Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?
Raspunsuri - Pagina 5
MadameBovary spune:
Tzuni, hai la mine... ca ori ies scantei, ori fac focu' de una singura
plus ca...ce stiu femeile sa-si faca una alteia... mai rar sa stie si vreun barbat
in sensul cel mai bun, pur si inocent posibil . Aah, si te primesc si cu pisici, sa se simta si catzaua mea bine ![]()
Tzuni spune:
Poate fi inalt si bronzat cu pectorali dezvoltati? 

(ca de mici si roz is satula
)
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
Tzuni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Tzuni, hai la mine... ca ori ies scantei, ori fac focu' de una singura plus ca...ce stiu femeile sa-si faca una alteia... mai rar sa stie si vreun barbat I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Ok. Tu fa focu ca io aduc slanina! Si de pe burta si de pe spinare!
_
Tzuni
kokiy spune:
Eu pot doar sa va recomand asa www.laredoute.fr/vente-paris-duckie.aspx?productid=324134168&documentid=429209&single=false&categoryid=22935691" target="_blank">ceva, veti fi si in trend-ul DC ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
tzuni, ii dezvoltam ce vrei tu ! d`aia facem turul sexshopurilor, sa avem de unde alege ![]()
acu ca am beut nitzel, pot sa ma destainui si ti anunt ca io ti iubesc di mor, nu stiu de ce, adica nu am interactionat pe DC cine stie ce, dar mi-e asa de drag de tine...
de mor !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
VAI IULIA
RAD DE MOR DE UNA SINGURA IN BUCATARIEEEE
deci esti mortalaaa !!!
bine zice siteul
hai ca am fugit, ca mi-a venit consortul !
luv all 
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
Tzuni spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Tzuni, foc de tabara iese la ce am de dat din mine I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
yyyyyyyyyyyyyyyyyyy-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

O manea gasim, ca sa incingem si un dans preludic?

_
Tzuni
Tzuni spune:
| citat din mesajul lui kay acu ca am beut nitzel, pot sa ma destainui si ti anunt ca io ti iubesc di mor, nu stiu de ce, adica nu am interactionat pe DC cine stie ce, dar mi-e asa de drag de tine... de mor !![]() |
maine cand te trezesti din betzie o sa mai recunosti?
N-am avut noroc in viata!
M-au iubit numa' femeile! _
Tzuni
kay spune:
Te recunosc, cum sa nu? Am speriat barbatu ca am iesit din intuneric... Acu il resuscitez cu o mana si scriu cu ailalta ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S