Fetele marinarului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

i-auzi ce chestie!
habar nu aveam!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

mai ce comici au fost Bratosinii la faza cu sexul!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Imi place serialul, dar nu stiu cum se face de il tot ratez.
Iar cand nu uit sa dau pe Antena si baga meci ... ma seaca la "nervii capului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Serban Ionescu e un actor de nota 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Da, meciuri cu nemiluita, pt ce-or fi deschis gsp-urile alea daca tot pe Ant 1 le difuzeaza?
Oare Vera o fi gravida?
Si de ceva vreme ma tot gandesc, oare Calin o fi copilul lui Amza? Ca nu seamana deloc cu el, la caracter. Poate o avea si Virginia un secret...

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

He-he-he ... da, o fi a lui Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ma tot gandesc cu Iris asta... Oare nu cumva...?
Adica unde a disparut copila lui Trifan? Daca Livia, fosta sotie, traieste, poate si fetita a supravietuit nu? Si Iris parca prea are o legatura cu Amza, nu stiu, in episoduld e aseara ce fel se uita la el, la masa..
Poate Calin e al lui Damian si Iris a lui Amza.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

he-he! ce ipoteze
io nu ma pot abtine sa nu ma uimesc de unde le mai scoate Nela pe toate. Dom'le, femeia asta are resurse negative inepuizabile! ce-i mai trece prin cap!
Si barbat-su ala, tare mototol mai e. Ma gandeam ca de la faza cu fugaritul Nelei cu cureaua, i-a mai venit si lui mintea la cap. Da'de unde! tot mamaliga.
In rest- Jamilei nu-i reuseste defel jocul, iar reactia lui Tudor din episodul de aseara- nu prea-l prinde: atitudinea autoritara fata de Jamila, cand a inceput sa-i reproseze acasa la el ca l-a mintit- parca era decupata din alta parte. Nu i s-a potrivit deloc lui Tudor(vorba aia: parerea mea)

Mergi la inceput

De unde a venit mototolul batut aseara (marti), ca nu m-am prins?

Mergi la inceput

cine s-ar fi asteptat la Vera cu Toma? ca eu nu..

si uite ca si Virginia si-a gasit iubit!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput