*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (209)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Bitza, ia de-aici!http://www.bucataras.ro/supa-cu-galusti-7-luni/#more-188

bubu nu vrea sa-si mai faca reclama, dar ii fac eu!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Bravo Tuchi!

Bitzo, sufleu ziceam sa faci asa: cu legume de care vrei tu, combinate sau de-un singur fel, le fierbi inainte, apoi ungi un vas de iena cu unt si pui legumele acolo. Amesteci un galbenus cu lapte, putina smantana, putina branza de vaci, pui ce ierbui vrei si torni deasupra legumelor si bagi la cuptor. Apoi i le pasezi.
Saaaau, budinca cu paste, fierbi stelute mici, sa nu le mai pasezi si pui in vas de iena uns cu unt si deasupra acelasi amestec cu ou, fara ierburi. Eventual putin zahar, daca vrei sa fie mai dulce, dar nu-i musai.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Sovi, doar inmu.iata e hrisca, in apa plata, cum m-a invatat Ariel. Tu ce zici?
Stii ca sor-mea e in aceasi timp cu tine, poate nasteti amandoua in aceeasi zi si ea la fel, a slabit aproape 2 kg pt. ca are greturi naspa dupa-masa si seara si nu mai mananca nimic, doar gref sau portocala . N-a vomitat pana acum deloc, dimineata e ok, papa, la praz la fel, dar nu mult...

Painica mea integrala parca s-a lasat putin cand s-a racit, dar e buna . La 3 dimineata a fost gata, ca am pus-o la culcare in masina, apoi o ora a tinut-o calda si apoi s-a racit acolo, mi-a scos-o randunoiul dimineata din cuva

Azi m-am incumetat si am cumparat niste muschi file si a fost bun cu almette si painica . Cam o data pe saptamana sau mai rar cumpar...

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bravo ,Sovi pt kilele date jos..asta sa fie reteta??
m-as bucura sa vi din nou la Bv!
Irina,nu stiu daca iritatia aia de de tot corpul e de la pampers.mi se pare cam mult!Sam tot pampers are,David in pampersi a crescut si nu au avut deloc vreo iritatie!eu stiu ,ca si Ariel,ca e fff buna crema REVIKEN!incearca sa o dai pe Antonia cu crema asta pe bubite!si daca nu trece,mergi la dr!
Oana,cate idei bune ne dai!esti o Salvatoare

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bv Valy pt Matei mergacios!!

noi facem ca indienii ce vreo cateva zile..
na ca nu ma mai lasa..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'montat' canapeaua, copilul inca doarme..ce sa zic..Doamne ajuta!
sovi cu cine faci Aquagym?..cred ca faci cu prietena mea!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Feteleeeee, hai sa punem de-o intalneala in we, vreti???
As putea sambata dupa-masa sau duminica!!
Hai la o pizzaaaaa sau la bomboane sport pt. cine e la dieta , aviz Mimo

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pai, Bubule, de valentinos?...duminica am musafiri, tot ptr ziua mea..iar maine sunt cu iub...daca ne intalnim cupluri, ar fi o idee..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

EE, eu nu le am cu valentinos, nu ma intereseaza . Noi ne iubim zilnic

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Bitza, ia de-aici!http://www.bucataras.ro/supa-cu-galusti-7-luni/#more-188

bubu nu vrea sa-si mai faca reclama, dar ii fac eu!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Bravo Tuchi!

Bitzo, sufleu ziceam sa faci asa: cu legume de care vrei tu, combinate sau de-un singur fel, le fierbi inainte, apoi ungi un vas de iena cu unt si pui legumele acolo. Amesteci un galbenus cu lapte, putina smantana, putina branza de vaci, pui ce ierbui vrei si torni deasupra legumelor si bagi la cuptor. Apoi i le pasezi.
Saaaau, budinca cu paste, fierbi stelute mici, sa nu le mai pasezi si pui in vas de iena uns cu unt si deasupra acelasi amestec cu ou, fara ierburi. Eventual putin zahar, daca vrei sa fie mai dulce, dar nu-i musai.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Saru'manasigur ca ma bag

Sovi fii mai explicita!!!!

am citit si eu cand ati scris despre hrisca, cand ajung lapalfara ii iau si eu ANtoniei.....

Simo exact sub buric este iritatia de vreo cativa centimetrii, iar punctuletele rosii(ca bubite este prea mult spus)se raresc mult mergand spre umeri........si se opresc aici...pe maini, picioare ,gat si cap nu are....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubu, nu ma pot pronunta deocamdata. Abia de sapt viitoare mi-am propus sa ii dau hrisca. Parca am teama sa nu fie prea dur pt stomacul lui sa ii dau cruda, dar daca voi ati dat si e ok, ma mai gandesc. uite un link http://www.wholesomebabyfood.com/buckwheatbabyfood.htm (buckwheat =hrisca)
Si eu tocmai am balotat niste paine proaspata facuta cu un cascaval f bun. (delaco de oaie). -si painica mea se lasa putin, ca are si tarate, dar tot e buna!
Aoileu, ma potolesc cu relatari dinastea, ca ma iau fetele la ciomageala.

Naspa de sorela, cu greata. Eu n-am deloc! si nici mirosurile nu prea ma mai deranjeaza, m-a rezolvat homeopatul.

Simo, nu stiu daca sarcina e o o reteta de slabit, in mod cert insa e o reteta perfecta anti- cazut par! deci mi s-a lipit peruca de cap la loc! Drum bun pe unde mergeti si sa aveti parte numai de bine!
Si eu m-as bucura sa ne revedem! moama ce amintiri ma navalesc, ce bulversata eram atunci... Tu erai ca o zana zen pe langa mine...

Luny, iti zic maine cine ne gyia o pauzaste, in canu stiu, la gravide n-am mai fost.dar ultima data am vazut-o tot pe Vania,dar am remarcat de o vreme ca isi pregateste echipa intens, le baga know-how-ul in cap in orice moment prinde. Oare planuieste o retragere?!

Bubulane, cu intalneala, nu cred, ca stau trebi la rand si mi-e un dor de voi...

Azi am comandat, printre altele asta http://www.tomy.co.uk/DisplayFlash.aspx?id=2769906 . In casa n-avem nici o para, sper sa apara pana vine pachetul. e 220 ron asta (quelle).

iete ce m-am intins la taifas!
am taiat-o!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput