*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (209)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bitza, sorry, nu pot fi mai explicita, stiu doar ca homeopatul ma mai intreba uneori care mai este starea mea fatza de oua cand aduna date sa imi dea bilutze :))
era doar o sugestie, daca ti-ar trece prin cap sa vb cu un dr. homeo, sa ii pomenesti asta. mai ales ca parca ziceai si de ceva bubite?

aaa si o rugaminte:
daduse o randunea, in timpul Odiseei un link la niste desene animate mai naive, pt bebei. va amintiti? a pastrat cineva linkul? al meu s-a dus odata cu hdd-ul

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi nu se lasa Vania, am auzit ca vor doar sa mareasca echipa, sa-si faca ei piscina si sediu, ca ar fi un investitor...si ea singura nu ar mai face fata...ar trebui sa lase si la tarife!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

gata, toata lumea la plapumioara. eu ma rasfat ca am 2 zile libere... rasfat frate
am cerut sa-mi faca calculul pentru 85% si apoi m-oi hotara eu ce fac. deocamdata sunt asa . ca nici concediul de anul trecut nu l-am luat inca.
pana una alta, in martie mi-e programata o delegatie la Oradea, unde voi prezenta tema "locul si rolul psihologului in penitenciar", la programul de formare continua a psihologilor din sistem. na, ca m-am ajuns

DAR... pe maica-mea o vad tot mai obosita, si nu mai vorbesc de oboseala mea. Luca e innebunit cand ma vede. iar el innebuneste pe toata lumea. nu stiu de unde are atata energie frate!

ieri am avut prima dovada serioasa de manifestare a inteligentei (fiecare cu ce-l doare). ca pana acum jocurile lui au fost rezultatul invatarii. dar ieri a preluat o logica dintr-un context si a folosit-o in alt context. asta e principiul testelor de inteligenta. asa ca azi a fost sarbatoare pentru mine

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

sovi, eu nu cred ca eram "aterizata" pe craca

naty, merci de raspuns, dar eu vreau sa mai trimit niste carti de pe calculatorul meu pe mail-ul crengutei si nu cred ca duce iahuu

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

luny, bafta la incercare! si nu va demoralizati din prima daca nu iese, asa e cu asta, trebuie incercat. partea buna, ca desi sunt vehementi in prima faza, cedeaza repede

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

luny, bafta la incercare! si nu va demoralizati din prima daca nu iese, asa e cu asta, trebuie incercat. partea buna, ca desi sunt vehementi in prima faza, cedeaza repede

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

off, Doamne..sper!..ca azi dimi a plans si topait nervos ca nu-l iau vreo jumate de ora..

Mergi la inceput

zoze un si o , sau mai bine 1000 de si 1000 de pentru munca ta la imaginea crengutei.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Bitza, sorry, nu pot fi mai explicita, stiu doar ca homeopatul ma mai intreba uneori care mai este starea mea fatza de oua cand aduna date sa imi dea bilutze :))
era doar o sugestie, daca ti-ar trece prin cap sa vb cu un dr. homeo, sa ii pomenesti asta. mai ales ca parca ziceai si de ceva bubite?

aaa si o rugaminte:
daduse o randunea, in timpul Odiseei un link la niste desene animate mai naive, pt bebei. va amintiti? a pastrat cineva linkul? al meu s-a dus odata cu hdd-ul

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

ok, mercic....ne ducem la sfarsitul lunii la dr. homeopat....bine ca mi-ai zis

edit: de link-ul cu desene nu stiu, dar l-as vrea si eu daca il are vreo randunica sa nu ii pun numai Minimax......

Mihatp [pupici] ca emoticonul a fugit in josul paginii.....asa am facut si eu le-am pus pe fete sa-mi calculeze 85% si-mi convine din puctul asta de vedere, dar mai stau putin sa se linisteasca apele la servici si pe urma ma hotarasc.....ca eu chiarimi doresc sa stau acasica cu buburuza.
Stii ca Luca este nascut in aceeasi zi cu mama mea????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

stiti cu giardia aia la tata...m-a invatat cineva sa-i dau preventiv lui Mufa, seminte de dovleac, crude, macinate(Liana) si ii pun cate o lingurita la fiecare masa, in orice...papa ff bine cu ele.Si hemiflores ii dau tot preventiv..am luat si ulei de seminte de dovleac, dar e ff amar, mi-e si frica sa-i dau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

tuchi- la fel si voi...off banii astia fir-ar mama lor sa fie...
gecko-..D-zeu ne da multa putere in asemenea momente...
mstela-si eu chem primavara ...dar vad ca vine iarna ....si tu faci parte din categoria 'mamici curajoase'.
naty-...cred ca f multe randunici dupa crengutza au avut mult curaj si D-zeu a fost alaturi de puiutzii nostri...unii facuti mai greu ,altii mai usor...important e ca avem puiutzi sanatosi si voiosi...
bitza-nu stiu ce sa zic...eu lui andru ii dau oul amestecat cu legume,branza...simplu am incercat dar l-a refuzat...despre iritatie sa nu fi facut alergie la ceva...zic si eu...si mie andru mi-a facut iritatie luna trecuta si am dedus ca de la mandarine...
valentina-felicitari pt cei 6 pasi...la mai multi...fructe eu ii dau la masa de la ora 17....
lyvy-sanatate multa si distractie placuta maine...eu i-am dat vigantol lui andru si in lunile cu R...
luny-felicitari pt cei 85@si spor la cheltuit...
simo-...spor la scris...eu mi-am salvat-o si o sa o copiez pe un CD sa o tin pt totdeauna...desi ma indoiesc ca am sa uit vreodata...
mai nici eu nu serbez ziua de maine...cine stie poate sotul o sa-mi faca vreo surpriza...
zoze- pt ca te ocupi f mult de design-ul crengutzei noastre...
acum sa va scriu cateva randuri despre Andrei....in primul rand nu mai doarme in patutz,ci cu mami si tati in pat...si ce bine doarme,se trezeste la 5 sau 6 sau 7 dimineata sa pape laptic...in rets doarme dus...a zis si el mama acum o sapt...un pic la disperare ,era la soacra in brate vroia sa vina la mine si nu-l lasa...zice Pa,face si cu mana,imita cum mananca,pa-pa, cand ma vede cu canutza cu mancare...a zis apa...si se uita la biberonul cu apa...merge f bine tinut de o mana...si este f iute ...
ce vroiam sa va intreb...bebeii vostrii mai stau in carucior...pt ca eu am fost de vreo 2 ori cu caruciorul afara si m-am plimbat cu andru intr-o mana si cu caruciorul impins cu cealalta mana...nu mai vrea sa stea sub nici o forma...noroc ca am ajuns in zona unde sta maica mea si l-am dus la ea...iar andru meu a vrut mai mult pe jos...ii place f mult sa mearga pe jos...
si cam atat...mi-a fost dor de voi...am terminat si cu sesiunea,cu brio fara nici o restanta...si incerc sa ma linistesc si cu celellate probleme...
MIHNEA ADRIAN DE TEO2RINA-LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE,SA CRESTI MARE SI SA AI MULT NOROC IN VIATA...
va pupacesc si va doresc o nopate linistita si bebei linistiti...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput