*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (209)
Raspunsuri - Pagina 5
cleme spune:
la toata lumea! Din pacate n-am avut timp/dispozitia necesara pt scris.Astazi am aflat ca socra-miu e bolnav de cancer la plamani (cel drept e varza, are ditamai tumoarea pe el), ieri mi-a zis sor-mea mai mare ca ramane fara casa si NU mi-a trecut durerea de masea. De fapt nu ma mai doare maseaua, acum mi s-a umflat gingia care sangereaza si ma doare ca naiba.
In rest toate bune si frumoase, Diana e din ce in ce mai terorista, inca nu merge singura in picioare, tipa, urla si plange toata ziua. Daca faci cumva greseala sa n-o lasi unde vrea sau sa-i iei ceva din mana urla si plange de ne stie toata scara. Sa nu va mai zic crize de nervi cu dat din picioare... ufff vai de mama mea.
Stela nasol cu programarile astea, poate dupa ce incepi munca reusesti s-o duci pe Tea la particular
Naty si spor in continuare la invatat
Gecko esti criminala ca de obicei
P.S. Eu cand citesc povestile voastre ma infior. Imi aduc aminte ca pe-a Simonettei am citit-o anul trecut, gravida fiind si-mi cam trecuse cheful de nastere. Si ca si Tuchi eu nu prea am ceva senzational de povestit, doar ca dupa o noapte de uitat pe pereti si citit ziarul pe la 7 dimineata am avut contractii o ora si la 8 m-a bagat in operatie. Si nici macar n-am vazut cand a scos-o pe Diana
Hai ca m-am intins ca o placinta la toata lumea
bitza037 spune:
Naty...scuze, am uitat sa zic......peste mananca fara suflare aproape.......in piure, la gratar...i palce mult de tot......cam asa sunt si eu as manca peste cat demult se poate si sub orice forma preparat.Cand aud de peste sua mai rau...daca imi miroase trebuie neaparat sa mananc ca altfel este de rau.
Tuchi ......Naty zicea ca nu a auzit de copil care sa nu manance peste ,nu ou.....daca am citit eu bine!!!
Mimo nu am pus citrice ci l-am combinat cu piure de fructe de la borcanel pe care ea il adora cand i-l dau
aaaaaaa.......si galbenus am inceput de ceva timp sa-i dau(cred ca te 2-3 luni) ,si in incercarile mele au fost distante de 1-2 saptamani, .....o sa o mai las o perioada si mai imi incerc norocul
nu stiu daca v-am spus dar marti cand am fost la dr. a cantarit-o si avea 9,300 si aprox.70 cm ca nu a vrut sa stea la masuratori
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Miha, am primit eu la un moment dat de la cineva de pe forum un document ff mare pe mail si mi-l trimisese de pe un site, cred ca-i zicea trafic.ro. Si era un link si de acolo iti downloadai documentul (Doamne, in ce hal a ajuns limba romana)
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
Deci, ultima data va spuneam ca nu mai vrea sa manance crema de legume de la pranz. Pediatra mi-a zis sa-i amestec crema de legume cu piure de fructe. Succes total, dar crema de legume de la borcan, ieri vitel cu cartofi si morcov si azi pui cu morcov amestecate cu piure de mere si pere.
Apropo, dar de ce cremele astea de la borcan sunt mai bune ca cele facute de noi acasa? Serios, le-as fi mancat si eu fara probleme...
Dar totusi, maine incerc cu legume facute de mine amestecate cu piure de mar. Azi m-am aprovizionat cu razatoare de ...ceva( nu sticla), ca sa-i fac fructele....
Valentina si Matei (10.04.2008)
lyvy spune:
Buna serara, iara ma doare in gat de mor!!
Nu stiu ce mai pot sa am, am epuizat toate variantele, cred ca tre sa merg la doftor.
Tuchi, huuuu pentru nea doctoru, ce mai ziceam de eeram acolo.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
natynic spune:
Nu stiu Vali de ce-s mai bune, dar copiii zic ca sunt-iar eu una am cautat sa profit uneori de avantajul asta. Acum de cand papam mai bine orice le-am mai rarit. Mi se pare cam aiurea totusi legume amestecate cu fructe...eu i-as pune iaurt, lamaie, patrunjel, oregano, nu stiu...dar fructe nici in cele mai negre vremuri de greva foamei n-am pus
Naty
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyvy Buna serara, iara ma doare in gat de mor!! Nu stiu ce mai pot sa am, am epuizat toate variantele, cred ca tre sa merg la doftor. |
Asta deja e dincolo de orice dubiu -CHIAR TREBUIE, Lyvy!
Naty
VALENTINA C spune:
Spuneti-mi , va rog, cand le dati fructele? Masa separata sau dupa legume?
Valentina si Matei (10.04.2008)
tuchita spune:
Cleme, imi pare rau pentru socrul tau! e o boala groaznica!
Si tu ce naiba faci cu maseaua aia?
Vali, nu stiu nik ca lumea!
Tocmai mi-am amintit ca am primit cadou de ziua mea de la sora mea un masaj de relaxare si un tratament cosmetic si inca nu m-am programat...ce vaca sunt!
Bitza, am citit ce-a scris Naty! eu cunosc copii care nu mananc peste dar nu si copii care nu mananca ou!
Lyvy, sanatate muica!
ma duc sa spal si sa culc Surubelul...
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
mstela spune:
Naty,asa o fi..Si sa stii ca Teodorei nu-i place pestele.Na.Nu seamana cu masa nici aici.
bitza,vin eu su MARELE sfat.Nici Tea nu suporta galbenusul,dar cand i-am facut o supa buuuna de galusti cu oregano si legume, taaaare i-au placut galustile facute cu galbenus.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)