Colectia de toamna - iarna 2005 (229)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitaco spune:
catutza
Mateea merge la curs de dans spotriv. Da, ii place ...deocamdata...ca mai mult se joaca acolo ,si sunt si eu in "vizorul" ei, sau ... ma rog...miscarile le invata sub forma de joc...si face si balet.Merge la Clubul Fiesta. Acu nu va inchipuiti ca-i marea dansatoare sau balerina
...dar incerca si ea, se straduieste sa faca miscarile cat mai bine.....
Cu gradinita....nu stiu ce sa mai zic...incerc din nou mai ptin martie-aprilie. Ea oricum mergea la program de 4 ore. Si nu vrea la alta gradinita. Vom vedea atunci ce va fi. Daca nu si nu...incercam din nou la toamna. pt mine - acum, e mai importanta linistea ei psihica si sufleteasca decat socializarea.
Cu Bia nu stiu ce sa zic...Mateea n-a scos inca perle de-astea pana acum.![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
Noki_Lara spune:

Foarte tare Bianca de Catuta!I-a cam zis-o doamnei!
Adevarul e ca este stresant sa-ti tranteasca asemenea chestie dar daca copilul e sincer...![]()
Cu imbracatul cu fusta-rochita. Sarah se imbraca-dezbraca singura de tot ce are pe ea. Daca nu are chef sau se lalaieste, este oricum o tanti acolo care cu asta se ocupa, sa-i ajute pe copilasi la imbracat. Deci nu sunt probleme. Acasa dimineata ea se imbraca, ba inca isi mai punse si la loc, impaturita, pijamaua.
Demna urmasa a lui bunica-sa. Ordinea intruchipata.
NU e cazul meu.![]()
Alinush- e adorabila Amalia.
Ca o bombonica. Ii sta superb parul asa. E si mai dragalasa ca inainte.Dragalasa si cocheta.
Io-s popandau, ca iarasi mi s-au sucit planurile de vacata, de data asta din cauza obiectiva de dezorganizare a orarurilor de ferry intre coasta si insula. Of.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Alinush, nu cred c-am apucat data trecuta: am ramas super-impresionata de Amalia scriind! Bravo, bravo!
De fapt, dintotdeauna m-a frapat ce multe faceti voi la scoala, si ce devreme incepeti cu toate! Daca imi amintesc bine, de mititica bricola, desena, modela... Apoi activitatile practice cu imbracatul gecii
etc. Incep sa am dubii serioase privind educatia de la noi. 
Wow, si ce scumpa e dansand cu pinguinii! 
Cu scrisul/desenatul/coloratul eu am o mare dezamagire (nah, ca tot e vorba). Tendinta naturala a lui Cristi pare a fi de stangaci, noi mai insistam sa incerce cu dreapta... Rezultatul e ca nu apuca creionul cum trebuie cu nici una dintre maini, drept care nici nu reuseste sa scrie mare lucru
.
Noki, chiar vroiam sa te felicit pentru fericita idee de a imbina Marmaris si Rhodos. Chiar nu merge deloc-deloc ???
Noki_Lara spune:
Maria, nu prea merge...de pe unele site-uri deduci ca exista ferry joia doar, de pe altele ca e marti si joi.Faza naspa e ca acolo la hoteluri nu prea-ti poti lua doar 3-4 zile cazare, ar cam trebui un minim de 5 nopti. Plus ca pretul mi se pare foarte mare: 325 de euro - masina plus 2 adulti e mult doar pentru transfer.
Exista ferry-uri zilnice de calatori, mai ieftine, la vreo 150 de euro amandoi, dar nu merge nici asta, ca vorba aia...merg cu masina pana acolo ca sa pot misuna pe insula sa vizitez una-alta.Ca sa nu mia zic ca stiam ceva d egenul ca nu poti iesi din Turica in alt mod decat ai intrat - implicit cu masina, deci. Adica nu puteai anii trecuti sa pleci cu ferry de calatori si sa-ti lasi masina in Turcia.
Asa ca acum ma gandesc sa imbin Marmarisul cu Bodrumul, care e iubirea mea mare.
Asta ca sa nu stau locului, ca deh, am mancarimi.Dar tot sufar de mor dupa Rhodos.

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
eu am mai zis ca amalia e mai draguta tunsa asa, ii vine mai bine fetei forma asta.
catutza, mai spune-i biancai ca e urat ce spune si ca de-aia d-na directoare acum nu va mai place. si daca nu va mai place se intampla nustiuce. scade salariul de exemplu:)), na minti si tu purin. si daca scade salariul nu ii mai cumperi niciun desert. si las-o fara desert in ziua cu perla. adica explica-i de mai multe ori ca exista efect pentru orice actiune. trebuie sa simta pe pielea ei.
eu cand aud copii vorbind urat recunosc ca transfer antipatia asupra parintelui, si or mai fi ca mine, deci trebuie sa faci ceva sa nu mai scoata epitete denigratoare:)
piciorul cum e?
ce simpatic cristi:))
nichita e ajutatla imbracat, nu se imbraca singur. de dezbracat mai merge dk ii spui.
gabitaco, fte bine ca o duci sa faca miscare. nici nic nu-ti imagina ca invata cine stie ce la tenis dar e bun chiar si la 3 ani din 2 motive: nu mai sta la tv 2 seri pe saptamana si invata ceva disciplina. cand spune profesorul una trebuie sa asculte. deocamdata se concentreaza mai greu sa aiba rabdare, dar a progresat. a, si e bine ca face chestii la comun cu alti copii. nu interactioneaza neaparat, nu asta spun, dar simplul fapt ca face incalzire la o linie imaginara, in rand cu ceilalti, e un plus pt coordonare in general.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Hallo fetelor....
Hop ca mai am si eu un piculet de timp si ma pun la curent cu noutatile.
Noi suntem ok, un pic raciti ...adica tusim (Tudor acum ca Stefan s-a facut bine) si atat. FAra febra, muci sau alte smptome. Cert e ca e ceva ca suntem in aceeasi oala si eu si copii si tati si maica'mea...deci...tusim ca magarii toti...dar netratam.
Stefan e la fel de cumintel, mai face nazbatii dar rar, de obicei e cuminte. Ne chinuim sa ii facem un program ca a descoperit desenele...(pana acuma nu dadea 2 bani pe ele...era fascinat de muzica) si ar vrea ca tot timpul tv-ul sa mearga pe MiniMax....chiar daca el se uita 5 min dupa care se plictiseste. Partea proasta e ca....e foarte incapatzanat si se lasa cu scandal de fiecare data...si cu mers la colt pe presuletul de pedeapsa. Dar...trebuie sa priceapa odata...Sa speram ca in curand ca altfel recurgem la scosul programului din grila de programe. In rest...Tudor se ridica singurel si daca s-ar putea sa alergi cu el de manute toata casa ar fi fantastic. Deci vai de shalele noastre.
Meems
CAtutza sper ca te simti bine cu piciorul. Mie cotul mi-a trecut cu antiinflamatoare...dar trebuie sa ajung la o cura de acupunctura....ca tot nu ma simt bine. Schimbarea mea cred ca e de la faptul ca sunt grasa, frumoasa si nefardata, si cu parul destul de lung. Offfff si modesta....
Lavi...felicitari pt Silvia cea isteatza. Are cu cine semana...![]()
Bb Alinush....wow...tare de tot Amalia.
Mara95...superbi copilasii....niste ingerasi!
Tania....
si Doamne Ajuta ca totul sa fie bine.
Roxi...wow ce bine seamana Matei cu Alxia....iar Alexia e o domnisoara superba....Sati traiasca ca tare sunt frumosi!
GAta fetelor ca e tarziu...si maine ma duc la scarbici. VA poop si revin sper curand!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
lavi02 spune:
Am ajuns si noi acasa dupa we la Timisoara. Am facut sambata parastas pt tata (se implineste 1 an vineri). M-am bucurat sa ma intalnesc cu prietenii lor, adultii din copilaria noastra.
La dus am mers noaptea la cuseta, fetele au dormit bustean, eu mai putin dar a fost super. La intoarecere, 8 ore si ceva pe ziua, n-au inchis fetele un ochi, a trebuit sa le tinem non-stop atente la ceva sa nu se plictiseasca si sa se apuce de potlogarii. N-am mai fost de anul trecut cu ele cu trenul pe o distanta asa lunga; gradul de complexitate a crescut de cand nu mai are Nati pampersi, am facut tzaspe ture de WC cu fiecare
.
Am citit f putin din urma. Revin mai tarziu, cand dau drumul la niste teste.
lavi02 spune:
Ce sa ma comentez la ce s-a comentat deja...
anda & leea ma bucur ca ati revenit.
ripley si eu imi amintesc ca voiam (si primeam) mar cu biscuiti cand primea sora-mea... (cu 1 an si 2 luni mai mica decat mine); cred ca e una din primele amintiri, marul cu biscuiti de pe razatoarea de sticla. 
Silvia pe la 2-3 ani si Nati la fel - amandoua se mai plang de burtica/ureche ca sa solicite atentie. La tine insa a venit pe un fundal super-naspa.
maria de unde se vede iar ca rugatul de copil sa manance nu e o idee buna. 
catutza as zice sa-i spui Biancai ca nu e frumos sa-i spuna cuiva asa ceva pt ca respectivul sufera. (Argumentul meu tine daca-i mai sentimentala si grijulie, argumentul Andei daca-i mai materialista :) )
lavi02 spune:
Feli daca urechea interna e infundata, de la raceala, incearca cu picaturi de nas (vasoconstrictoare), antiinflamatoare si antialergice care si ele reduc inflamatia. E inflamata trompa lui Eustachio (sau infundata cu secretii) din care cauza nu mai comunica bine urechea cu nasul/faringele.
Daca nu iti trece va trebui sa ajungi la ORL.
coralia76 spune:
Hello,
Am acces si de la servici...dar nu stiu pentru cata vreme...pana ii apuca pe astia sa restrictioneze iar accesul.
Catutzacu vorbitul de genul asta am avut(si inca mai am probleme)cu Andreea si de fiecare data i-am explicat ca nu-i frumos,ca nu-i bine si cateodata se conformeaza,dar mai sunt scapari..in special la gradi cand o aud cu texte de genul ca I-a dat o palma nu stiu carei fetita,iar cand am intrebat-o de ce imi raspunde:ca e urata!
.Nu s-a intamplat de multe ori(de vreo 2 ori),de atunci n-am mai auzit-o cu din astea.
Am observat ca are comportament din asta cand nu-i convine ceva si acasa cand nu i se fac poftele,dar am taiat raul de la radacina..in sensul ca nu primeste nimic din ce isi doreste chiar daca plange pana se ineaca.
Pe de alta parte ma distreaza foarte tare cand imi spune (pe un ton grav),hai tu mami sa-ti explic cum se zice la ..nu stiu ce..in germana ca sa stii si tu
,deci am ajuns sa-mi explice fii-mea una si alta pe strada.
.Dupa mine intre 2-4 ani sunt cei mai scumpi si "perlosi" copii
...in afara zgaielilor care ma disperaaaa
Azi cand ajung acasa o sa fac un cremsnit...abia astept sa mananac...![]()
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)