Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?
Raspunsuri - Pagina 6
kay spune:
Adica recunosc, hac !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Tzuni spune:
Azi la pranz, la tvr 1, era o emisiune in care se vorbea despre dragoste, cupluri, ziua indragostitilor, bla bla bla.... Pe banda din partea de jos a ecranului erai anuntat ca daca trimiti un mesaj la un anumit numar de tel poti castiga o cutie cu ..... becuri! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
MadameBovary spune:
Tzunisor, bagam ce muzica vrei tu numai sa ne SIMTEM bine!! comandam si-un chipandel si daca scapa necapsat de catza si nezgariat de matzele lu' matale, il folosim ca pe o carpa!!
zii, vii? ![]()
Tzuni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Tzunisor, bagam ce muzica vrei tu numai sa ne SIMTEM bine!! comandam si-un chipandel si daca scapa necapsat de catza si nezgariat de matzele lu' matale, il folosim ca pe o carpa!! zii, vii? I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Ia uita-te in stanga ta: ma vezi?

_
Tzuni
rhoneea spune:
Neata' dragelor
Cadano tu ai grija sa-i pui fetei caciula IN cap da??
ca acu' ti se raceste copilu' de nu te vezi
.
Hai recunoaste ca ai luat de Valentin cadou catuse roz bonbon ![]()
Mishule io ti pup
si numai zic nik di cucu baietului ![]()
Gabitzule sper ca sunteti bine

Iulia da ce s-a intamplat cu Razvanel de ati fost nevoiti sa dati banii aia,,,,,,
Restu
ma'c sa citesc...'De ce mi se raceste copilu'![]()
00
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
MadameBovary spune:
Asa, asa, baga mare, da din buric pana nu te mai poti tine pe picioare. Paranghelieeeee, nu gluma!! ![]()
Tzuni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Asa, asa, baga mare, da din buric pana nu te mai poti tine pe picioare. Paranghelieeeee, nu gluma!! I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
haidaaaaaaa....cucule, de unde vii?

_
Tzuni
MadameBovary spune:
iar imi sforaie cateaua!
e mai rau ca tata! s-a bagat cu capul in calorifer si sforaie de-i falfaie falcile!!
cred ca iar a tras pe nas o soseta de-a mea, ca prea-i nazala treaba ![]()
Tzuni spune:
Iaca inca una buna de dance, cu...cocoshelu'! ![]()

http://www.trilulilu.ro/hosmy/a09ba62bcf6e71
Hai, Bovarytzo sa te invart! 

_
Tzuni