Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 4

luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Eu ma gandeam sa ne luam oala aceea cu sita pt facut legume la aburi, se pare ca au la Ikea. Aveti? Cum va place? |
am. imi place, totul e in regula, legumele au un gust excelent. singurul dezavantaj.... am doar una!! (si asta e problema mea, nu a oalei

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

luminita2008 spune:
citat din mesajul lui musettepink Luminita bravo pt rana de pe col.Auzi tu chiar ne faci sa ne simtim prost....tu cu doi huni dupa tine si mai faci si fursecuri ![]() ![]() ![]() |
Da' nici eu nu fac mancare... ma rog, mai rar fac, si cand e si tati acasa. Iar fursecurile se fac f repede si n-am mai facut demult... ii plac mult lui tati si vroiam sa ii fac o surpriza... nu mi-a iesit, ca s-a gandit sa ma surprinda el pe mine, si sa vina mai devreme neanuntat...

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

claudinna spune:
Luminita, delicioase fursecuri, dar cu adevarat DELICIOSI hunii tai! durdulii bine:)
si eu am facut azi 2 placinte, ca maine mergem la Buc la fini si daca face Razvi 6 luni, sa ii servesc si eu cu ceva
CD, mama, te inteleg perfect! sa vezi ce am descoperit eu la Razvan...ca vrea sa rareasca mesele si ca tr sa ii dau o jucarie in timp ce mananca, sau sa manipulez aparatul foto...eu sau tati. mananca baiatul cat ii dai in ritmul asta, ca inainte stragea din buze si pa!
a mancat aseara la 21.00 200 ml lapte. s-a trezit o singura daca azi-noapte, la 02.30, a bagat 150 ml si s-a mai trezit la 08.00, 200 ml. la 12 i-am dat suc de portocale, 100 ml (facusem 150 si l-ar fi mancat tot, dar i-am zis stop), la 14.00 - 200 ml...toate astea cu aparatul foto langa noi...
noaptea doarme ff bine, ziua trage un pui de somn pana in pranz, cam de 1 ora, apoi dupa masa de la 14 mai doarme cam 2 ore. dupa asta, unoeri mai doarme, alterotri nu...pana la 21.00 cand cade lat si mananca in somn
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

luminita2008 spune:
citat din mesajul lui anca81 Ada, e ciudat, inainte de sarcina eram o friguroasa de mama focului. Acum stau in tricou. |
exact la fel am patit si eu.... chiar ca-i ciudat, care sa fie cauza...

Luminita

GHIDUL MAMEI

claudinna spune:
noi mergem acum la 17.00 la dr la ctrl de 6 luni.
ma duc sa spal si sa schimb bimbocelul
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

luminita2008 spune:
citat din mesajul lui claudinna Luminita, delicioase fursecuri, dar cu adevarat DELICIOSI hunii tai! durdulii bine:) |
sar'na mult, mamica draga! mie imi vine sa-i mananc zi si noapte....

deci vii la Bucuresti, zici... o sa faci in sfarsit cumparaturi, asa cum spuneai mai demult? cred ca de abia astepti...

Luminita

GHIDUL MAMEI

luminita2008 spune:
Doamne, Giulianna, imi vine sa-l mananc pe Edi al tau!!! Ce frumos sta el in fund, langa jucarii..... abia astept sa-i vad si eu pe huni asa....
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
GHIDUL MAMEI

gaia.nevia spune:
Pentru sportive: www.mobywrap.com/t-instructions-Exercises.aspx" target="_blank">sport la greu!
Simodina, cana de la primii pasi se spala bine, ca se demonteaza paiul in 3 bucati. Las toate partile putin in apa cu LOC (amway) si clatesc bine-bine de tot.
Claudinna, aud ca inca mai sunt reduceri in Carrefour la lucrusoarele Tex.
Cu mesele, v-am zis ca mi s-a trezit urland haiducul la 3jumatate si nu s-a potolit pana nu i-am dat sa manance.
Aseara i-am crescut doza de la ultima masa (210+7) pe care i-a baut integral pe la 11... si a dormit din nou neintors pana dimineata la 8jumatate.
Vad ca acu i-a trecut damblaua, la 1 cu greu si-a terminat biberonul, si acum inca doarme desi eu am facut laptele si stau cu el in mana!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

dyanira spune:
Lumi esti campioana.Mi-ai facut pofta
o reteta ceva...Au cu ce se mandri hunii cu asa o mamica.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR

dyanira spune:
Ada tot am vrut sa te intreb ca ai zis ca 180 +6 masuri iti iese 210 lapte.Mie nu imi iese mai mult de 200 hmmm de ce oare??
Ce greutate are Raducu al tau ca vad ca papa nu gluma ca al meu.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR