Fetele marinarului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

nu mai stiu in ce episod au zis de data nuntii.. sorry.. dar eu asa tin minte..

am vazut episodul de azi cu Livia la cina.. clar Iris e fata lor!!! nu ma mai indoiesc de scenariul asta.. prea se priveau nu stiu cum.. Iris pe Livia si invers, si Pavel o cam privea fix pe Livia..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Daaa, la cum era coafata Livia, semanau atat de bine, sigur sunt mama si fiica.
Dar de Vera, Toma si Damian ce ziceti? tare-s curioasa ce le-o face Damian, ce soarta are si asta, a doua oara trece prin asta.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Tocmai am vazut reclama la antena 1, urmariti ultimele episoade. Cum vine asta? Parca am citit ceva de vreo 110-120 episoade, cum sa se termine?
Si tot in reclama am vazut cum Macarie zice ca Iris nu e fata lui.
Sigur o sa ne dezvaluie si Virginia in curand ca nu-i Calin al lui Amza caci altfel povestea de dragoste devine incest.

--------------------

Mergi la inceput

da exact reclama asta am vazut-o si eu..
abia astept..

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Mihutza, ai vazut, n-ai inteles bine, nu despre data nuntii era vorba cu 10 august. Abia acum au discutat despre asta si au stabilit pe loc pt duminica.
Deci ramane varianta cu data nasterii Alexandrei sau data accidentului - 10 august.

--------------------

Mergi la inceput

da am vazut cu nunta.. dar stiu ca au mai vb odata de data nuntii, cand inca nu erau hotarati ca vor nunta mica..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

hai ca am descoperit episodul cu pricina.. pe data de 19.05 a fost difuzat si discutia care m-a indus in eroare e chiar la inceputul episodului..
Amza era beat (tocmai a dusese pe Livia la Buc) si merge in camera la Iris si Calin.. si ii intreaba de nunta, si isi cere scuze pt episodul de la cina.. dar cica vrea sa se rascumpere si sa ii faca un cadou lui Iris si o intreaba "cand e ziua ta?" (replica pe care eu probabil nu am auzit-o din motive de Andra vorbareata- si de aia oi fi ramas setata ca e data nuntii)..
iar Iris ii spune ca e pe 10 august.. si dupa aia Amza zice ca avea scoasa din calendar ziua asta..

deci 10 august e ziua de nastere a lui Iris!
so my bad cu data nuntii..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Am vazut reclama pt azi. cand Amza zice ca Iris e fata lui, abia astept episodul.

--------------------

Mergi la inceput

deci pana la urma 10 august asa stia Iris ca e ziua ei, dar de fapt e ziua accidentului.. mare nebunie cu data asta ..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

dar cati ani o fi avut cand a avut accidentul? banui ca doar cateva luni, altfel nu-i luau data gasirii drept data nasterii.

Mergi la inceput