Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

anamona hmm... grea problema mi-ai pus. Cred ca pediatra are dreptate ( daca zici ca e din gasca lu' Culcer ), dar in prinicipiu, laptele de mama are calciu cat trebuie, ba mai mult are proportia Ca:P(fosfor) ideal pt. absorbtia Ca in oase. In schimb ii lipseste vit.D care contribuie si ea la fixarea Ca.

Nu stiu ce sa zic... eu personal nu sunt de acord cu suplimentarea cu Ca la copiii alaptati, dar... daca dr. ti-a zis... mai insista, desi stiu ce greu e sa convingi un bebe asa de mic sa "pape" cand el nu vrea. Ai gustat preparatul ( eu nu-l cunosc )? Daca are gust rau... o inteleg. Eventual poti incerca alt preparat, de ex. Ca Pharco care are gust de miere ( f. dulce ). Alte idei nu prea imi vin, ca nu te pot sfatui sa i-l pui in ceai sau suc, NO WAY! Ar fi impotriva principiilor mele.

Poti incerca cu o pipeta si sa-i dai picatura cu picatura, dar... iti trebuie rabdare de chinez batran .

Tremuraturile... eu le consider normale. Si Dragos al meu mai face si Victor a facut la randul lui. Nu-ti bate capul.

LE: Poti sa bei si tu Ca ( ti-l recomand pe cel Sandoz ), dar nu stiu in ce proportie trece in lapte. Oricum asigura-te ca ai o dieta bogat in calciu, ma refer la branza, iaurturi, sana si nu lapte dulce.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

si daca tot e seara declaratiilor, avem si noi una pentru gruia al nostru cel scump

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Ada am citit TOT. Mi-a placut ce-ai spus tu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ma tot uit pe toate siturile la poze cu bebei in wrapuri si am ajuns la o concluzie tampita.
Eu arat altfel decat femeile alea din poze (adica nu ca nu sunt slaba si misto....); Am distanta de la barbie la talie si resp de la talie la pubis mult mai mica decat ele... din aceasta cauza daca il pun pe Radu in wrap cu capul pe pieptul meu (adica in dreptul inimii, cum spunea ieri Babymom) ii ajung picioarele prea jos, iar daca il pun mai sus da cu capul in barbia mea si il doare....si pe mine...

Complicat dar gasesc eu solutia pana la urma, pentru ca spatele tot nu ma doare!!! Sic!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada, ofof, mai mai... Te-ai suparat tare tu. Dar le zisesi bine de tot. Pentru mine forumul e locul in care pot discuta de paranoile mele legate de copil, stare post-partum si cateva alte subiecte fara sa-mi arunce nimeni ca s-a saturat de hormonii mei, ca sa mi-i mai tin in frau. Aici mi s-a parut ca trecem toate prin angoase asemanatoare, ca ne bucuram de aceleasi lucruri si logic ne proecupa bunastarea bebelusilor nostri.

Nu e prima data cand dau peste discutii de genul asta la noi; nici nu mai conteaza daca are cineva dreptate sau nu. "Discutiile" noastre sunt mult mai finute decat la odiseea vecina insa daca vor continua eu o sa o raresc cu toata lipsa mea de socializare in plan real. E mare pacat, toate suntem obosite intr-un grad mai mic sau mai mare (eu zic ca mai mare), si uneori avem probleme in fata carora chiar si oboseala paleste dar avem copii si trebuie sa ne mentinem pe linia de plutire cumva.

Acum sa presupunem ca am scapat un pic de energiile negative si ca TOATE fetele vor scrie ca inainte si ca stim sa iertam niste vorbe spuse la furie si oboseala.

Cu asta va pup si ma retrag.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Sabinel, cat e de fain body cu "mommy's little alarm clock"!!! cat e de adevarat

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

si daca tot e seara declaratiilor, avem si noi una pentru gruia al nostru cel scump

amalia mamii
piticania creste
_

Imi vine s-o mananc cu ochii cat e de dragalasa!
Am salvat pagina la favorite, maine i-o arat haiducului. Si tre sa fac cumva sa prezentam si noi un filmulet cu dragaleli.
Motul ala e de belea, iar jocul din picioruse in stim si noi prea bine; manutele nu-s asa de vioaie, recuperam cu statul in picioare, se ridica tinut de maini drept si numai cu forta il putem pune inapoi

Imi place pijamaua lui tati

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Babymom, multumesc mult pentru raspunsul tau.

Bebele meu se trezea noaptea f des si eu ii dadeam sa pape si adormea la loc.

Am schimbat acest bun obicei din 2 motive:

- ne-a recomandat pediatrul sa incerc sa nu-i mai dau asa multe mese noaptea in speranta ca se va regla cu kk, pt ca facea la 4-5 zile
- ne-a recomandat dermatologul sa nu mai pape asa des ca poate ii va fi mai bine pentru pielicica - are DA.

Ei bine, eu am incercat, saracul copil s-a obisnuit cu noul program dar nu am rezolvat niciuna din problemele noastre: nici nu s-a reglat cu kk, nici nu e mai bine cu pielea si nici nu doarme mai mult de 1,5 ore legat.

Singurul lucru bun in toata afacerea asta e ca si-a reglat mesele.

Am impresia uneori ca inca se fac experiente pe copiii nostri in tara asta pentru ca nu primim raspunsuri concrete ci sugestii. Pe incercate.

Si am incercat dar nu a functionat. Voi cauta in continuare solutii. Ca pana la urma de asta tot stam pe forum pentru ca vrem sa stim lucruri, sa ne informam, sa ne indoim si sa cautam ce e mai bine pentru fiecare.

Scuze ca m-am intins asa mult. Tu ai o fisa pentru fiecare bebe de pe forum? Sa ne spui cand nu mai poti, da? Iti dam concediu de odihna.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Sabinel, cat e de fain body cu "mommy's little alarm clock"!!! cat e de adevarat

Ada, mama de baieti:

...adevarat, adevarat.

Eu am primit de la soacra-mea ( ??? ), inainte de craciun, o bluzita pt. Dragos pe care scria " all my mommy whants for Christmas is... a silent night" Dar... n-am avut-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ada, le-am luat din real set a cate doua cu diverse mesaje haioase si nici n-au fost scumpe, 8 lei.
nerantula, pijamaua aia e favorita amaliei. cand o ia tac-su si-o pune pe burta lui, fata vaneaza oameni de zapada prin paduri de brazil-am vazut pe gruia bipedul, se face tot mai frumos, iar eu sunt tot mai indragostita de ochisorii lui cei albastri
hai ca iar n-am somn... mai vorbesc cu voi ca domnul sotul meu sforaie de-o bucata buna deja

amalia mamii
piticania creste
_

Mergi la inceput