se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, ieri cand am devalizat farmacia de produse pt potentiale raceli, diarii, temperaturii pe perioada vacantei mi-am adus aminte ca nu ti-am multumit pt sfaturi si idei!
Deci maine petreceti? Sau cand sarbatoresti ziua Silviei?
Mda, cam neplacuta faza cu invitatiile, la scoala missei nu e voie sa dai inviutatii in clasa, totul trebuie sa se faca pe mail sau intre parinti in afara scolii.
Si cum nu stiu daca mai intru, urez in avans La multi Ani Silviukai, sa fie sanatoasa si iubita. Petrecere frumoasa!

Meemsulici sanatate Riannei!

Si noi folosim Google earthul sa admiram plaia del Carmen :)) De la 6 dimineatza se instaleaza lumea la plaja. Abia astept ca am si uitat cum e
Bagajul e simplu de facut: am luat tot ce aveam in dulap in materie de haine de vara. Concluzia: trebuie sa cumpar o gramada, mai ales pt miss, deci shopping in prima zi . Am cumparat creme solare si ochelari de soare, tare ciudata senzatie!

Maria, tare faza cu pantalonii lui Cristi! Nici noua nu ne place sa ne imbracam singure, acasa, ca la scoala sau after school n-are ce face.

Cata pe mine m-a distrat Bia ta, zau parca tot ea era cu cerutul mancarii ca acasa nu i se da, nu? Tare de tot!

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Imi dau seama ca sunt mai multi bolnaviori carora le urez in grup insanatosire rapida.
Sa nu mai zic ca noi stam ca pe ghimpi: missa muceste si tuseste de 2 zile..... Febra nu are, insa daca i se infunda rau nasul e nasol....eu am fost cu sinusurile blocate 2 ore pe avion si a fost groaznic, dara 8 nici nu vreau sa ma gandesc!

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Sunt intr-o dispozitie tare proasta azi, am dus-o pe Miru la gradi dimineata si am aflat ca una dintre colegele ei, o fetita, nu mai este printre cei vii. Nu stiu detalii, n-am avut taria sa ma intorc si sa intreb educatoarea, m-a bufnit plansul si de atunci tot asa o tin. Scuze daca am intristat pe cineva, simteam nevoia sa ma descarc

Acum m-a mai sunat si mama sa-mi zica ca l-au externat de ieri pe tataie si l-au lasat fara mancare de ieri de la ora 13. N-au dat nici un telefon macar, sa ne anunte, ieri la 12 cand am fost acolo nimeni n-a pomenit nimic de externat. Ma duc acum sa ma iau de gat cu ei, dupa cat am cotizat... nu se poate asa ceva. Si sa caut o salvare sau ceva sa-l aducem acasa, ca in masina nu-l putem pune.

O adevrata zi de marti, ce sa mai zic...sper sa se opreasca aici vestile rele

Multa sanatate tuturor!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Doamne, Madau, ce veste! Dumnezeu sa o odihneasca!
Bafta multa cu tataie!

Corap, sanatate multa si la cat mai multi bani!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Si la mine e zi de marti..cu toate cele.

Madau, nici nu vreau sa intreb nimik despre fetita respectiva. Mi s-a facut rau cand am citit. Nu stiu de ce, dar mai nou asa niste ganduri panicoase si negre ma bantuie... Sanatate multa bunicului. Asta va mai lipsea.

maria- fascinant linkul tau. Evident ca am gasit masina lui Adila in lateralul blocului. A mea insa e missing in action.Da' vorba lui lavi, putin cam spooky...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

LA MULTI ANI BIC! SA FII SANATOASA, IMPLINITA, DISTRATA, FRUMOASA SI SA AI NUMAI BUCURII ANUL ASTA!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput