Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Eu vreau sa incep diversificarea de luni desi bb face 4 luni in 20 feb. si tot sapt viit mergem la vaccin si cred ca si la ecografia de bazin.

Ce ziceti e buna schema cu diversificarea de pe contul comun? ca am de gand sa o urmez.

De cand se incepe diversificarea va trebui sa manance la 4 ore lapticul?

Si mai am o intrebare :voi a-ti facut ecograf sau radiologie la bazinul lui bb? ca eu sincer nu i-as face radiologie decat ecografie.

care schema? sunt cel putin 4 pe mail...

nu e regula sa pape la 4h dupa diversificare, to tbebele isi fixeaza programul...

n-am facut nici radiografie si nici ecografie. dar din cele doua, doar daca e cazul, as face eco.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Inteleg ca nu ma credeti pe mine cand zic ca este foarte devreme dar macar pe babymom ca ea e de meserie.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Hai Muuh, ca te credem si pe tine!

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Carla Alexandra de Anca81!
Tudor Gabriel de Simo_ef!
Mario Gabriel de Maryb!
Radu de Onutzu!

Nocom super scumpa Dariutza! sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

Luminita

Lucutta... si eu cred ca te grabesti... eu cu bebe Sorina vreau sa incep cel devreme la 5 luni indiferent ce zice pediatrul si asta ptr ca 90% se hraneste cu formula... dar... nici macar nu a inceput sa saliveze bine...
Intre radiografie si ecografie si eu as alege eco; e mai putin invaziva.

Muuh... te credem sigur si pe tine!!!

Am depus si eu de CIC .... si trei luni de acu inainte pana vedem bani o iau razna
Azi am inceput cu Supradyn-ul... sper sa nu mai cada parul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Ca tot vorbeati, cele care nu au vazut deja, uitati aici cum sta treaba cu masina de spalat.

ada eu ziceam de masina de uscat rufe - aia merge tot timpul cu centrifuga la turatie maxima ca la programul de stoarcere

Radu a stat pe vibratii cu execptia ultimelor 5 minute probabil. Oricum esti o mamica cu foarte multa imaginatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

eee...chiar asa, am pus si eu o intrebare si nu mi-a raspuns nimeni
la suc de fructe ce fel de cereale puneti cu lapte inclus sau fara?
io nu ma suparai, am improvizat

na ca a mancat 10 linguri de legume fierte (morcov+pastranac) yakk si 100ml lapte.... eu una nu stiu ce sa-i mai fac ca sa pape
ce ii dau cu lingurita trebuie s amananc si eu cot la cot cu el, eu o lingura el una ca altfel nu vrea, piure de mere mai merge dar legumele astea....

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Iti raspund eu cu alta intrebare
Dar de ce ii pui cereale in sucul de fructe?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lucutta nu stiu daca are rost sa-ti spun ca si eu cred ca te grabesti....E pacat, chiar daca papa numai lapte praf... sau ai alte motive? Nu ia bine in greutate, nu mai vrea sa pape lapte..... Noua pedriata ne-a zis ca atunci cand vom incepe, pe la 7-8 luni sa incepem cu suc de mar, de morcovi si apoi supa, si apoi cereale... cam atat.

Eco nu am facut si nici radiografie. Dar dintre cele 2, 100% as merge pe eco, normal!!

NU te supara, cateodata ne mai pierdem in prostioare si uitam de intrebarile mai serioase.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

sa trec la lucruri mai serioase si sa urez la multe multe lunite sarbatoritilor de astazi
Carla Alexandra de Anca81!
Tudor Gabriel de Simo_ef!
Mario Gabriel de Maryb!
Radu de Onutzu!

Mai fetelor...voi ma omorati pe mine, de multa vreme visam la clatite si Eva m-a innebunit ieri cu clatitele ei, astazi Lumi, cu ce am gresit sa mananc piure de mere si voi sa ma torturati cu povestiri despre dulciuri minunate
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

luminita multumim mult pentru reteta, cred ca maine fac si eu pt fi-miu ca nu i-am mai facut de vreo 2 saptamani ceva dulce.....

preety multumim

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

na ca a mancat 10 linguri de legume fierte (morcov+pastranac) yakk si 100ml lapte.... eu una nu stiu ce sa-i mai fac ca sa pape
ce ii dau cu lingurita trebuie s amananc si eu cot la cot cu el, eu o lingura el una ca altfel nu vrea, piure de mere mai merge dar legumele astea....

esti dulce foc, mamico!! nush cum sa te ajut, nu am inceput inca diversificarea... doar vroiam sa te incurajez, ma sa ii vina pofta Mikului cat mai repede si sa pape bine!

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput