Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
angelynna82 spune:
CD ma bucur ca am fost o inspieatie 
Sabinel 
scriu cu o mana...cealalta are un bibe cu cereale si lapte 
wrap: mi-s antitalent rau de tot...poate m-oi vrednici![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
angelynna82 spune:
Moni 

tare mult imi place cum scrii

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Eva, ca tot am citi despre wrap... eu am bagat la cap cu wrapul dar fetita mea nu cerea atata in brate, asa ca am purces din aceleasi motive ca ale Adei; ma doare spateleeeee! Da' stiu ca ai avut rabdare sa tighelesti la mana 5 metri dus-intos! Te-am urmarit si eu atunci din umbra. Nah ca am zis! Mai dar o intrebare am si eu: negru? de Anda Teodora din 10.10.2008 |
dap, merge cu orice as purta.
sa stii ca merge repede cusutul, sau sunt eu obisnuita.
Vazut Anda cum doarme in wrap. ce dulce e. si poza e faina, e artistica, parca e de studio.
la vara o sa imi fac si un wrap mai vesel, alb sau turcoise, cu hainele de iarna mai griulii nu ar merge
Babymom, merci

Nu sunt extraordinara doar ca am facut echipa cu fi-miu f buna. La nastere la fel am facut echipa buna, a dat din coate Noah, a driblat si a iesit in zece minute de cand m-au suit pe masa. in alaptare la fel, mi-a "spus" el ce vrea, cand, cum, in ce pozitii iar eu l-am ascultat, e important sa stim sa il ascultam, sa nu il fortam, cred eu, l-am ascultat pe el si instinctul meu. Si iaca, face 6 luni si merge merge tzatzeala. Babytza, daca te referi la ce ziceam eu ieri AAP = American Academy of Pediatrics. AP nu stiu.
Eeee, Claudinnna
, stiam eu ca stii, m-am rasfatat si eu nitel, mi-am aratat partea mea sensibiloasa. Glumesc! Ma bucur ca toate fetele vor wrap si tin copiii la piept, este asa de importanta afectiunea aceasta si pozitia tummy to tummy la varsta asta. Boo, Musette, ne luam de manutza cu bebei fara suzete, fara tinut canite in maini(al meu nu are canita asa ca nu are ce tine, mama denaturata ce sunt eu

Vreau si eu fursecuuuuuuri, Luminita.

CD, eu ieri te-am servit cu clatite,, da?

Eu bag seama ca subiectul asta diversificare e fffffffffff delicat, cum zice cineva ceva cum ies scantei. Ar trebui sa nu mai puna nimeni intrebari pe subiect daca raspunsurile supara, sincer. Fara suparare, o fata si-a emis dezacordul si o linshatzi, pai de ce va plangeti ca nu va raspunde nimeni, mai fetelor, daca atunci cand o face il omorati cu pietre. Eu chiar nu pricep...
Nu va suparati ca, daca va suparati, va tai nasul, nu am zis cu rea intentie. Am remarcat doar paradoxul.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut LE: Ca tot vorbeam de uitat. Eva, te rugasem in capitolul trecut ![]() Moamaaa ce-o sa mai profit io de voi si de experienta voastra ![]() |
Cum sa te uit, Moni? Never. Imi esti draga dintotdeauna
Sigur nu te uit. E de ajuns sa ma intrebi, eu iti trimit pe PM. Daca vrei si pe forrum iti spun ce mai citesc, sau pun un conspect ceva, iti dau referinte, linkuri, carti, doar sa fii de acord cu ce citesc eu pt ca merg pe Sc Americana, cu diversificarea asta pardalnica la 6 luni care naste numai controverse. Eu sunt deschisa catre discutii si impart cu toata lumea ce stiu. Stiinta multa tinuta in tzessta face implozie si nu serveste la nikHai va pup. Noapte buna. Si chiar asa, iubiti-va tare, ca doar e Valentine's in doua ore.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
CD27 spune:
Mi-a diparut mesaj lung si frumos
sintetizez:
Moni, o sa stii tot in materie de diversificare, scutece etc si daca uiti ceva, no problem aici suntem
Lucutta eu te admir, faci o treaba extraordinara singura cu bebe, mai mult de 2 zile n-as rezista singura
Cosmy ![]()
![]()
![]()
Anamona, neuronul il am in deplasare, cand aveti botezul?
la noi se apropie cu pasi repezi si am emotii
Alexia, ce faci "daga" mea, cum te mai simti? Mie mi-e "dol" de tine si imi pare rau ca nu ai reusit sa fugi din patut sa vii la mine. Sper sa nu mai fii racita si sa dai si tu un semn maine de ziua indragostitilor
Te pup si te "ubesc" Mikul Robertino

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
angelynna82 spune:
Eu cred, ca nu a fost inteles mesajul Lucuttei foarte bine si de aici au iesit scantei...nu e bine citim de 10 ori dam raspuns corect. E alegerea fiecaruia cum face cu bblusul ei - incepem sau nu diversificarea tine de cum simtim noi copilul...asta e parerea mea
Intreba o fata cum e cu cerealele: eu ii dau cereale fara lapte combinat cu lapte de formula (cereale cu orez de la Nestle; cereale cu fructe de la NOvalac). Se pot adauga si in piure de fructe nu stiu daca in suc, eu ii mai amestec cu iaurtel (facut in casa) 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
claudinna spune:
deeeci: nu ma mai ispititi cu rduceri si alte alea!
azi imi faceam procese de constiinta
ca m-am cam intins cu cumparaturile si zisai ca la Bucuresti nu "prea" o sa ma duc prin magazine!
zisarati mai repede ca mai sunt reduceri (glumesc!)
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Si eu la o partida de alaptat cu Anda, care ieri a papat mai bine iar azi chiar bine. Fomila se intoarce! Of citisem eu ce-ati patit si voi la 4 luni dar parca pe propria piele doare mai tare.
Cu alaptatul si eu am fost hotarata sa nu dau inapoi si am dus totul sau nimic. Din fericire Fomila si-a inteles repede menirea, dar eu am luptat cu adulti care-mi caraiau in ceafa ca plange copilul de foame si m-am muls 80 sau 100 ml desi aveam ragade si va imaginati ce-am patit dupa vreo 2 zile. In sfarsit, a trecut, acum sunt experta in alaptare pt ai mei iar mama ma da drept exemplu pe unde apuca. M-a intrebat acum o luna daca nu m-am plicti sa-i dau lapte si numai lapte, i-am povestit ca la 6 luni incercam o supa chioara sau ce-o fi,
Eva ma bucur ca-ti place poza. Am ramas surprinsa sa o vad asa adormita si m-am simtit tare implinita, tare mama.
edit: angelynna trebuia sa strecor niste pupici pentru tine si i-am uitat... super ideea cu sita dar nici de-aia n-am.
Baby_boy noapte buna
.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
fetelor, sincer, VA FELICIT pentru alaptat! adica eu habar n-aveam cat e de greu. aici, zi de zi cu voi, am inteles ca trebuie sa fii hotarata, sa ai incredere in tine, sa ai grija de tine, sa-ti asculti copilul, sa mergi pe instinct si sa te documentezi, deopotriva! am inteles ca in unele cazuri vine de la sine, ca in alte cazuri trebuie cu adevarat sa lupti!
eu mult timp m-am gandit la relactatie si ma gandeam ca daca in cazurile alea se poate, se poate si la mine...dar mi-a lipsit ceva din ecuatie, nu stiu ce...
stiu o poveste adevarata: o preoteasa a crescut copilul fiicei sale moarte si a pus copilul la san si i-a venit laptele...mi se pare ff interesant!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
Fetelor chiar vreau sa subliniez ca nu am cerut pe nimeni in ajutor.
Eu chiar scriam ca asta o sa se intealega - nu am mai vorbit cu sor-mea de 3 zile, nici dupa ce a scris nu am vorbit cu ea decat ce ati vazut si voi.
Acum la rece si eu as fi intervenit in locul ei - Ce Dzeu e sor-mea! copilul meu e ca si al ei - normal ca s-a suparat.