Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?
Raspunsuri - Pagina 14
Delphinas spune:
Coana Mare nici nu stie ca mi-am varat nasu pe aici...i-as da un tilifon...mai pe seara ii bag un "alo, eu sunt. ce faci?"
Coana Mare...mila si indurare...nu ma pune sa fac testele alea...ai de rabdare sa vad daca is gravida ori ba si apoi fac tat ce zici tu. Auzi... da urechea-n coa` la mine sa-ti zic ceva, numai de noi 2 stiute....daca prind gravida repede cu max, acum ca s-a operat pe la socotica, ti-l dau si tie odata sau de cate ori vrei, numai nu ma pune sa fac testelea ale. ok? ![]()
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Delphinas spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui misha71![]() 2 in 1 n-am fost tunsa, da' am fost 1, 2, si fo 20 (doar o pleata, si nu aia a lu' Kokiy |
da di ci razi tu asa tare di mini??? si nu 2 in 1, ci 2 cu 1 adica`lea...la spate 1, in fata 2 sa pot face niste tentative de tzepi...m-a tuns aia cu masina....ca pe handralai.
poze, Just Me
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
misha71 spune:
Io nu rideam de 2 in 1, rideam de apa aruncata in ghena ![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
MadameBovary spune:
mahalaua! dati in mine cu bauturi pline de cofeina, ca am avut o noapte aseara....
de s-a zgaltait cam asa
. Avea si un pic luat la bord, ma mir ca era asa de pus pe fapte mari! Imbatraneeeesc, bre, daca ma ia la ora 02:00, imi scartaie toate cele ![]()
misha71 spune:
Pai scartai la asa un armasar???? Sau te-a deshelat?
ca-ti dau niste www.innovet.ro/resurse/imagini/site/cosmetice/diafarm/crema_crevase.jpg" target="_blank">crema ![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
violeta69 spune:
La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a
hotarât sa dea printr-o "Lege Divina" fiecarei natii câte doua virtuti. Astfel,
El i-a facut : pe elvetieni ordonati si respectuosi fata de legi;
pe englezi perseverenti si studiosi;
pe japonezi muncitori si rabdatori;
pe francezi culti si rafinati;
pe spanioli veseli si ospitalieri etc.
Când a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care si nota:
românii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni;
Dupa ce a publicat-o în "Monitorul Celest", îngerul a remarcat:
Doamne, ai dat tuturor popoarelor câte doua virtuti, iar românilor trei.
Oare în acest fel, nu cumva ei îi vor depasi si exploata pe toti ceilalti?
- Aoleu, asa e! Ai dreptate! Atunci sa revenim cu o "Ordonanta de Urgenta".
Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, o data acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua virtuti, din cele trei, în acelasi timp !
Si astfel, se explica de ce românii care:
- sunt inteligenti si cinstiti, în nici un caz nu fac politica;
- sunt cinstiti si fac politica, categoric nu sunt inteligenti;
- fac politica si sunt inteligenti, fara nici un fel de dubiu, nu sunt deloc cinstiti.
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kay spune:
Sunt pe fuga.. am trecut sa va
!!!
Iar plec... in curand o sa-mi mai vad casa doar noaptea 
mare de tot !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
Nu stiu ce mi-a facut, bre, dar m-a hatzanat de am febra musculara
. Tre sa ma crem-u-i-e-sc cu toate alifiile pamantului acum?
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Pai scartai la asa un armasar???? Sau te-a deshelat? |
andruskandu spune:
Hai, bine v-am gasit, mahala mancatoare de pufuleti!
Am venit dimineata de la serviciu, n-am dormit si-acuma-s zombie...
Kay, sper ca in curand sa te auda Soso spunandu-i cat de mult o iubesti (nu ca n-ar sti ea...)

Bun venit noilor membre ale klanului- Mariaa si Delphinas!
Andrei doarme si cred ca o sa ma intind putin langa el... ca temele le-am facut![]()
Mishu, pe mine nu m-ai pomenit la poze... m-ai sarit... sigur ai, daca nu, arunca un ochi la albumul meu.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Delphinas spune:
primiti cu broscoii???
cam asa arat eu acum...umflata de suparare...am bagat una bucata test de sarcina, desi sunt z35 dintr-un cm cum ii tuna lui sa vina.
MadameBovary ti plangi ca te-a hatzanat si ai febra???
da vreau si eu...ca nu am mai prestat
de nu mai stiu cand....si nici prea curand nu cred ca o sa mai pup asemenea tratament.
vreau si eu
pe buneeee.
de ce nu pot fi si eu un om normal???
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"