Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
felicic76 spune:
eva beyyyyyyy, aici musca
care graieste asa: cateodata este mai bine sa-i lasi pe unii in boii lor, sa nu te bagi
Eu, pana in al unspelea ceas, am sperat ca Lucutta o sa-si dea seama ca a gresit "undeva", recte cand s-a luat de un copil nevinovat, dar nu, frate, o tine pe a ei, adik "ea", domle, nu copii, nu, PERSOANA EI si atat. Mai, dar tu chiar nu pricepi ca eu(recte musca) nu ti-am zis nimik tie, personal, ca mama si femeie? Ca nu ma interesezi? Ci o sa ma iau de fiecare care va avea ceva de impartit ceva cu un bobocel de aici? Ca eu am mai avut clenciuri, inclusiv cu Eva, care are metodele ei de a-si dezbate ideile? Mai apasat si mai ridicat la ton?(recunoste si ea ca asa isi dezabate parerile si cu prietenii apropiati) Ca eu acum conspectez din sfaturile ei cu privire la diversificare, ca vreau wrap din in, asa cum a recomandat ea In fond, lucutta, CE VREI? Sa nu mai intri la bobocei?
Bravo, inseamna ca esti o persoana care stie ce face, care nu are nevoie sfaturile nimanui, felicitari atunci. Uita-te la mine, si peste 50 de ani, in baston fiind, eu tot voi vrea sa mai invat ceva, nu o sa fiu desteapta si nici nu voi face pe desteapta! Ia-o la rece si daca te razgandesti, aici sunt(em)|!
Pana una alta, mie nu mi-a inchis nimeni gura si aici apelez la motto-ul lui Lumi
, io nu am de gand sa-mi tin gura doar ca sa nu lezez sensibilitatile cuiva. De-aia este "forum", nu?
irina:io astept sa zici ce vroiai
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
babytza spune:
Am ramas singurtica pe aici.....si bocanila doarme de la 12....
Am spalat si tuns putin cateaua, am facut curat prin casa....acum ce sa fac ???? ![]()
Am reusit sa fac rezervare pentru diseara
O sa iesim ca indragostitii si merg si nasii 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Am spalat si tuns putin cateaua, am facut curat prin casa....acum ce sa fac ???? Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
nu vrei sa vii la mine? mi-e pofta de sarmalutze in frunza de vitza si parca nu l-as baga pe Vladutz in bucatarie, sa ma asiste. Nu vii sa ma ajuti?
edit: daca nu, petrecere frumoasa diseara

Mamica de
VLAD 19.10.2008falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
CosmyB. spune:
HAPPY VALENTINE`S DAY!!!
Tina

Tuturor boboceilor nascuti intr-o zi de 14

Davidutu

Sunt numai cu gandul la tine
Acum o las si pe mami sa va spuna si ea ceva, ca o mananca degetele ![]()
L-am vazut pe bocanila il 
soacra dulce pe el, ce tare da el din picioruse ![]()
Moni spor la shopping! 
Ange, CD petrecere frumoasa! 
Pozici
Mami super happy de
Maya
CosmyB. spune:
Irina cum a zis si babytza sigur face diferenta intre tine si persoanele straine, cu care nu este obisnuita. La fel face si Maya, de cate ori plec si o las cu soacra sau mama. Mi se rupe sufletul ca plange si suspina, de parca ar bate-o cineva nu alta. Cu soata nu are nici un fel de problema. Si eu chiar n-am tinut-o in casa si numai cu mine, am dus-o in enspe mii de vizte si nu zice nici "pis", dar sunt eu acolo.. Ca daca as pleca
Sunt mari deja si inteleg mai mult decat credem noi.
Deea
Pozici
Mami super happy de
Maya
babytza spune:
Cuscra si noi te pupam 

Pentru Maya pregatim ceva cand se trezeste soricelul ...inca mai doarme...
Vrem si noi sa ii facem o declaratie 

doar sa se trezeasca puturosila asta mic ![]()
Edit: ce dulce e Mayaaaaa !!!!!!! 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
andy.p spune:
Irina si noi am avut problema asta o perioada..plangea de ti se rupea inima..cu niste suspineeee,chiar ma plangeam pe aici ca nu o pot lasa cu nimeni,dar acum sa stii ca a trecut perioada,ramane cu maica-mea,soacra-mea..daca avem vizite sta la oricine in brate...totul e sa nu o fortezi.
Cosmy ce dragutzaa e MAya
..chiar ca toata un zambet.Noah cum mai stati cu programul seara??
Moni sa faci poze sa vedem
frumoasa
Roxana petrecere frumoasa si nu te mai enerva pe cumnata..da-o incolo,nu merita sa-ti strici frumusete de botez din cauza ei
.
Ange distractie placuta
Distractie placuta tuturor fetelor care ies in oras
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
300 spune:
Va scriem si noi de pe o banca din fata blocului. Am facut pauza de curatareala (eu, tati continua) insa n-am plecat departe. Anda doarme in wrap cu fata la lume, in haina lu tati. Oamenii au reactionat chiar frumos. Am fost vis a vis in supermarket dupa niste Triumph.
Ange petrecere frumoasa! Vreau poze cu mami frumoasa.
Cd sper sa rezolvi problema pana maine.
Irina am patit la fel si deocamdata nu stiu daca i-a trecut, trimit o cafea si sa stii ca mor de curiozitate sa stiu ce voiai sa spui ca de si eu ma mai bag ca musca.
Lumi te-ai apucat sa faci ravagii la cumparaturi?
Laura 
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
denisa.g spune:
Luminita - pupam mamica si bebelusi superbi.

Cristinescu – pupici multi pt tine si micul Hari.
Nu e loc deloc loc de suparare la noi sa stii: noua ni se pare perfect normal ca Karinuta sa fie curtata si de alti baieti la cat este de frumoasa
. Sincera sa fiu uneori prinde bine: lectie pt Edwinas sa nu neglijeze fata ca poate o pierde. Pot sa va fac o recomandare ?? Doar daca nu-I cu suparare – am vazut pozele cu Hari – e superb!!! La fel e si Eva de Andreutac – este absolut superba (si am inteles ca nu si-a gasit partenerul inca) ! Poate iese ceva.
Babytza- distractie placuta diseara.

EvaF spune:
Ne-am plimbat si noi prin parc, e supeeeeeerb, fetelor Am primit si un buchet de trandafiri
| citat din mesajul lui felicic76 eva beyyyyyyy, aici musca Pana una alta, mie nu mi-a inchis nimeni gura si aici apelez la motto-ul lui Lumi , io nu am de gand sa-mi tin gura doar ca sa nu lezez sensibilitatile cuiva. De-aia este "forum", nu? |
alo "musca"

Ai dreptate cu ignore-ul, e bun uneori, dar tine de temperament, eu sunt genul care nu isi inghite limba daca are ceva de zis, ma exprim. Pana acum in viata mi-a prins bine, toata lumea cere sa ne exprimam, in facultate, la job iti cer sa te exprimi altfel esti dat la o parte, in cercul de prieteni oamenii din jur au nevoie de ce gandesti, peste tot lumea se asteapta sa te manifesti. Eu de asta am si intrat pe forum, sa ma exprim, altfel as citi din umbra, as baga la capatzana ce nu stiu si gata.
| citat din mesajul lui felicic76 ce faceti, il lasi pe Luca-cu vreun bunic/bunica si iesiti? pe mine una ma bate gandul, chiar daca sunt hidoasa/ diforma. Parca as vrea sa merg la un restaurant fancy/trendy cu tati sa ma prostesc un pic, sau poate la anul? |
nu il las la ai mei in seara aceasta pe Noah, au si ei ceva planificat. As merge la un restaurant, apoi as dansa toata noaptea pe undeva in club, dar...nu poate pleca tzatza la plimbare deocamdata. Daca accepta bibe ma mulgeam si ii lasam laptik dar asa, cata vreme alaptez, nu se poate. Incet incet, cand se face cald il mai luam cu noi pe terasa unui restaurant iar cand incep diversificarea il mai putem lasa cu ceva fructe, supici, branzici, acum nu se poate
t Facem Valentine's Day in 3, papam sushi si maki diseara
Lucutta, vad ca ma iei in balon, mda, eu una nu m-am suparat pe tine, dar deloc. O sa iti explic ultima data unde e buba. Si nu e vorba numai de forum, ce spun e valabil in general.
Nu inteleg de ce tu tot te chinui sa ne convingi ca esti o mama buna. Eu sincer te cred, sunt convinsa ca esti, toate credem. Dar nu pricep de ce te agiti, nimeni, absolut nimeni nu a contestat asta. Citeste din urma si ai sa vezi ca ai luat foc degeaba, nu te-a criticat nimeni. Si ca sa intelegi mai bine, daca eu, ma dau ex pe mine sa fie mai usor si n-ai decat sa ma iei in balon, apar cu un post din senin care spune, in rezumat, ca sunt o mama buna pt fi-miu, ca il tin in brate, ca il spal la fund si fac si dreg, nu ai ramane putin interzisa, nu te-ai intreba ce vreau? Asa am reactionat si noi, rumoare, nu am priceput de ce insisti ca esti mama buna si relaxata. Bravo tie! ce sa zic. Ma bucur ca esti si serios te felicit. Dar stii ce? E si normal sa fii, doar e copilul tau. Insa, asta nu inseamna ca altcineva e mai putin buna, vezi tu.
Si de ce ai nevoie de confirmarea noastra, sincer e inutila. Eu astept sa imi zica asta fi-miu, e imp copilul sa simta ca suntem mame bune, nu lumea, esti de acord?
Plus ca nu trebuie sa "infunzi" pe cineva ca sa reiasa ca esti tu mama buna, nu suntem mame bune prin eliminare
Pacat ca te superi si arunci cu vorbe, chiar te sfatuiesc sa citesti in urma si o sa vezi ca toate fetele ti-au vb frumos si cu bune intentii. Raspunsul tau, insa, a deconcertat pe toata lumea(cred, poate mai sunt si exceptii)
Sper ca ai inteles macar acum ce incearca lumea sa iti zica, copiii nostri sunt speciali si fiecare are o singura mama, care e perfecta pt fiecare copil in parte. Eu, una, stiu sigur ca sunt mama buna pt copilul meu, sunt ceea ce vrea el sa fiu, daca sunt cea mai buna mama din lume habar n-am si nici nu ma intereseaza. Iar copilul meu e minunat, nu suporta comparatie; asta simt eu despre el.
Si stii ce, chiar daca pe lume sunt si mame mai indiferente fata de copii nu e rolul nostru sa le spuneam ca sunt proaste, o sa le reproseze copiii lor, candva...
Cu asta eu inchei sa "polemizez" cu tine, am facut ultima incercare sa te fac sa pricepi ca ai reactionat complet exagerat degeaba, daca vrei bine...
| citat din mesajul lui monica_dicut Si va rog eu nu va mai certati. Fiecare copil e unic in felul lui. Fiecare mama are nervii si hormonii ei. PLease... hai ca eu aici ma simt super bine desi este subiectul unde au fost cele mai multe certuri din toate subiectele la care scriu |
Moni, cand eram gravi citeam si alte discutii pe la alte topicuri, eram ahtiata sa aflu de alte mamici, nasteri experiente(acum citesc numai la noi, logic)si pe vremea aceea am citit tot felul de discutii care s-au lasat cu avertisment, adica niste trivialitati de mi-e si rusine sa reproduc
bine macar ca suntem civilizate. Pe bune...Acum chiar nu glumesc.Plus ca sunt ok discutiile fondate, daca zilnic am vorbi doar cat kk si pishu fac copiii chiar ne-am plictisi si ne-am vedea de altele...
Lumi, am terminat clatitele dar il rog pe fi-miu sa mai faca diseara. Acum e ocupat, face curat la el in camera. Asa ca facem deal-ul
Astept fursecuri.Anamona, ti-am ramas datoare cu un raspuns. Pai Noah in timp ce vorbeste la san si mananca in acelasi timp, scoate sunete din gat, canta, tiuie, face ca sirena, toate in timp ce mananca. Apoi, cand se satura, ia sanul, il mangaie, vorbeste, dar e fff patruns de ce zice el acolo si apoi incepe sa rada satisfacut. Rade in hohte, e un scump. Are ritualul lui de masa, ce mai...
Cu lingurita nu stiu daca va mai fi la fel:(((
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------