Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Cum facem cu fata asta ca-i de rau Kokiy, numai atita poti? Pahare????
Sa mor de nu e diarux numa' buna de clubul nostru de nebune, ca nu e nici ea pe craca ei

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Delphinas, acu' ti-am vazut pozele esti belea! daca te mai faci si verde esti de-a mea Io ca tine am fost

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

luati ma de la mine o CAFEA !!!

ca vad ca nu se indura nimeni sa deschida un ochi... eu am plecat asa e cand ai barbat alcooloizat , ai masina

va poop fetelor, sa aveti o zi mbuna !

ne auzim mai tarziu

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Dodo, cum sa nu? pune-l pe site ! si merci mult de tot !

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Dodo, cum sa nu? pune-l pe site ! si merci mult de tot !

Multam de si o duminica frumoasa tuturor.

OanaDoamne ajuta!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

votat EMMA !

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

votat EMMA !

???(eu sunt mai grea de cap-acum-adica?)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ce graiestu tu mamica....vrei sa te dau pe spate cu gama de culori ce mi-am pus in cap....si surpriza inca mai am par in cap...deci: prima si prima data v-am vapsit o pruna coapta...nu stiu sa-ti spun culoarea de catalog...asta e decent...si apoi a urmat: portocaliu precum morcovu, si din portocaliu morcov ma decolorez si ies blonda pui...si de ce sa nu pui eu nis`cai albastru de metil in cap...ia ghici ce a iesit...VERDEEEE se uitau babili si mosnegii la mine mai ceva ca la cele sfinte. taica`miu ca ma da afara din casa..da-ma....ma duc la iasi...mare branza un kil de cas.
si din din verde ma fac rosu precum focu...si asa ma duc la o nunta la tara la un var...stiti cat mi s-a facut fundu in seara aia?? mai ceva decat o banita...de cat ma drept aici`shalea
si de vreo 5 ani si ceva...o trag pe blond...aspir si eu la un cenusiu...dar mai greu.
oricum acum mai am par de o baie si gata....cade pufu de tot..

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Delphinas, acu' ti-am vazut pozele esti belea! daca te mai faci si verde esti de-a mea Io ca tine am fost

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

cred ca a votat ce scrie acolo la semnatura la mine....voteaza si matale...ca-s si eu mami de 3 ingeri pana acum...

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:

votat EMMA !

???(eu sunt mai grea de cap-acum-adica?)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

kay ai fugit cu masina in lume...vreau si eu....
acusica se trezeste lehuzu meu si vre primblat...si eu ca o blonda ce sunt....ma descurc precum curca-n ite la volan.
vb prostii...nu am un an de cand am permis si am condus cu lehuzu langa mine de la buzau la vaslui....eram udaaaa toata....prin toate partili...da am condus eroieste

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!
bine ai venir deliphinas
n'am vazut nici un test facut de tine
s-au cam lasat vrajite nebunaticele astea de tine...ba ca ai paru' verde,ba ca esti vecina Coanei Mari
vad ca te-a mai pus kokiy(?!) la ceva matanii

fetele o lasati cam usor sa treaca de probe?!

bey,glumesc

anunt: n-am luat tresa
Mihnea nu a fost serios si sensei nu a vrut sa-i dea nimci de data asta....si kopilu' era fff suparat ii daduse lacrimile da' acum s-a ambitionat si a zis ca dupa cantonament o sa dea examen de 3 trese ....sper sa-l tina

cand o sa scot pozele o sa pun cateva(daca o sa si stiu ) cu Mihnea in kimono,la concurs

va pe toate

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput