Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Pentru sportive: www.mobywrap.com/t-instructions-Exercises.aspx" target="_blank">sport la greu! |
ei, as!! super tare!!!

mai ca as incerca si eu.... da' tre' sa fac mai intai wrapu'..... nu m-am incumetat inca, sunt tot la capitolul documentare.....Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Didididi spune:
Mai fetelor chiar ca aveti viteza! Nu mai prididesc cu cititul
.
Vazui bebei care de care mai frumos
.
Babymom am pus copilul la san la 2 ore dupa ce am nascut. Si am fost super fericita ca stia sa suga. In noaptea respectiva, a dormit lemn si nu l am trezit (desi eu nu am dormit deloc ca eram in camera cu o d na care nascuse cu o zi inaintea mea si ii plangea bb rau de tot, desi avea san). Ori i au dat ceva sa manance ori era saracul f bulversat si el dupa asa nastere cu peripetii. Dar de a doua zi l am pus la san cu regularitate, dar nimic. De mentionat, ca in genere copii nascuti dupa amiaza erau adusi mamelor a doua zi (la Polizu se sta cu bb in camera) si ele tot aveau lapte.
Lucutta si Mihai papa o data pe noapte si se foieste din ora in ora vrea ceva. Mi e groaza ca tb sa merg la serviciu. Nici ziua nu doarme prea grozav: ˝ h-1 h pe la 11 si 1-2 ore dupa amiza, depinde cat stam afara. Nu mai spun ca mor de invidie cand vad ca sunt mamici cu bebebi care dorm bine gen Sanziana sau Nerantula.
Cristineescu Mihai la 5 luni avea 8200 g si chiar nu pot sa zic ca era gras. Pufos nici atat. Avea si 71 cm e drept.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui dyanira Lumi ![]() esti campioana.Mi-ai facut pofta o reteta ceva...Au cu ce se mandri hunii cu asa o mamica. |
pai e simpu de tot, mamico:
1 ou
1 ceasca ulei (marimea in functie de cate fursecuri aveti pofta sa papati)
1 ceasca faina
1 ceasca zahar pudra
esente dupa gust
stafide/nuca/scortisoara/cacao - in functie de preferinte
se mixeaza oul cu zaharul, vreo 5 minuti, se adauga treptat uleiul, apoi treptat faina. cuptorul prealabil incalzit, foc mic-mic, timp de coacere 10 min.
in loc de zahar pudra, merge si cu siropel de zahar, cat mai putin diluat. eu a trebuit sa ma descurc, ca nu aveam prin casa zahar pudra, am facut si experimente
....ATENTIE! A NU se hrani hunii in timpul celor 10 minute de coacere... caci se pot transforma in 15 sau 20... si bye-bye prima transa de fursecuri....
si pofta buna!Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
preety spune:
Cristineescu ce sic e bebe Harri... 
Karinuta trebuie sa-l accepte
Ce zici mami Nikole?
Tare sic si wrap-ul!!!
Fetelor care vreti wrap-uri ... si vreti sa le confectionati singurele... nu va este frica ca nu nimeriti materialul bun? Adica daca nu tine la greutatea lui bebe?
Astea de cumparat pp ca sunt anumite materiale cu anumite proprietati, testate in anumite conditii, si de asta costa atatia bani!!!
Voiam sa va arat poze cu gogosharul, cat de obosit vine el de afara dupa ce doarme 3 ore in carut iar mami face mars prin parc ca sa nu-l trezeasca!!!
Luminita pup gemeneii dulci!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Didididi spune:
Fetelor, ma plangeam ca a inceput greva hranei solide, dar se pare ca a durat doar 2 zile
. Cred ca si a adunat fortele, ca asta e a 3 a zi cand deschide singur gura mare sa ii bag papica. Pana acum deschidea gura doar cat sa ii introduc putina hrana. Daca nimerea papa mai pe varful limbii era scoasa afara. In schimb mesele de solide le vrea la 2 ore. Nu i mai tin de foame. Asta sa fie singura problema.
Legat de fier, eu i am dat numai vreo 2 zile, ca si asa se constipa el si cu fierul ii pusesem capac. Ii dau in schimb 1/4 lingurita cu carne la masa.
Legat de apa, dr mi a spus ca dupa fiecare masa de solide, 2-3 lingurite cu apa e suficient. Nu zic ca eu credeam ca tb sa bea vreo 50 ml, ca tb sa ajunga si el la 2 l pe zi ca mine
. Pt Mihai biberonul nu e decat pt lapte, nu ceai, nu apa. Asa ca ii dau apa tot cu lingurita.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui preety Luminita pup gemeneii dulci! |
aici imi place de mooooooooooor gogosharul!! abia astept sa se trezeaca Robi sa i-o arat!
Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
iepurila spune:
| citat din mesajul lui dyanira Ada tot am vrut sa te intreb ca ai zis ca 180 +6 masuri iti iese 210 lapte.Mie nu imi iese mai mult de 200 hmmm de ce oare?? Ce greutate are Raducu al tau ca vad ca papa nu gluma ca al meu. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
da si la mine la fel. 180 apa plus 6 masuri ies 190, maxim 195 lapte si restul, pana la 210 spumita. Care-i misterul?
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
simodina spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Mai fetelor dar chiar nimeni nu-mi raspunde la intrbari?sau nu e asa interesant... |
Hai mai Lucutta nu te supara. O sa incerc sa-ti raspund eu dar nu stiu daca o sa-ti placa:
Diversificarea personal consider ca nicio schema nu e buna decat spre 6 luni si al tau bebe n-are nici 4 luni...De ce te grabesti?
bazin Marei nu i-am facutl, lui Serban insa i-am facut eco. Nu e invaziva dar trebuie un ecografist care trebuie sa stie la ce se uita/ ce masoara.
Muuh spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Mai fetelor dar chiar nimeni nu-mi raspunde la intrbari?sau nu e asa interesant... |
Este interesant de ce te grabesti tu asa de tare cu diversificarea. In rest orice schema ai adopta este prea devreme. Daca cea de pe mail-ul comun este cea cu cereale, legume, fructe atunci da e ok asa in principiu pentru un copil alaptat exclusiv si mai mare de 6 luni si pentru unul care mananca si lapte praf si are cel putin 4 1/2. Inteleg ca nu ma credeti pe mine cand zic ca este foarte devreme dar macar pe babymom ca ea e de meserie.

o reteta ceva...Au cu ce se mandri hunii cu asa o mamica.