Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Baby boy asa este cum spui tu ,sincer nici nu mai imi vine sa scriu .Toata lumea cum ai zis si tu dar toata lumea vad ca le-a diversificat de la 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Anemona,draga mea ca sa nu spun altfel ca deja m-ai enervat,tu ai impresia ca eu daca sunt singura nu ma ocup de copilul meu?nu trebuie sa-ti dau tie exlicatii dar eu toata ziulica sigur mai mult ca tine ma ocup de copilul meu drept dovada copilasul meu isi tine singurel sticluta de laptic inca de la 3 lunite ,ceea ce copilul tau nu o face banuiesc ,aproape se ridica in fundulet singur si toata ziua cantam ,spunem povesti si radem inca de cand deschidem ochisorii.Nu cred ca e o solutie buna cu luatul in brate din carut ,sa inteleg ca asa o sa-ti educi tu copii lasand dupa ei vorba aia :vai de parintii care nu asculta de copii.Asa ca nu vb fara tine ca eu nici nu gatesc ,nici nu stau cu ochii in tavan ci ma ocup toata ziulica de copil- si sa-ti mai zic ceva :de ce crezi ca ma plang de dureri de spate ,ca nu il tin in brate? desteapto!

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

giulianna am auzit si eu pe colo pe colo ca se pun cereale in suculet, nu ma trage de urechi si daca tot nu mai bea lapte si se alege doar cu 80 ml suc, macar sa fie un pic mai consistent

off, nu stiu daca fac bine, incerc si eu de toate poate o manca ceva, ca daca imi ia iar 300 de grame pe luna, ma vedeti la stririle de la ora 5 intoxicata cu piure de mere si morcovi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

cred ca fetele spuneau ca pun cereale in piure de fructe. Nu in suc. Dar nu stiu de care...

Lucutta eu am absentat dar vad ca ti-au raspuns fetele. Am mai zis eu inainte, pt altcineva, faptul ca bebe e pufos acum nu inseamna ca va fi mereu asa. De ex. povestea Simodina despre baietelul ei rotujos care dupa un an e numai bine. Copiii cresc asa cum le e felul, nu cred ca e cazul sa ii bagi solide doar ca mananca noaptea. Daca ii dai solide, sunt f. mari sansele sa ceara si mai mult noaptea, intrucat el nu e capabil sa le digere (vei vedea kk portocaliu si de alte culori ciudate, oare de ce?) si va trebui sa suplineasca si el cu ceva foamea continua nu? O va face cu lapte.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

preety nu cred ca s-a suparat cineva, insa cel putin din punctul meu de vedere a fost o alegere documentata in prealabil. am vrut sa-l confectionez eu tocmai pentru ca am incredere in ceea ce fac, ca pana la urma tot acolo iesi, ca dai 1 milion pe un wrap de la nandu sau ca iei tu 5 metri de material.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

da? wow!!! cam mult ai dat.
eu am dat 50 ron(parca asa, cel mult 60, ca nu mai stiu exact) pe 5 metri de in dublu lat(1m50cm latime) si m-am ales cu doua wrapuri de 5m lungime si 75cm latime. Marturisesc ca am luat un in simplu, uni, negru, nu are nik de special, dar sunt curioasa, ce material ai luat de costa 100 de ron si iti ajunge doar de un wrap?! sper ca nu sunt indiscreta
Eu as fi vreut sa imi faca cineva wrap, de fapt pouch, costa tot cam 100 ron un material dublu si f frumos doar ca mi s-a luat de asteptare si mi-am facut singurica. Dar cica era un material adus de afara, f elastic, si avea si un imprimeu simpatic.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Oooops, s-a incins cam tare atmosfera, dragelor.
Ma bag sa caut clipul cu Celine Dion sa va mai schimb starea de spirit. Sau altceva... ce v-ar binedispune? poate imi amintesc un banc ceva

Va rog eu sa nu va jigniti, adica sustineti cu tarie ce aveti de zis, si eu sunt fff directa si acida si sunt pro discutii din care invatam ceva, dar nu va jigniti ca nu are niciun sens. Tipati, daca vreti, scrieti cu majuscule, puneti emoticoane, contraziceti-va si sustineti ce aveti de zis cu fermitate dar nu folositi cuvinte din astea care umilesc.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eva, ce am cumparat eu e tot de 150 cm pe latime si tot doua ies si la mine de fapt a costat 65 lei. eu puneam in mare o suma rotunda, ca daca nu reusesti sa-l tivesti cum trebuie la mana mai dai si pe la croitorie vreo 20 de lei sa ti-l faca. iar pe culorile care le am eu nu mergea o cusatura la mana ca se vede tot.

amalia mamii
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

lucutta imi pare sincer rau ca te-ai suparat - mea culpa - poate trebuia sa imi urmez instinctul si sa nu iti raspund
oricum sa stii nu te-am judecat o clipa - nu imi permit sa o fac cu nimeni - doar mi-am dat cu parerea pt ca tu ai cerut-o - fiecare face cum crede de cuviinta cu copilul ei

E foarte frumos ca ai activitati interesante cu copilul - inseamna ca ti-am recomandat sa o tii tot asa si pana la 6 luni.
Chiar ti-am scris ca am cele mai bune intentii - stiam ca aveti o perioada mai grea si sfatul meu era sa astepti pana trece doar ca sa va fie mai usor.

Chiar imi cer scuze daca am gresit cu ceva.

Si sa stii ca pun pe seama supararilor pe care le ai vorbele nu tocmai frumoase pe care le-ai spus despre copilul meu - nu cred ca e cazul sa desconsideram ceilalti copii -- poate nici la supararea cea mai neagra - ei sunt niste ingerasi, nu ti-au facut nimic rau, de ce ii desconsideri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

giulianna am auzit si eu pe colo pe colo ca se pun cereale in suculet, nu ma trage de urechi si daca tot nu mai bea lapte si se alege doar cu 80 ml suc, macar sa fie un pic mai consistent

off, nu stiu daca fac bine, incerc si eu de toate poate o manca ceva, ca daca imi ia iar 300 de grame pe luna, ma vedeti la stririle de la ora 5 intoxicata cu piure de mere si morcovi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

CD te-am intrebat pentru ca eu nu i-am pus niciodata cereale in suc, si sincer nici nu-mi suna prea bine, eu i le pun in piureul de fructe. De ce nu i le pui in lapte? Eu merg pe principiul "nu-i dau lui bebe ceea ce nu mi-ar placea mie" si nu sunt mofturoasa, mananc absolut orice dar nu in fel de fel de combinatii.
Nu zic ca nu-i bine, daca-i mofturos si ca sa manance poti face multe. Gandesc probabil prin prisma unei mamici de baietel nemofturos la mancare.
Sfatul meu neavizat: pune-i-le in lapte!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

am fost in plimbare in wrap.si-a luat somn de voie la caldurica, nici macar n-am imbracat-o gros, i-am mai dat o salopeta peste hainele cu care sta in casa, si-am ajuns acasa incinse amandoua. acum ma trage de par.
preety materialul pe care l-am ales pentru wrap este un bumbac neelasticizat, de grosime medie si cu tesatura pe diagonala. pentru vara oi cauta in sau un bumbac foarte subtire, sa confectionez altul.
Ramona, am vazut ca si anduta ta si-a luat somn la pielea goala in wrap

amalia mamii
piticania creste
_
#8222;Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii#8221;. Lev Tolstoi.

era la scutec si o bluzita. SI i-am dat si sosete ca nu stiam cum va reactiona, daca sta sau nu cu cracii acoperiti.

Eva, ca tot am citi despre wrap... eu am bagat la cap cu wrapul dar fetita mea nu cerea atata in brate, asa ca am purces din aceleasi motive ca ale Adei; ma doare spateleeeee! Da' stiu ca ai avut rabdare sa tighelesti la mana 5 metri dus-intos! Te-am urmarit si eu atunci din umbra. Nah ca am zis! Mai dar o intrebare am si eu: negru?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

si zoozie in timpul asta ce facu?! spala vasele?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Aaaaaa... nu! Scrise un articol care se pierdu ca zoozie foloseste Opera si, nu stie de ce si nici nu gasi in Preferences, nu tine minte textele daca apasa din greseala pe vreun link sau pe back... Asa ca se pierdu. Pana il rescrise, in sila ca-i perise inspiratia, mandra se trezi si fu asa de speriata ca nu se poate misca sa-si schimbe pozitia (ea care nu-si schimba niciodata pozitia) incat a trebuit s-o scot din wrap, a vrut sa si suga o yesssss si ne-am mai incvartit prin casa. Vasele le-a cam spalat sor'mea.

Recunosc ca in ultima vreme sunt de o puturosenie rara.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput