Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

'neata si-o de la mine ...

Irina, ramasei sa-ti spun de Razvanel...nu mama ,n-a patit nimic ,dar atat m-a costat nasterea lui (eco,eco 3D,triplu' test,asistente la nastere ,anestezist,doctor etc) plus ca nu am pus la socoteala medicatia din timpul sarcinii si mancarea ,ca-i destula pentru 27kg luate

Si Mihaita are nevoie de voi!
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

stiti ceva...ia luati di acili`sha
cata vreti si cata nu vreti si savurati si sa povistim...provocarilor voastra va raspund de maine in colo...lasati-ma sa ma acomodez si eu noul culcus.
violeta nu strica orzu pe gasca de mine...de ma pui sa fac teste din alea di pi first page...ca sia sa nu-s cu toate acasa...o sa-ti dai netale seama pe mai tarziu...
dar daca ceremonialul cere....o sa fac si teste de din alea...dar mai pe maine asa...azi...am o retinere undeva...

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Fetele!
Sper sa nu va enervati prea tare ca dau si eu buzna in topicul vostru, mai ales ca vin si cu o rugaminte
Vrem sa deschidem bazar pentru Mihaita de umflatel, albumul de bazar este pe webshots aici.

Daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc, jucarii sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar. Pentru datele contului va rog trimiteti PM. Multumesc.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar in scop umanitar

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Kid cum sa ne suparam! Multumim!

NEBUNAKEEEEE!!!!!! ADUNAREA LA BAZAR!!!!!!
Si ca sa aveti forta in voi, luati d'aci: ceai

Cu cintec, INAINTEEEEE!!!!!!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Kay plimbarica placuta!

Delphinas, jos palaria! M-ai luat
Vezi Vio? Mai vrei teste? Pentru mine e suficient ca stiu ce inseamna sa mai ai par de 2 dusuri si o baie la cada

Fetiliiii pi undi va pitirati, bre? Pisoias, te-ai dat la fund?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

misha stii cum e culoarea asta: a vantului turbat???
ei si asa am fost
si iti mai spun...
si o sa va mai uimesc cu cate ceva...
aaaasi legat de maraux si spionajul ei...ii calc pe urme... am si eu o podoaba, nu capilara, deasupra mea care la 4 dimineata ii zice lu barta`su sa mai toarne un lighean de apa in buda...si imediat se aude apa pe ghena...

poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

misha da tu ai fost tunsa 2 cu 1??? eu da

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui kay

votat EMMA !

???(eu sunt mai grea de cap-acum-adica?)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

www.organizatiaemma.ro/" target="_blank">Acesta e site-ul

www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Aici se voteaza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

aaaasi legat de maraux si spionajul ei...ii calc pe urme... am si eu o podoaba, nu capilara, deasupra mea care la 4 dimineata ii zice lu barta`su sa mai toarne un lighean de apa in buda...si imediat se aude apa pe ghena...

poze, Just Me
ambitioasa

2 in 1 n-am fost tunsa, da' am fost 1, 2, si fo 20 (doar o pleata, si nu aia a lu' Kokiy ) in acelasi timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Neata fetele

Iulia (emoticoncaresestergelafrunte) bine ca nu a patit nimic nazdravanul.Pe mine numai operatia de cezariana m-a costat 2000$.Nu am fost nevoita sa dau spaga,nici cu trusa peridurala sa vin cu ea de-acasa sau mai stiu eu ce minuni.Ba mai mult cand am iesit din spital Sebi a fost cadorisit cu "Cadoul spitalului" o cutie mare care avea inauntru un body cu inscriptia spitalului unde a fost nascut,o cutie de detergent ptr bebelusi,sapun ptr mami,pudra ptr bebe,sapun bebe,sampon,ulei de corp,pampersi,tot felul de carticele,phisiomer,2 tubulete de alifii ptr ochisori(ptr nou-nascuti),care le-am folosit mai tarziu(il trasese curentu o data la ochi),sudocrem(cea mai buna crema din lume ptr roseala de la fundulet).Asta la spitalul la care am nascut eu,dar am avut o prietena cre,cand a nascut fetita a primit un cadou si mai si .

In Romanica nu iei cadouri ci dai

Delphinas bine ai venit da hai recunoste acu' ca tu ai dat spaga la Coana Mare sa treci testele

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput