Fetele marinarului

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Este prima data cand deschid sa citesc topicul si surpriza!!!! Pana astazi am crezut ca marinarul este Basescu si se discuta cu totul altceva

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

apropo de generic.. Andra mea e extra-mega atrasa de cel de pe final:
http://family.webshots.com/video/3081338510102226680ALWbIT

tre sa caut melodia sa o am, ca imi pare rau sa o las fara ..

Maraki cand incepusera sa faca reclama serialului, de fapt se cunostea doar titlu "Fetele marinarului" la fel m-am gandit si eu, dar pe urma am vazut ca era vb de un serial..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ce scumpica e!
Si a mea e hipnotizata de melodie, nu se dezlipeste cand o aude.

oare de ce ajunge Iris in coma?
Si de Vera ce credeti? Ma gandesc si anume ca Toma o iubeste si a procedat asa pt ca stia ca e urmarit si sa se duca barmanul la Damian sa-i spuna ca a vazut cum a bagat-o fedeles in portbagaj. Nu vreau sa cred ca ii e asa de frica de Damian incat sa ii faca rau Verei.

Ati vazut in reclama cand Amza ii zice Virginiei "de data asta chiar ai dat de dracu'"? Sper sa ii spuna ca nu-i Calin al lui. Mi-ar parea rau sa nu ramana cei doi impreuna.

Ah, vroiam sa mentionez, f bun machiaj la Iris zilele astea, chiar zici ca a plans zile intregi, fara oprire.

La ce ne uitam dupa ce se termina asta? Carmelita aia incepe in loc? M-au zapacit cu publicitatea, zicem toti in casa "Carmelita, nu te marita!!!!"

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

multumim!

Asa ma intreb si eu cu Iris.. si sper si cu Vera totusi sa fie facatura..
abia atept si episodul de azi..
Ai dreptate cu machiajul lui Iris!

Cu Carmelita nu stiu ce sa zic.. nu ma prea atrage, dar din lipsa de ocupatie posibil sa ma uit.. poate macar la primul episod sa vad cam care e treaba...ma enerveaza rusa..

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

haha.. traieste Veruska.. cred ca Toma planifica fuga lor..

nu mai am rabdare pana maine..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Vera e OK

am ratat sonorul la faza cu Iris si Amza - i-a zis ca nu e fata tatalui ei?

Iar la doctor ce i-a zis lui Amza? Am rata sonorul si la asta, multumesc mult daca-mi spuneti cum a fost! Sa inteleg ca Amza i-a zis ca a fost infiata si Iris ia pastile sa se sinucida?

Mergi la inceput

Olina da, Amza i-a zis ca nu era fata lui Pavel si atat..
la doctor Amza a fost sa intrebe daca sunt sigure rezultatele ADN-ului..

cat despre pastile eu banuiesc asa: Iris afla ca e fata lui Amza, si isi da seama de incest(desi in realitate Calin e baiatul lui Postelnicu, dar inca nu se afla asta) si de aia vrea sa se sinucida..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Mihutza, multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Suuuper tare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Deci de asta e in coma Iris, ca ia pastile.
Cate lucruri de descoperit acum pe final. Abia astept diseara.
Si da, cred ca Toma pune la cale sa fuga cu Veruska, si e pe mana cu contabila lui Damian.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput