Fetele marinarului
Raspunsuri - Pagina 5
motanik spune:
Pai daca acum e la facultate trebuie sa aiba cel putin 19 ani si daca accidentul s-a petrecut in 87 probabil cam asa avea, cateva luni sau poate un an. Dar cum sa fi scapat din apa, asa mica fiind?
Nu ma asteptam sa moara Macarie.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
mihutza11 spune:
da in 87 s-a intamplat, deci cam are 21-22 ani..
parca imi pare rau ca se termina.. imi facea ziua filmul asta.. si incepe Carmelita.. va atrage asta? pe mine nu prea..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
StMihaela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 da in 87 s-a intamplat, deci cam are 21-22 ani.. parca imi pare rau ca se termina.. imi facea ziua filmul asta.. si incepe Carmelita.. va atrage asta? pe mine nu prea.. Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008 Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Povestea americancei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra |
Carmelita ... alt film cu tigani. Le aveam deja pe cale de la noi, la care mama si tata se uita cu sfintenie.
Si in limba rusa ...
Nu, nu ma atrage.
motanik spune:
“Fetele marinarului” se va difuza la Antena 1, din ianuarie 2009. Vor fi 116 episoade, primul #351;i ultimul vor dura câte 90 de minute, celelalte câte 45 de minute. Difuzarea va fi zilnic#259;.
Asta am gasitd espre.
Are idee cineva la ce episod suntem acum?
Deja ne apropiem de 100?
--------------------
mihutza11 spune:
Ultima saptamana!
luni si marti cate un episod
iar miercuri si joi episoade duble...
si gata!!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
motanik spune:
Din pacate are dreptate Mihu.
Articolul este in Protv Magazin.
Telenovela “Fetele marinarului”, difuzata la Antena 1, se apropie de final. Miercuri, 10 iunie, si joi, 11 iunie, Antena 1 va transmite ultimele patru episoade ale serialului, cate doua in fiecare seara.
Actiunea se intensifica in aceste episoade, iar telespectatorii vor afla deznodamantul relatiei Jamilei cu Tudor si din ce cauza ajunge Iris in coma. Dupa mii de kilometri parcursi in dorinta de a se razbuna si tactici de a se infiltra in viata tatalui lor, Jamila, Alessia si Vera se afiseaza pentru prima data impreuna in fata lui Amza Trifan.
--------------------
monicel spune:
Mai fetelor, ce ciuda mi-e ca de abia acum v-am descoperit, la sfarsitul serialului!Pai eu cu barbate-miu suntem fani Fetele marinarului.Chiar si cand mai pierdeam cate un episod, il priveam pe net, la inregistrarile de pe Antena 1.Si eu stiam ca serialul va avea 100 si ceva de episoade, probabil ca au hot ei sa-l mai scurteze.Oricum finalul este chiar interesant, si de abia asteptam sa vedem ce se mai intampla.Si nu mai zic de fetele mele, care sunt innebunite dupa genericul de inceput si sfarsit, ma intreaba in fiecare zi daca e filmul seara.Pacat totusi ca se termina, mie mi-au placut majoritatea actorilor care au jucat, si chiar unii care nu-mi placeau la incepu( de ex. Alessia) i-am indragit pana la urma.
Monicel, mamica de doua printzese:Beatrice-Iulia(8.05.2003) & Sandra Luiza(11.07.2006) http://monydelcu.hi5.com