Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

MAi mamici, ma duc si eu la coafor o data in viata lu' fimiu si ce vad cand ma intorc, nu nu, nu se poate, pai tortura cu dulciurile a fost cum a fost si sa nu credeti ca a fost usor (imi venea sa o caut pe Eva si sa-i halesc toate clatitele ieri si astazi pe LUmi) dar sa ne certam chiar nu ne face bine
Eu va pup pe absolut toate
Cand am zis ca nu mi-ati raspuns eu am glumit, nu m-am suparat nici gand, eu insist ca surda pe mormant daca e nevoie dar nu era ceva urgent

Giulianna al meu nu mai vrea sa bea lapte asta e problema, iar am inceput sa arunc bibe pe jumatate cu lapte si ma gandeam sa-i pun in suc sa se faca un amestec sa-i bag cu linurita ca am vazut ca lipaie ceva la lingurita
Sincer nu stiu daca e mofturos sau nu, eu una sunt tare mofturoasa la mancare. Si mananc cu el piure de mere, budinca de cereale (el o lingura, eu unasi ajunge si el la vreo 10 lingurite) dar alte fierturi....chiar nu pot

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Ca ,sa se inteleaga cine vrea sa inteleaga,eu nu m-am enervat ca nu m-i s-a raspuns la intrebari nici legat de diversificare ci legat de faptul ca nu m-as ocupa destul de copil ,ca as avea alte activitati prin casa sau ca vezi doamne de ce il las sa planga in carucior sau de ce nu il tin mai mult in brate ca vezi doamne copii tinuti tot in brate nu ar plange,dar nu o zis nimeni ca al meu plange toata ziua din contra este f linistit ziua mai putin seara cand e de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

si io tot Opera. Balamuc. Fimiu gaseste niste combinatii de taste care sterg tot si inchid tot.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Deci nici tu n-ai solutia. Aveam impresia ca se pastreaza pe udneva ca cookie-uri da noooo... va trebui probabil sa caut pe help sau pe forumul lor si speram ca fac pauza de it.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Sabinasincer ma faci sa rad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ne-am intors si noi de la dr..de ceva vreme:)
draguta de dr ne-a bagat intr-o camaruta separat,s a nu stam sa asteptam in sala de asteptare, unde mai erau copilasi cu viroza.
razvanel are 8900 g...de masurat nu l-a masurat, dar are in jur de 73-74...nu pare gras, nu e gras..adica pt inaltimea lui, greutatea nu e mare. luna asta a luat cam 600-650g...pt luna a 6-a este ok
cu diversificarea...a zis sa il las cu o masa de fructe, una de legume si una de cereale, restul lapte. adica nu branzica, nu iaurt, nu carne....eh, de carne am uitat sa intreb, dar oricum suntem in greva de mancare solida
i-am zis ca nu mai vrea cu lingurita si mi-a zis sa-l las in pace cateva zile
nu voi mai incerac pana ne intoarcem de la Bucuresti
dr s-a aratat f incantata de el!
despre pusul in fundulet: sa-l pun cate de cateva ori pe zi, cate putin
despre premergator: dupa 8 luni, la fel, cate putin, adica max 15 minute
m-am intors fericita!

Angelynna, pupam fetita si mamica! fistractie placuta la botez! Sta bebelina cu bunica??

Evaaaaaaaaaaaa! normal ca stiu ca ti-ai facut singura wrap-ul!! eh, uite asha e o chestie de moment, fiecare cand i se pune piticul:) mie mi s-a pus acum, dar sa stii ca m-am gandit si la tine cand l-am facut, insa eru n-am avut rabdare sa tivesc de mana atata material...azi l-am dus si l-am luat de la croitoreasa

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asta e de bine.
eu n-am sa mai intervin, dar nu uitati ca e citit topicul, aveti grija cu jignirile.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi moama da ce harnicutza esti

Sabinel am ras (nu tesupara) de mesajul cu Griua si elefantul si Amalia care se leganau

Ahh sa va zic cum fac legumele: pun o oala/cratita cu apa sa fiarba, deasupra pun o sita in sita legumele peste legume si insita (din nou) un capac...se fac in 20 min maxim si sunt delicoase

Off ce fryumos doarme Anda in wrap

CD stai linistita, isi revine singur la programul sau de mancare si la cantitate

CosmyB pe frumoasa Maya

CLaudinna multumim mult de urari, sper sa stea oricum nu am ce face...reuseste ea s-o linistasc aintr-un fel daca nu ..asta e, o luam acasa...era mai ine daca statea cu socrela, o cunoaste mai bine dar pe de o parte e mai bine pe tine si Razvanelu

Mai vroiam sa mai scriu ceva dar la ce am citit in ultimele pag...am uitat

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

3) chiar daca reusim pana la urma sa citim si din urma, uitam pur si simplu ce subiect mai vroiam sa abordam.... sunt sigura ca fiecareia dintre noi i s-a intamplat.....

asa ca, mai bine trageti de manuta cu diplomatie, ferm daca vreti, dar cu diplomatie si bun simt.... cum spunea si Ada, restul... pe privat.

va pup pe toate fara exceptie, fug la un peste pane ca dorm hunii!! aleluia!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu#8230;

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mie mi se intampla frecvent si sunt un user extrem de activ. Cand am timp (si in ultima vreme am avut nesperat de mult, e drept va n-am facut nimic altceva )... mai scriu separat intr-un tab sau un fisier word ce am de zis, dar since e greu sa tii minte toate intrebarile. Uneori voiams a raspuns la 3 chestii, mi-aduceam aaminte deuna , scriam dadeam post ca uitam restul,s e mai scriau 3 pagini, mai voia anda in brate, mai trebuia sa ies dupa paine si pac... uitai. Asa ca...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Eram super fericita ca avem asa o atmosfera destinsa pe odisee. Nu mai discutati cine are si cine nu dreptate. Va rog, asa o sa ajungem ca fetele de la odiseea vecina.

O inteleg pe Lucutta ca este sensibila, pt ca e ffff greu sa stai singura cu un copil, care este agitat peste medie.

O inteleg si pe Anamona, care a raspuns tinind cont de experientele proprii si avand cele mai bune intentii.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Giulianna al meu nu mai vrea sa bea lapte asta e problema, iar am inceput sa arunc bibe pe jumatate cu lapte si ma gandeam sa-i pun in suc sa se faca un amestec sa-i bag cu linurita ca am vazut ca lipaie ceva la lingurita
Sincer nu stiu daca e mofturos sau nu, eu una sunt tare mofturoasa la mancare. Si mananc cu el piure de mere, budinca de cereale (el o lingura, eu unasi ajunge si el la vreo 10 lingurite) dar alte fierturi....chiar nu pot

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Am inteles acum...
Si daca i le pui in piureul de mere nu le mananca? Chiar daca tie nu-ti place cu cereale, prefa-te si tu ca bagi in gura
Pai vezi? Ce te miri! Cu tine seamana si n-ai ce face! Mofturoaso! (A nu se citi "desteapto!")

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput