Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?
Raspunsuri - Pagina 4
kay spune:
beeey, tine barbatu acasa ! io ziiic, hac, mai bine sa votam pe care dintre noi no punem la licitat
si asaaaa, hac, mai fericim o domnita, hac, mai scoatem un ban !
p.s. prea mult uischiii, hac............
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ripley daca il dau gratis pe al meu, se pune? ma rog, pana la urma mi se vor cere bani sa-l tina, nu dau nika. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
Duamna, zi repede ce stie sa faca
...nu se stie niciodata ce vrea sa experimenteze o femeie **************************************
Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Morgano spune:
cand nu e acasa e super, are toate telefoanele inchise, cand apare o invarte cumva prin frigider, e nervos, obosit si apoi, culmea, vrea SX
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
kay spune:
tot eu..hac... mi-o venit colegu... hac... ma duc sa profit de tineretea si inocenta lui... hac...
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
kokiy spune:
| citat din mesajul lui Ripley cand nu e acasa e super, are toate telefoanele inchise, cand apare o invarte cumva prin frigider, e nervos, obosit si apoi, culmea, vrea SX Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
pai zi asea ...cu telefonu' il trimitem la Misha ,ca nici ea nu prea raspunde
...cand e obosit si vrea SX il trimiti la Gabita ,sigur vine lesinat si smuls de vlaga 
si nu mai intra fata pe subecte' d'alea sui
...ca'i pacat sa'ti mananci nervi cu ele...**************************************

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
alarma falsa... si am dat pe gat restu de uischi pe gat... iar acu... nu mai vad prea bine ca mi-a sarit si in ochi, si ustura al naibii 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kay spune:
alteceva doream sa exprim :
RIPLEY !!! mama, nu mai intra. te enervezi degeaba. nu ai destule chestii in juru-ti sa te enerveze, ti-o mai faci si cu mausu propriu? stai linistita, ca nu schimbi nimic la nimeni. fiecare cu ceea ce vrea sa creada si ce crede.
mie mi-a cazut ceva sub masa, m-am spariet de numai...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kokiy spune:
| citat din mesajul lui kay alarma falsa... si am dat pe gat restu de uischi pe gat... iar acu... nu mai vad prea bine ca mi-a sarit si in ochi, si ustura al naibii ![]() ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Vin la mine sa-ti dau neste palinca ,cred ca mai am si neste wischi d'ala vreo doua deste ,da cred ca'i expirat ...zace prin camara de vreo 3 ani

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Tzuni spune:
Io, maine, de Valentine's Day, is singura-cuc. Tre' sa ma iubesc de una singurica?
- asta ma enerveaza! 

_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
kay spune:
Tzuni, iti propun un prieten, mic si roz
eu si o forumista respectabila
am decis sa facem turul sex shopurilor , daca vrei sa ni te alaturi, doar zi
!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S