Colectia de toamna - iarna 2005 (229)
Raspunsuri - Pagina 20
meems spune:
Catutza, un gand bun si din partea mea, si multa putere!
_
Miha
in visul meu se facea ca si noi doua aveam cunostinte comune (mai stii?) Ma bucur ca nu e vorba de pietre. Si felicitari pentru creativitate.
Roxi, am primit raspuns de la cei cu cartea de povesti si... s-ar putea sa apelez la ajutorul tau pana la urma. Iti scriu pe mail in curand. 
_
Jucaria preferata: iepurasu’-coconasu’ fara de care nu poate face nani! De fapt, in caz de urgenta, ar putea si fara el (s-a intamplat de doua ori sa-l uitam... o data la bunica-mea acasa cand eram in Romania asta-vara, si alta data la gradi) insa... sufera. Ii freaca urechile pana adoarme.
Morgano spune:
Catalina si intreaga familie, multa putere va doresc. Suntem alaturi de voi. 
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
joy04 spune:
Lavi stiam ca tu facusei anul trecut ceva investigatii dar numai stiam sigur daca eco sau mamografie, chiar daca imi aduc aminte de discutii, numai retin decat ca ai zis ca esti ok.
Sarumana Corap de link, voi suna zilele astea sa vad ce si cum. Imi puteti spune cat costa? Ca ma ingrozesc de costuri si sper sa nu renunt daca-mi va fi peste buget.
la fel ca si Roxi si eu ma mandresc cu Vlad care imi pare mai matur, mai intelegator si in zilele in care nu doarme de pranz. Si zilele astea sunt in proportie de 90% asta pt ca daca l-as culca nu am mai putea iesi afara. Si nu numai. Pe Alex il culca cam pe la 12:30, VLad raar vrea sa doarma la ora asta si oricum doarme numai leganat pe picioare. Asa ca ar trebui sa-l culc cel mai devreme la 13:30, doarme cam 2 ore si apoi pana am iesi afara se face noapte si frig. Acum ca s-a marit ziua nu va mai fi asa o problema
...............................................................................................am uitat ce mai vroiam sa zic.
Si oricum Vlad m-a intrebat daca-i dau si lui voie sa scrie, oricum este pe masa de cum m-am asezar eu la clac, asa ca ramane pe alta data.
Noapte buna
roxisialexia spune:
catalina, sincere condoleante! Multa putere, la fel ca la telefon am ramas fara sa mai pot spune ceva.Sunt cu gandul alaturi de tine
meemsy, sigur cu placere, merg acum sa vad daca am ceva de la tine.
miha. 80, sau autorizatie de libera practica! bine ca ai inlaturat din probleme sper sa ii dai de urma.
Morgano spune:
CONDOLEANTE, CATALINA. SA-I FIE TARANA USOARA SI SA SE ODIHNEASCA IN PACE.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
catutza spune:
Noki, Delia, Roxana, Pumba va multumesc din suflet de telefoane/mesaje
si restul fetelor va multumesc pentru incurajari . DA, TATA A DECEDAT AZI la pranz
imi vine sa tip, sa urlu dar nu pot si nu inteleg cum de se intampla una ca asta, de ce tocmai lui , tatalui meu?!?!? 
Joy , am avut putere sa ma duc sa cumpar toate cele pentru inmormantare (chiar cand am intrat in magazin sa cumparam prosoape ne-au sunat de la spital sa ne dea vestea).
Diagnosticul doctorilor a fost clar, nu are sanse de supravietuire nici macar 2% asta pentru ca a facut accident vascular si apoi hemoragie interna. El sangera de ieri pe gura-pe langa tubul de oxigen si deja se schimbase mult (nu am avut puterea sa il mai vad de ieri de la 15,30h , dar mama si fratele meu l-au vazut aseara la 21h si regreta ...era schimbat foarte mult. Eu nu vreau sa mi-l amintesc pe patul de spital, ventilat mecanic si inconstient, eu vreau sa il tin minte asa cum era el duminica la mine (vesel, glumet si grijuliu cu mine ca am dat gipsul jos si acum am piciorul umflat .
Ma doar sufletul ca plang ca nu ma pot abtine in fatza Biancai si ma intreaba mititica de ce plang...si nu ii pot spune, dar maine ce ma fac cand vor plange atatia oameni in jur si ea va intreba "de ce"?!? ce ii spun eu fetei?
ma gandeam sa ii spun ca a plecat Bunu Gica la ingerasi si ca va veghea de acolo de sus asupra noastra, dar va intreba de ce plangem atunci 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
scuzati mesajul lung si incoerent si probabil plin de greseli dar nu ma pot abtine si trebuie sa vb cu cineva ca sa ma descarc.
va
, revin
multa sanatate tuturor.
P.S mama azi plangea si spunea ca a murit azi de Dragobete, ca nu a mai iubit-o ca sa ramana cu ea alaturi....

va rog sa va mai rugati pentru el, sa ii fie bine dincolo 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
dordia2000 spune:
offf...Doamne....Catutza...sincere condoleante si Dumnezeu sa il ierte! Nu stiu ce ii poti spune...dar cand a murit bunica mea, acum aproape 1 an am fost distrusa, si Stefan a observat. I=am spus ca nu ma simt bine, si a inteles ceva...dar nu a insistat cu intrebari. Cel mai greu a fost cand a inceput sa intrebe de "mamaitza lui" si ea era decesata un etaj mai sus, si a trebuit sa ii spun ca a plecat la Doamne-Doamne in ceruri si ne vegheaza de acolo, si ne iubeste...si ca noi nu o mai vedem dar ea ne vede pe noi si se bucura cand noi suntem uniti si fericiti. Acuma de cate ori trecem pe langa biserica, sau intram in biserica, ma intreaba:" Aici e mamaita mea? e la Doamne? cand vine?" E trist dar timpul vndeca ranile....usor.
MAi trist e ca azi am inmormantat un prieten de familie drag noua, care a murit la 47 de ani, lasand in urma un baiat o nevasta si o mama sfasiate de durere....
DAr viata merge inainte si noi tb sa ne intarim pt copilasii nostrii.
Va poop si noapte buna!
ps: ce ii pot da lui Stefan pt raguseala? Nu am mai patit-o si habar nu am ce sa ii dau...iar la medic sa merg din nou doar pt atat....
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
bianca_mo spune:
CATUTZA, CONDOLEANTE! sa iti dea Dumnezeu mangaiere, tie si familiei, e o incercare grea, dar viata trebuie sa continue! suntem alaturi de tine!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
camelia_daniela spune:
Cata, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca si voua sa va dea putere sa teceti peste durere!
O imbratisare calduroasa pentru Bia!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”