*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (209)
Raspunsuri - Pagina 4
raluca2107 spune:
Gecko, esti dementiala!!!
Tuchi, eu am comandat la Quelle si intradevar dureaza mult pana vine comanda. Se incadreaza in cele 30 de zile dar nici nu se grabesc, cam 2-3 saptamani...
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
mimonix spune:
Gecko tu de mica nu erai normala
ps De ce oare seamna Teodora mea asa de bine cu tine Orice rahat ii dau sa faca, ea dezvolta o intreaga filosofie
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
tuchita spune:
Bitza, nici eu n-am auzit de copil sa nu-i placa oul...
daca i-l dai neamestecat cu nimic??
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
mimonix spune:
Bitza, cu branza si fructe...dar nu pune citrice, ca se amaraste ...nu stiu de ceIncearca sa freci galbenusul cu putin lapte si o lingurita de cereale si sa i-l dai la desert Zic si eu, ca o grasa ce sunt
Stela, si eu zic...fa un imprumut ceva, stiu ca nu e usor...dar
Si acum vestea vestilor...Mimu nu vrea sa ia medicamentele ca cica sunt periculoase, a citit el in prospect Mamaaaaaa care m-ai facut Stiam eu cum e cu barbatii bolnavi, eram precisa
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
raluca2107 spune:
Mimo, poate il convingi sa ia un tratament naturist.Uite asta ia tatal meu: http://www.naturaplant.ro/produse/82/Cardiovasc
http://www.mamanatura.ro/sanatate/recomandari/tinctura_maslin_50_ml-p4000332
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
mihatp spune:
pentru randunicile interesate
am trimis pe mail-ul comun carti de psiho clinica, medicala, psihoterapie, psihiatrie, basme terapeutice
mai am, dar randunoiul a comandat clatite... si de data asta am si chef sa le fac.
oare cum pot pune pe mail documente mai mari de 10 mega? ca multe din carti depasesc limita.
gecko, dublu
o data pentru amintirea din copilarie
si inca o data cum te-ai "osandit" tu cu 13 aprilie. iara data sa stii ca mi-a fost de ajutor, e chic
nici nu stii ce facea maica-mea la 5 minute dupa nastere (nastere naturala...eu iesind "pe invers", cu inainte)... se ruga de moasa sa ma treaca pe 12 aprilie (ca m-am nascut la 2 noaptea)... de parca nu tot pe 13 ar fi fost
ma duc sa vad cum pot sa-mi rasfat un pic randunoiul
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita Bitza, nici eu n-am auzit de copil sa nu-i placa oul... daca i-l dai neamestecat cu nimic?? Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008) |
Nici Matei nu se omoara cu oul, dar nici eu nu ma stresez...
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Tuchi, spune-mi, te rog, stii vreun salon de masaj de relaxare prin Crangasi? Eu si vara-mea vrem sa-i facem matusii cadou un abonament la masaj si sta in Giulesti. In Crangasi ar fi aproape. Stii?
Valentina si Matei (10.04.2008)
natynic spune:
F buna ideea lui Mimo cu oul!
Mimo, pot indrazni cu umilinta sa intreb ce medicamente periculoase i s-au recomandat Mimului?
Am pus de paine cu drojdia uscata. Tineti-mi pumnii! (si, mai ales, sa nu ne mai balonam in halul ala...)
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!