Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nerantula cum procedezi ca sa accepte lingurita?

am incercat si varianta asta si nu a vrut...ba m-am mai ciondanit si cu sotzul ca i-a indesat mai fortzat linguritza in gura si asta mica bineinteles ca a impins totul afara.
Tocmai citisem pe alt forum ca daca fortzezi copilul sa manance nu se mai produce enzima salivara Ptialina si in lipsa ei se produc tulburari digestive f nasoale

Acum daca ma gandesc mai bine se poate totusi sa fie gustul de vina...i-am dat zilele trecute putin mar ca se scancea ca de ce mananc si nu o iau in brate, dar putin de tot cat juma de bobita de orez si a tacut instantaneu, l-a plescait interesata.
Acu sa nu se inteleaga ca vreau sa o divesific....nici pomeneala am actionat la instinct.

apropo de tremurat, doctorita nu stie de el...s-a intamplat dupa control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada si noi am patit una similara: eu in bucatarie, copiii in sufragerie - Victor se juca cu plastelinele lui, Dragos in bouncer, la desene . Si aud eu din bucatarie TZOC-TZOC_TZOC! Da' tare!

Stig: Victor!... din nou TZOC-TZOC-TZOC! Eu, mai tare si deja iritata: Victor, inceteaza! Sunetul se repeta. Dau fuga in sufragerie, nici nu ma uita la cel mic, ci-l admonestez pe cel mare : Tu nu-ntelegi sa termini? La care Victor saracu', cu o privire nevinovata: Da' nu eu fac asa!! Abia atunci l-am vazut si pe pitic cu tot pumnul in gura, ca el scotea plescaiala aceea
Nu m-am gandit ca poate tzocai atat de tare.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada - asa ca ma iau cu altele si tot nu iti raspund.

Ma regasesc in ce ai scris: si eu o aveam pe sor-mea care tot scria aici, ii tot ziceam ca de ce pierde timpu pe forumuri si nu face ceva mai interesant (asta ca asa ne mai intzepam noi surorile ca ea face o gramada de chestii interesante: doctorat, fotografie, compozitie etc...si nu spun asta doar ca e cu ochii pe mine )
si uite-ma si pe mine ajunsa exact pe acelasi forum probabil din aceleasi motive: dorinta de socializare, de a afla si invatza din experientzele celorlalte mamici si de a imi da si eu cu parerea....da, recunosc...imi place sa imi dau cu parerea pt ca imi place sa fiu implicata in ceva....chiar ma gandeam inainte sa nasc sa fac ceva munca voluntara de acasa, dar nu am gasit ceva potrivit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata mamici de bobocei, poftiti la o aburinda!
Scrieti, scrieti, nu va incurcati si cu o viteza ametitoare... Iar cand vad posturile voastre pe la 1-2 noaptea ma gandesc cand mai dormiti...eu dau stingerea odata cu fii-mea, pe la 9,30, uneori chiar si mai devreme, ca niciodata nu se stie daca dupa trezirea pt. papa mai baga somnic sau se trezeste cu chef de vorba si joaca.
Hm...vad ca boboceii nostri cuplati s-au pregatit intens pentru Valentine's Day, clipuri, declatii, flori...ce sa mai, iubire mare. Sunt superbi toti, fara exceptie. Noi n-avem pretendent pe forum, insa inca de cand am aflat de existenta ei in burtica avem 2 pretendenti, suntem ca tiganii, am promis copiii inca de la nastere
De asemenea am vazut ca s-au cam incins spiritele pe forum, sper ca toate problemele sa-si gaseasca rezolvari amiabile, nu de alta, dar atmosfera era chiar frumoasa.
Noi suntem tot agitate in timpul zilei, noaptea vad ca doarme bine, cu o trezire pt. papa. Ieri am fost sa facem niste analize, azi facem eco sa vedem dc. agitatia asta e cauzata de ceva sau pur si simplu asa e firea ei. O sa incerc si solutia cu wrapul, propusa de Ramo, sa vedem dc. functioneaza. Daca nu...continuam cu crema pt. articulatii si fase elastice, caci deja nu ma mai tin incheieturile de la maini, spatele sper sa ma mai tina. Ca un exemplu, sa va faceti o idee, acum 2 zile, s-a trezit la 6 dimineata, iar pana la ora 15,30 a stat la mine in brate 7 ore, restul de 1,5 h a dormit in reprize. Deci...rabdare, rabdare si ...tutun

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput