Colectia de toamna - iarna 2005 (229)
Raspunsuri - Pagina 19
camelia_daniela spune:
Catutza draga, ma rog si eu pentru tatal tau!
Sa dea Domnu sa treaca cu bine peste aceasta cumpana!
Tie si mamei tale sa va dea Dumnezeu putere! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
mihaela_80 spune:
Catutza, imi pare tare rau! Multa putere tie si mamei tale! Poate nu se intampla ce e mai rau. 
gabitaco spune:
Catutza.... imi pare tare rau pt necazul tau. Ceea ce putem face in aceste monente
..... sa ne rugam la Dumnezeu sa faca cum este mai bine pt. tatal tau...si voua sa va dea puterea sa treceti si peste aceasta nenorocire.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
soanso spune:
Cata,trist mesajul tau,imi pare nespus de rau ,sa va dea Domnul putere sa treceti peste acest necaz.
viata asta e atat de cruda uneori,te "loveste" atunci cant nu te astepti.
Miha ,tu cum te simti?
Anda,Mita,tineti directia pe partie,va vrem in gasca sanatoase!
mada,bunicul tau cum se mai simte?
Sorana are un tigru de plus pe care il cara cu ia peste tot,doarme cu el ,se joaca,ii da sa manance![]()
joy04 spune:
Catutza sa dea Dumnezeu sa-si revina tatal tau. Si voua multa putere.
esti destul de tare daca poti merge sa cumperi cele trebuincioase inmormantarii chiar daca tatal tau inca mai este printre noi
Ma apucasem mai devreme sa zic de Vlad. Da, minte, doar ca noi ii spunem ca este pacaleala. Adica ne mai si "jucam" de-a pacaleala, el ma cheama "vino mami" eu il intreb "unde esti?", el zice" in sufragerie", dar de fapt este in dormitor si apoi rade cand vede ca-l caut unde mi-a zis el si-mi zice ca m-a pacalit.
Plus ca minte ca sa aiba atentie. Ma chema intr-o zi sa stau langa el. I-am explicat ca fac mancare si nu pot veni dar a inceput sa urle. E...si atunci i-am zis ca eu nu vorbesc cu el ca urla degeaba. Raspunsul a venit prompt: "m-am lovit la cap, nu plang degeaba". Dar nu se lovise niciunde, doar sa ma duc eu la el.
Si normal, ca trucul asta l-a invatat si Alex. Se preface ca a cazut sau ca s-a lovit ca sa-l pup si sa-l tin in brate. Si apoi se da jos si rade - ca vezi ce te-am pacalit.....
Altfel...nu a mintit si nici nu prea cred ca stie exact cu ce se mananca minciuna.
lavi sper sa scapam de secretiile astea odata cu scosul polipilor ca altfel nu stiu ce naiba sa mai facem. Si cred ca va urma si Alex in toamna-primavara viitoare.
PS: voi stiti unde se face o ecografie de san? nu mamografie ci ecografie.
ca am un nodul - mastita zise dr meu - care nu-mi trece scade. Ba parca din cauza anticonceptionale-lor ce mi le-a dat ma doare chiar mai rau.
corap spune:
cata, multa putere!
aseara m-am intalnit cu vecina noki in unirea langa o scara rulanta - vb pe fuga aprox 134 de secunde. vazut aripi de zana, fugit dupa copiii proprii.
i-am luat pantofi lui andrei, de fapt eram chitita pe aia, stiam ca o sa-i placa. ii iubeste. sora-sa si-a luat vo 20 de perechi sa probeze s-a asezat pe scaun si dup-aia a inceput sa urle sa-i pun la loc pantofiorul ei "ubit" (al cu care era incaltata)- deci n-am reusit probatul - a ramas fara pantofi.
si dup-aia am intrat in toate magazinele din unirea 9exagerez, desigur, numai in alea din drum si cateva pe margini), inclusiv prin vitrine si au probat cravate la bigotti
unde anais a intrat si in cabina unde proba un domn un costum - a fost haios rau momentul, ca ea nu voia sa iasa, el probabil nu era tocmai imbracat
jucarii preferate
anais nu a avut niciodata, acum e foarte legata de cartea cu intunericul, dar nu o cara chiar peste tot. dar ii place sa stie ca o are pe langa ea.
andrei a avut "ratza mare" pana s-a dezintegrat, apoi "ratza mica" care s-a pierdut pe la gradinita.
acum are:
1. "paturica cu pestisor (nemo)" care-i nelipsita
2. o pernuta (are 3 la fel, stie exact care-i pernuta aceea, i-a dat si nume, o cheama "o vioara mica", celelalte doua gemene sunt "saniuta fuge" si "perna cu ousor" (nu intrebati de ce). eu nu le deosebesc si se ratoieste la mine daca-i dau perna gresita
3. o girafa mica de plush, galbena, prima jucarie pe care i-a cumparat-o gabi in ziua cand a iesit din maternitate - e nedespartit de ea de cand a aflat lucrul asta.
4. un set de vacute de plush - vacuta-mama si vacuta-copil - prinse intre ele, se joaca cu ele cand i-e dor de mine (dupa declaratiile lui)
pedeapsa e sa doarma fara una din cele de mai sus. acum vreo 3 seri i-am luat paturica. si m-a chemat dupa ce l-am culcat sa-mi dea si plushurile ca-i pedepsit
. mi s-a rupt sufletul, imi venea sa-i dau inapoi si paturica, dar m-am tinut tare
. noroc ca nu-l pedepsesc prea des - adica asta a fost prima data
roxana, nu-i prea umed, am cam 42% cu aparatul salin. cu umidificatorul pus toata noaptea am cam 55%.
va las, ca m-am placintit
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
corap spune:
joy, uite aici, la dr. Lesaru, dar dureaza mult pana iti faci programare - vreo 2 luni dura anul trecut. http://www.total-radiology.ro/pagini/ecografie-mamara.php
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
mihaela_80 spune:
Am venit si eu de la medic, analizele au iesit ok, ecografia la fel, nu am nici un fel de pietre, totul normal. Parerea comuna a ecografistului si a internistului e ca problema e pe undeva prin intestin (duodenul e chir langa ficat, cica durerile se confunda) si prin urmare sa merg sa fac endoscopie
dupa cum ii spuneam andei, norocul e ca aici te adorm, ca sa nu te chinuie cu furtunul ala bagat pe gat. partea proasta e ca iritatiile intestinale, de ce natura or fi ele, se vindeca mai greu, eventual se cronicizeaza, am exemplu la calculatorul de alaturi :(
La capitolul jucarii preferate, Maya a atins apogeul pe la 2 ani jumate, pe atunci nu manca, dormea, pleca de acasa sau facea pipi fara o matza de plus, care a fost inlocuita de printesa din Shrek si apoi de o broasca testoasa tot de plus.
asta din urma e si azi in top, dar nu mai cade cerul pe noi daca nu e pe o raza de un metru. Interesant e ca inainte de Craciun a pierdut-o cand era cu taica-su la plimbare, am luat alta de pe ebay, a fost livrata la socrii mei si am preluat-o de acolo, cu explicatii ca a fost tortuga la schi, etc. Nu ne-am dat seama si am platit una un pic mai mica decat avusese ea, i-am spus un fel de poveste Benjamin Button ca sa o accepte (pe atunci nu auzisem de film), ne-am felicitat pt creativitate.
Azi a fost prima zi din viata fetei mele in care nu m-am jucat deloc cu ea, n-am scos-o afara, am hranit-o de 2 ori si in rest am repezit-o constant, am avut f multa treaba, plus plecat la doctor, plus cautat un medicament pt mama pe la farmacii online din Romania, Germania si Austria.
E suparata foc pe mine, am culcat-o si fortat pt ca se agitase asa de tare de plictiseala incat nu ma mai intelegeam cu ea.
I S-a plans lui taica-su ca ea vrea la gradinita dar nu o las eu
, mie cand am intrebat-o mi-a zis ca nu vrea deloc sa mearga, mai bine se plictiseste acasa.
Voiam sa va invreb, in caz ca ne-am intoarce in tara, are cineva copiii la vreo gradinita in sector 4? La stat nu as putea-o inscrie pana nu am un certificat de angajat (cred), am stat si am analizat particularele, am selectat 3-4 dar nu detaliez prea tare, poate va plictisesc.
Mi-a placut mult gradinita Montessori, dar e departe de tineretului, unde am sta noi. Si e si f scumpa.
lavi02 spune:
Mihaela Tineretului?
m-as alege cu o vecina! 
Nati e la gradi de stat in cartier, la aceeasi la care a fost si Silvia.
Gradi particulare - Scooby Doo & Ursuletul de Plus sunt naspa. La Mica Printesa e fetita unei foste colege si e multumita. Acolo au fost si o parte din colegii Silviei de clasa, la fel, multumiti si ei.
Cum mai esti cu ingalbenitul, a fost doar o impresie? Doamne ajuta!
Joy la dr Lesaru am fost si eu, e cel mai bun.