Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?
Raspunsuri - Pagina 7
Tzuni spune:
Numa' la matza me sa nu te dai! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea
MadameBovary spune:
Nu ma dau, promit, dar cateaua s-ar putea sa aiba alte ganduri si alea nu prea ortodoxe
.
mare, bag si eu cornul in perna ca mi-e somn! sa aveti vise frumoase si ... Tzuni, pe lumina tragem party, da?? 
Tzuni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Nu ma dau, promit, dar cateaua s-ar putea sa aiba alte ganduri si alea nu prea ortodoxe mare, bag si eu cornul in perna ca mi-e somn! sa aveti vise frumoase si ... Tzuni, pe lumina tragem party, da?? ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
claro che si! Ma duc sa tocmesc ceterasi !

_
Tzuni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea
Dodo-pui spune:

O sambata frumoasa va doresc si numai bine!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kay spune:
hepi velantains, hepi velantains...
hohoho !!!
io i-am dat colegului o planta din casa
mirositoare
sub nas, in timp ce dormea
m-a scos in suturi din camera
ce ti-e dom`ne si cu barbatii astia, nu mai au pic de romantism in ei... da io mai incerc, ca nu se poa dom`ne sa n-aiba suflet in el, chiar asa ? io ii dau o balarie si el se supara ca de ce il trezesc la 8 juma...
ma duc sa ii ambalez copilu, sa-l dau cado de velantains. macar o funda sa ii pun si tot zici ca e cadeaux ![]()
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
cadinelor, gata striptisu'? v-ati incins aseara de numa' ![]()
Luati
, cola, ceai, apa si o bere sa va dregeti ![]()
Ma Tzuni, daca-ti zic si io ca te iubesc, mai am loc la coada aia pe trei rinduri de la usa lu' matali?
Parol ca de Lola nu ma ating, da' daca vin cu motanu' meu nu mai garantez integritatea Domniei Sale si s-ar putea sa te vezi bunica peste fo 2 luni ![]()
Oanoooo!!!! Te trezishi din aburii visichiului?? Io-te ce destrabalare p'acilisha!
Kokiyleaso, da' o ratzushca d'aia roz bombon di undi iau? Ca baterii am in casa si dijiaba! Le-am pus la organ da' tot doarme. Or fi bateriile terminate?
Ma duc sa iau Duracell poate-l fac sa tzopaie ca iepurashul prin casa ![]()
Ripley, daca ai ceva cu noi zi-ne in fata, nu ne da berbatu' lu' matali sa ne suceasca frigideru'n doo

Viole(n)to vreau poze de la toata gashka.
Am poze de la intilnirea nr.1 si nr. 2, de la Tantza, Rhoneea, Kari, Oana (cind era mai tinara
), umflatel, tzuni (furate de pe albume)
Mai vreau de la :Gabitza, devoska, marami
Urmeaza sa ma uit daca mariussimiuc are poze si cu ea in album.
Nu mai stiu nika de fetele care au intrat ocazional pe la noi. Daca intra rog pozeeeee!!!!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Tzuni spune:
Neata!
Dodo, buna cafeaua, multumim! 
Misha, hai ca te bag in casa peste rand, da' bunica n-ai cum sa ma faci ca am inchis "pravalia" matzei...![]()
Kay, insista, nu te da batuta! 
Hepi Velantains si tot ce vreti....
_
Tzuni
Mariaa spune:
io-s ocazionala, m-a strigat careva?! ![]()
tzuc pe frunte toate 'plecatele' de acasa ![]()
sa va fie bine azi si mereu 
un copil creste in inima mea ![]()
misha71 spune:
Tu ai inchis pravalia mitzei si io mai am nitel si-l fac pisicutza pe al meu, spre disperarea consortului, care zicea ca parca il doare pe el, cum sa-i fac asa ceva motanului???? Adica sa-i tai barbatia??? El nu vrea si pace
Ce ti-e si cu masculii astia! Au si ei ceva la care tin cu adevarat! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
(LadyJ)
misha71 spune:
Mariucaaa 

ce dor imi era de tine!! Fii pe pace ca si tie ti-am furat zimbetul ala frumos din pozele de la Timisoara ![]()
(LadyJ)