Fetele marinarului
Buna!
Am vazut primul episod.Si urmatoarele.Sincer, imi place.
Imi plac cum joaca actorii/actritele tinere, dar si cei mai cu experienta. Interesant ca, pentru mai multa autenticitate, s-a filmat in Odessa, Barcelona si Tanger dar si ca foarte multe replici ale actorilor au fost in araba, spaniola si rusa/ucraineana.(sincer, nu ma pricep sa le diferentiez).
Se ascute intriga...
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Raspunsuri
motanik spune:
Sincer nu ma uit la telenovele dar astuia i-au facut atata reclama incat am fost curioasa sa vad despre ce e vorba. Si ma uit acum din obisnuinta, la 10 sunt pe Antena 1.
Mie insa nu mi se pare ca joaca excelent actorii astia tineri. Ok, daca in araba si in spaniola am inteles ezitarile, in romana cum se explica? Mai toti astia tineri vorbesc asa rar de parca s-ar adresa unor tampiti.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
motanik spune:
Intre timp, pe mine m-a prins. Nu e genul de telenovela romaneasca unde se vorbeste urat si se intampla numai rele. Are un umor aparte, lasand la o parte povestea cu razbunarea.
Personajul Nela Bratosin e fantastic.
Favorita mea de departe e Vera -atat actrita care joaca super, cat si rolul de femeie fatala dar cu teama mamei in san.
Mai rumareste cineva?
--------------------
crisseis spune:
Eu urmaresc(cu copii cu tot):D
Magda Catone mi se pare extraordinara in rol.
Mi-a mai placut(de la prima aparitie) mama Verei. Fata in care s-a dus la detectiv sa obtina niste poze scandaloase cu el, mi s-a parut bestiala. De mult n-am mai ras asa! Ea si Vera au o intonatie speciala si personajele lor dau multa culoare serialului. In rest...Jamila mi se pare destul de stearsa- are un rol de parca nici nu poti s-o bagi in seama, iar cealalta sora (Alesia?) nu-mi place cum joaca. Nu intra bine in rol.
A1 era s-o uit pe servitoare si pe bunica lui Calin! Ce m-am distrat la faza cu pictatul!
Nici Iulia nu interpreteaza rau. Parca are un rol si o interpretare mai buna decat a lui Iris.
Dar inchei tot cu Nela Bratosin. Face toate voturile!
camelia_daniela spune:
Si eu il urmaresc si chiar si fiica-mea ...
Bratosinii sunt de "belea" ! Nela Bratosin e de milioane iar barbata-su e chiar comic! Ma uitam aseara cum isi faceau ei toate poftele cu banii de la Amza, fara sa se gandeasca la fata ... "Ei, draga, da' de ce ne-a dat omul ala banii... sa ne uitam la ei ... da' ce suntem noi, banca?"
Jamilla intr-adevar nu ma da pe spate ... La unele faze e exagerata (cum vrea ea sa controleze cumva totul) si uneori le da peste nas celorlalti!
Personajul Vera e de milioane !
Alessia draguta ... aeriana asa, cred ca rolul e de asa nastura ... nu inspira foarte mult! E repezita, ametita, desi mi-e draga intrun fel!
Virgia e suuuper !
Calin si Iris - dragutei, desi Iris e prea "buna" sa fie adevarata!
Bunica e de milioane; la fel si menajera si Ion.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
motanik spune:
Si mie imi place mai mult Iulia decat Iris. In primul rand actrita e mult mai frumoasa si in al doilea rand parca joaca mai bine bruneta decat blonda care se pisiceste de ma scoate din sarite.
Ma gandesc acum ca n-o sa mai existe nici o nunta, o sa afle cumva Iris - poate chiar luni, ca trebuie sa sune Nela sa-l anunte pe Calin sa mearga la clinica pt recoltare de adn. Si uite asa incepe iar scandalul...
Ah, si-mi place f mult Amza Trifan, un personaj f complex, iar actorul il joaca extraordinar, e atat de natural incat cred ca nu l-as mai putea vedea altfel, in alte filme.
--------------------
lorellay spune:
Si noi si noi....Il tin si pe sot langa mine...Se distreaza...
Super Magda Catone...
Apoi Amza, Vera....
Da Bratosinii sunt cei mai tari....
Jamila nu-mi place deloc....
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
luminita70 spune:
Imi place desi nu mi-a creat dependenta.
Iar Magda Catone joaca atat de bine incat nu o mai suport. Iar pe barbat-su l-as bate pana se trezeste la realitate.
camelia_daniela spune:
Si pe mine a inceput sa ma enerveze Jamilla ... Ma enerveaza ca ... nu numai ca umbla imbrobodita, dar pare a fi "imbrobodita" si la propriu si la figurat ! Ma asteptam sa se "deschida" si ea!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
mihutza11 spune:
Vaii ce ma bucur ca am dat peste voi!
si eu urmaresc serialul si imi place.. cand eram in RO am mai vazut cateba telenovici de pe Acasa.. dar asta mi se pare deosebita..
Eu inainte nu o suportam pe Magda Catone.. mi se parea fff enervanta.. fratee dar joaca asa bine, chiar imi place .. si personajul in sine chiar e funny.. Stelian e funny rau cu inventiile..
Amza si Virginia iar imi plac.. Maria-amanta ma cam enerveaza..
Vera imi place si mie mult.. cum zice ea "Alesiutzo", Jamillo ..
Jamilla si mie imi pare un pic "inchisa"..
Alessia nici prea prea, nici foarte foarte..
triunghiul Calin-Iris-Iulia au si ei momente mai bune si mai rele.. si chiar azi ma gandeam si eu ca Iris parca e prea "pura"..oare asa ramane pana la final? cred ca e pe post de "fata naiva"..
si cea mai tare faza: pitica mea moare dupa genericul de final.. sta lipita de monitor pana se termina si mai si danseaza un pic..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
motanik spune:
Stiati ca Amza e sotul Nelei, in realitate?
Magda Catone e sotia lui Serban Ionescu.
--------------------