Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Monicaaaaaa, nu esti invizibila!!! Eu is cu ochii pe tine, n-ai nici o sansa sa te sustragi! Si cred ca toate asteptam vesti despre samburel, sa fie sanatos si el, si mamica lui draga!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Sa va zic ce face Raducu, ca am lesinat de ras.
Scena: Teo in scaunul lui, tati ii dadea sa pape masa de seara.
Radu, in patutul lui, in aceeasi camera, dadea din picioruse si tragea de zor de catelul vibrator.
Mami, la bucatarie, baga sub nas, ca de, parea momentul.

De-odata incep sa se auda niste tocaieli, mai bine zis plescaituri foarte sonore. Ma gandeam, face Teo misto de tasu si nu mananca, sa vezi ce circ iese, iar ii intinde cerealele pe toata mutra...
Cand colo tati striga: "mai mami vezi ce naibii face copilu ala mic, ca nu ma pot duce la el daca ii dau astuia mare sa manance"
Opaaaa! Adica nu Teo plescaie?!!

Cand ma duc la el, Radu isi facuse limba sul, scoasa din gurita facuta tugui cam jumatate de cm (eu nu pot sa-mi fac limba sul ) si o sugea sau pleascaia sau tocaia cum vreti sa-i ziceti.
Si facea un zgomot de se auzea pana-n bucatarie, era foarte incantat, mai ranjea la mine, si iar facea asa....
Adica, nu era o intamplare, a stiut sa repete!!!

Am mai vazut asa la catelul nostru cand era pui mic si visa ca mananca.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

in sfarsit am intrat in posesia gelului de aloe, am facut reteta data de khristin si in seara asta incep aplicarile. tineti-mi pumnii, poate ma transform intr-o superbitate si voi straluci si eu la nunta

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Eu iti tin pumnii si aduc si niste sa fie o reteta de succes. Daca merge la tine, poate incerc si eu.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Sabinel, s-a transmis pana la mine dragostea din glasul tau. Asa suna o mamica cand vorbeste cu puiul ei. Se simtea zambetul tau pana la urechi.

M-am emotionat toata. Si cand vad fetite ma topesc.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

uau nerantula: trebuie neaparat sa vedem si noi in realitate pe Gruia

auzi mai: sa il dea gata el pe Pop, asta da realizare - copilul asta va avea mare succes in viata, asculta la mine.

Daca Pop a zis ca e ok, pai atunci asa este! felicitari

Multumim, multumim!
Si iti mai dau eu o floricica asa, ca-mi esti tu draga mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom - merci de raspuns
calciul e de la Natural Pharmaceuticals Supliments SRL ??? l-am gustat e dulceag, o sa incerc si Pharco.

doctorita nu e pro medicamente aiurea - nu merge pe vaccinuri optionale, ba chiar ne da exemple cu cei de prin alte tari care aleg sa nu le faca deloc ( ca si tine ).

Peste 2 sapt, cum la pediatra mea nu pot sa o vaccinez, o duc la in alta clinica tot la un dr f bun - sa vedem ce zice si el la consult.

O sa incerc si pipeta - barem de-o lua si 2 ml m-as declara multumita. Apropo de vitamina D, are suplimentat si Vigantalolul la 3 picaturi pe zi.

Cu vit D imi pun speranta si in vremea frumoasa ce trebuie sa vina - cred ca o sa o tin non stop afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

cristineescu esti o dulce . Nu n-am fise, da' mi-oi face. Hi-hi-hi

Sfaturile discordante pe care le dau pediatrii sunt datorate faptului ca alaptarea e un subiect pe care nu prea il stapanesc multi. Nu se invata la scoala. Fiecare prinde din zbor cate ceva, mai mult sau mai putin corect.

Stiam ca mai trebuie sa-ti spun ceva: legat de kk rar. Observi ca nu spun constipatie pt. ca la copiii alaptati kk rar e normal. Laptele de mama, nu ca ar avea mai putine fibre decat cel praf, cum explica cineva aici ( laptele, ori de care ar fi el, NU are fibre ), dar se absoarbe atat de bine din intestinul copilului, adica este atat de compatibil cu el, incat nu lasa reziduu uscat in urma digestiei. De aici rezulta... scaune rare.

Un bebe alaptat poate avea scaun la fiecare supt sau 1 data/sapt. Ambele variante sunt normale.

De ex., Victor al meu, pe vremea cand sugea exclusiv, avea scaun o data la 8-9 zile. Nu dadea semne ca-l doare burta sau ca l-ar deranja, iar cand facea in sfarsit... facea cate o balega , de se umplea pana la ceafa. Si l-am lasat in pace.

Dragos a avut o perioada de vreo 2 sapt. in care a facut kk rar, dar se chinuia tare rau - plans, scremete... degeaba. Pana am schimbat eu ceaiul de lactatie - obisnuiam sa beau ceai de chimen, iar acum beau doar de fenicul. Si s-au reglat si scaunele lui bebe.

Te-am lamurit macar un pic?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Babytza, multumim si salutam tizul (adica soricelul, ca si Gruia era un soricel pana acum vreo 2 luni, acum e mai mult haiducel, asa mult s-a deschis si i s-au destins trasaturile! )
Ma uitam ieri pe filmuletul de la prima baita, extraordinar cat s-a putut schimba in aproape 5 luni! Ooooo, ce-o sa-l mai vreau iar bebeluuuuus ... toata viata!

'Mesajul pentru Karinutza' m-a dat gata! Felicitari lui Edwin cel iubaret (si chipes, si super-intolit de mami, imi place ca e foarte cochet! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Sabinel, s-a transmis pana la mine dragostea din glasul tau. Asa suna o mamica cand vorbeste cu puiul ei. Se simtea zambetul tau pana la urechi.

M-am emotionat toata. Si cand vad fetite ma topesc.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

sarumana mult, m-am emotionat si eu. cred ca nu exista mamica care sa nu-si iubeasca puiul ca pe ochii din cap, iar eu mi-as da mainile, picioarele si inima din piept pentru ea. n-am crezut vreodata ca un om poate sa iubeasca atat de mult si pana nu devii parinte nu-ti dai seama de asta. sanatosi sa ne fie!

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Anamona, eu ii dadeam lui Gruia Ca de care a spus babymom, un siropel foarte dulce, si il accepta, la lingurita. Am facut asta vreo 2-3 zile, ca apoi m-am gandit eu ca nu-i cazul sa fac asta, fara analize, apoi am schimbat si pediatra. Insa prima pediatra ne-a spus ca tremuraturile acelea, pe care le avea si el, sunt de la lipsa de Ca ... intre timp i-au trecut fara sa-i administrez in plus, insa luam eu suplimente de toate felurile.

Uof, ma innebuniti voi pe mine cu wrapurile voastre! Mi-ati facut pofta, dar puiul meu nu va sta ever in asa ceva, desi mi-as dori tare mult sa-l lipesc de mine si sa nu-l mai scot de acolo. El e foarte independent, la mami in brate vrea numai daca e rost de vazut bine prin jur, trebuie sa ma misc, sa ma plimb tot timpul, sa vada mereu altceva .. Daca nu ne miscam prin casa, macar sa se miste el pe loc, si trage de el si de mine sa-l ridic sa stea in picioruse .. asa e cel mai bine! Dar, de super-curiozitate, cred ca imi fac rost si eu de un fel de wrap si fac o incercare, mai sunt si minuni cu bebelusii astia, sa-l vad ce reactie are ... sper sa nu ma trezesc cu el infipt in jugulara mea, de suparare!

Mergi la inceput