Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza baby boy chiar imi pare rau ca nu ti-am raspuns dar sincer nu l-am vazut. Noi am inceput cu cereale de la Humana pentru etapa 1. La fel si de la Milupa si de la Nestle. La inceput ii puneam cate o masura in lapte. Acum ii mai dau si piure facut si il papa cu lingurita. O portie de 150g pe zi. Atata iese din 120 lapte + cereale. Nu conteaza de care lapte ii dai , poti lua mai mult feluri de cereale. Doar sa ii dai acelasi tip intr-o zi, sa nu le amesteci. Mai fetelor , dar nu trebuie sa fie motiv de suparare daca nu primiti raspuns imediat. Insistati si cu sigurare a doua oara vi se va raspunde din mai multe parti. Uite ca exemplu cum ii raspundem toate lui babyboy. Fara suparari, ca mesajele se mai omit... Si uneori chiar se intampla sa vedem intrebarea dar sa nu avem un raspuns pertinent la ea. Si mai bine nu ne bagam decat sa spunem o aberatie. Eu una asa zic.... Please lasati supararea ca nu isi are locul aici...![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
Mie mi-a trecut...supararea..dar asa m-am simtit dupa ce am pus multe intrebari si nu mi-a raspuns nimeni.Si se mai aduna si oboseala si na ..ne suparam. Stiu ca e normal...fiecare citim cum putem si scriem cand ne lasa bebeii. Asa ca de acum inainte cand nu primesc un raspuns si chiar arde..o sa scriu mare si rosuuuuuu
Babytza tu esti o scumpa ca intotdeauna
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
cristineescu spune:
Luminita, wrap-ul are 4900 lungime x 110 latime. Dar mai verifica si cu ce au spus fetele ca se poate face si mai ingust.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
anamona spune:
Sabina si pe mine m-ai facut sa rad ![]()
pai ce facusi dna? dupa ce tocmai am desconpirat gradul de rudenie, o sa zica lumea ca am chemat ajutoare....
p.s apropo eu chiar vb serios cu stersul mesajelor
babymom75 spune:
Citesc din urma ( am ajuns pe la pagina 8
), dar nu m-am putut abtine sa nu raspund inainte de a termina de citit, inainte de a imbaia si culca copiii...
Eva esti EXTRAORDINARA ! Si nu spun vorbe mari.
Iti citeam postarea despre inceputul alaptarii si imi venea sa sar la tina sa te
. Imi spuneam in timp ce citeam: IN SFRASIT O MAMICA CARE A INTELES CUM STA TREABA!!!A inteles ca trebuie sa aiba incredere in ea si in instinctele proprii!! ASTA E "MARELE SECRET"!
Asta le spun si eu mamelor in spital - lasati copiii sa vedem care pe care: ori tzitzi ori nimic! De foame sigur nu mor, pt. ca in primele zile rezervele de glicogen acumulate in timpul sarcinii, le ajung. Important e sa nu le oferim nimic altceva, pana nu se hotarasc ei sa suga. Ca doar pt. asta au fost dotati cu reflexul de supt.
Bravo mami!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
monica_dicut spune:
CA mi-ati facut
pofta cu clatitele m-am prezentat frumos la soacramea si mi-a facut 

Asta unu la mana...
Doi la mana, babytza, am vazut poze cu frumoasa domnisoara Tina si poze suuuuper cu mami si soricel in tandreturi 

Eu va tot citesc si imi tot salvez capitole intregi de pe aici da sincer nu cred ca o sa ma apuc atunci sa le citesc pt ca nu o sa mai stiu care cu ce este. Mi se pare supertare aparatul ala de facut mancare la copchil(Boo sa traiesti
, belea, musai sa-mi achizitionez.
Treaba cu wrapul n-o inteleg, adica nu pot s ainteleg cum se face, oricum sunt antitalent la cusut,habar n-am sa cumpar materiale asa ca poate o sa se-ndure vreuna din voi de mine la mom respectiv sa-mi explice face to face ( Ramo...aviz tie
)
Asa, daca e vorba de invizibilitate eu oricum cred ca mi-s cea mai invizibila

Eu Lucuttei oricum ii acord circumstante atenuante dintr-un anume motiv.Asa, si nu cred ca cineva trebuia sa-si cheme ajutoare... in fine
Si hai sa va spun un banc sa jignim putin barbatii
:
CIca mergeau un sot si o sotie cu masina. Evident ca la un moment dat de la o anumita discutie au ajuns la cearta .Si au tipat, au urlat, s-au jignit, in fine, au tacut. Mai merg ei ce mai merg si trec pe langa o ferma cu porci, vaci si alte oratanii. Sotul zice catre sotie:
- rudele tale draga?
Sotia raspunde:
- Da cumnatii, socrii...
Hai, iubiti-va mult 
LE: Ca tot vorbeam de uitat. Eva, te rugasem in capitolul trecut
sa nu ma uiti peste vreun an cand o sa incep si eu diversificarea si sa pastrezi ce-ai conspectat acum 
Moamaaa ce-o sa mai profit io de voi si de experienta voastra 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
9+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
sabinel spune:
angelynna aia era menirea mesajului, sa provoace rasete intr-o mica/mare masura.
pupam fetele mult
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
CosmyB. spune:
Numai pentru cine vrea sa se amuze!!!
Sper sa nu deranjez ca sunt cam off topic, asa.
1.
- Mamico, mi-ai spus, ca ingerii au aripi si pot zbura, da?
- Desigur, scumpa mea.
- Aseara, cand tu nu erai, am auzit cum tata ii spunea dadacei 'Ingeras'. Ea cand o sa zboare?
- Maine dimineata, scumpo, maine dimineata.
2.
- Ce au in comun un trenulet electric si sanii unei femei?
- Au fost create initial pentru copii
, dar tot barbatii se joaca mai mult cu ele.
3.
O fetita vede pe strada un catel care tocmai facea vrute si nevrute cu o catelusa si il intreaba pe tatal sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde:
- Catelusa nu vrea sa se duca acasa si ciinele incearca sa o duca el acasa.
- Ahaa… e ca ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de chiuveta, altfel postasul o ducea in mod sigur la posta…
Aaaa am vrut sa spun ca tare m-au amuzat declaratiile Dariei
se vede ca maine e ZIUA INDRAGOSTITILOR ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
CD27 spune:
bunnn giulianna, dar acum ce fel de cereale sa pun cu lapte sau fara?
(eu o tin ca surda aici, doar ca stiu ca laptele e cel mai bun la varsta asta si ma gandesc ca fructele si legumele ii aduc vitamine dar nu sunt asa hranitoare)
Dr a zis ca e mofturos
dar daca a mancat morocv cu pastarnac (fierte) eu zic ca e bine
(era asa atzos pastarnacul, ramasesera atze din alea si dupa ce am bagat blenderul
)
Angelinna e foarte buna ideea ta,bine ca ne-ai impartasit-o
trebuie sa caut o sita si gata
(am o sita dar e mai mult de decor
)
Mie imi place ca ne spune Eva din cartile ei
, sunt chestii interesante si folositoare, pe de-o parte nu am cartile respective, pe de alta parte retin mult mai bine din alte surse (la scoala nu invatam din carti, faceam copiute si invatam dupa ele
), asa ca Eva, adu cate 3 clatite si mai spune, ca eu bag la cap
Si imi place tare de cuplul Edi&Daria
Felicitam pe Razvanel in grafic
, ai grija razvanel sa nu devii mofturel ca Mikutzul meu
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
300 spune:
| citat din mesajul lui cristineescu Luminita, wrap-ul are 4900 lungime x 110 latime. Dar mai verifica si cu ce au spus fetele ca se poate face si mai ingust. ![]() Poze Harri Alexandru (10-sept-2008) http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN |
nu ti-e greu la pus?
Eu ma lupt cu un material de 90cm lung de 5m si mi se pare incarcat. Era deja tivit 
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Treaba cu wrapul n-o inteleg, adica nu pot s ainteleg cum se face, oricum sunt antitalent la cusut,habar n-am sa cumpar materiale asa ca poate o sa se-ndure vreuna din voi de mine la mom respectiv sa-mi explice face to face ( Ramo...aviz tie )POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 9+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
O sa-ti fac unul cadou
. Sa stii ca daca ai o bucata de material de 5m si lata de 60cm tot ce treb sa faci e sa o legi. Si gata wrapul. 
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Please lasati supararea ca nu isi are locul aici...