Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel preety nu cred ca s-a suparat cineva, insa cel putin din punctul meu de vedere a fost o alegere documentata in prealabil. am vrut sa-l confectionez eu tocmai pentru ca am incredere in ceea ce fac, ca pana la urma tot acolo iesi, ca dai 1 milion pe un wrap de la nandu sau ca iei tu 5 metri de material. amalia mamii cum s-a nascut strumfita mea piticania creste _ #8222;Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii#8221;. Lev Tolstoi. |
Mie nu-mi placeau culorile. Voiam ceva sa te doara ochii si n-am gasit pe nicaieri.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Anemona,draga mea ca sa nu spun altfel ca deja m-ai enervat,tu ai impresia ca eu daca sunt singura nu ma ocup de copilul meu?nu trebuie sa-ti dau tie exlicatii dar eu toata ziulica sigur mai mult ca tine ma ocup de copilul meu drept dovada copilasul meu isi tine singurel sticluta de laptic inca de la 3 lunite ,ceea ce copilul tau nu o face banuiesc ,aproape se ridica in fundulet singur si toata ziua cantam ,spunem povesti si radem inca de cand deschidem ochisorii.Nu cred ca e o solutie buna cu luatul in brate din carut ,sa inteleg ca asa o sa-ti educi tu copii lasand dupa ei vorba aia :vai de parintii care nu asculta de copii.Asa ca nu vb fara tine ca eu nici nu gatesc ,nici nu stau cu ochii in tavan ci ma ocup toata ziulica de copil- si sa-ti mai zic ceva :de ce crezi ca ma plang de dureri de spate ,ca nu il tin in brate? desteapto! |
Lucutta, sincer, nu a vrut nimeni sa te critice, sau sa te acuze de ceva. Fiecare mamica isi da cu parerea si niciuna nu se pricepe mai mult decat experienta proprie (exceptie Babymom, da?!). Pe care o imparte cum crede de cuviinta. Unii mai cu patos, altii mai relaxat... in fine, ca oamenii.
Eu ti-am raspuns din experienta mea cu Teo, si ti-am mai spus ce CRED eu ca am de gand sa fac cu Radu.
Anamona ti-a spus si ea ce crede, si anume stim ca ea crede cu tarie in AP... Oricum, nu a intentionat nimeni sa jigneasca, iar postul tau e cel putin jignitor.
In plus, e LA ADRESA. Cred ca una din regulile acestui forum este ca nu atacam pe nimeni la adresa, ci ne spunem diverse pareri... cu moderatie.
Daca vrei /sau vreti o polemica cu Anamona, mergeti pe privat.
Pana si cand mergi la doctor, auzi o parere pe care o treci prin judecata proprie... si decizi ce sa faci mai departe.
Multumesc.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babytza spune:
Mai fetelor, citeam si eu pe la inceputul capitolului si ma amuzam teribil de declaratiile de dragoste dintre Dariuta si Edi 

Asta este atmosfera care se cere azi aici pe forum 
Maine e ziua indragostitilor soooooooooooo : iubiti-va nu faceti razboi !!!!!!!!!!!!!!! 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Apropos , daca nu imi spuneti si mie ce inseamna AP o sa mooooor de curiozitate
ajutati o mamicca nestiutoare ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui 300 Aaaaaa... nu! Scrise un articol care se pierdu ca zoozie foloseste Opera si, nu stie de ce si nici nu gasi in Preferences, nu tine minte textele daca apasa din greseala pe vreun link sau pe back... Asa ca se pierdu. |
si io tot Opera. Balamuc. Fimiu gaseste niste combinatii de taste care sterg tot si inchid tot.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
sabinel spune:
| citat din mesajul lui babytza Apropos , daca nu imi spuneti si mie ce inseamna AP o sa mooooor de curiozitate Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
cred ca attachment parenting. nu dati cu rosii daca n-am nimerit
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
luminita2008 spune:
mai fetele, fetele..... hai sa luam o gura de aer rece, ok? nu e d....ul asa de negru! cu siguranta nimeni nu a vrut sa jigneaza Lucutta...nimeni nu spune nimic cu rea intentie, ce ti-e si cu com asta virtuala! parca mai ieri spuneam ca noi putem fi si altfel..... hai s-o dovedim cu cap, ok?
acuma.... ca-mi sta pe limba.... se intampla sa nu se raspunda la mesaje pentru ca:
1) nu toata lumea are tangenta cu subiectul respectiv... poate nu a fost in sit respectiva
2) nu toata lumea are timp sa citeasca din urma.... sa fim seriosi (serioase), se scrie cu o viteza ametitoare....
3) chiar daca reusim pana la urma sa citim si din urma, uitam pur si simplu ce subiect mai vroiam sa abordam.... sunt sigura ca fiecareia dintre noi i s-a intamplat.....
asa ca, mai bine trageti de manuta cu diplomatie, ferm daca vreti, dar cu diplomatie si bun simt.... cum spunea si Ada, restul... pe privat.
va pup pe toate fara exceptie, fug la un peste pane ca dorm hunii!! aleluia!!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
LUCUTTA spune:
Anemonanu e cazul sa faci pe victima pt ca eu nu am avut nici un gand sa-ti desconsider copilul,n-as face niciodata asa ceva nici unui copilas ,era vb de tine asta in conditiile in care ai fost destul de discreta in legatura cu preocuparile mele legate de copil dar sa sti ca pricep foarte repede de aceea ti-am raspuns asa.
mamidestefan spune:
LUCUTTA
...dar ai cam "sarit calul" ..nu crezi ?
Cred ca ar fi necesar sa stergi penultimul mesaj postat ...si eventual sa il pui pe privat ...ca sa nu il vada vreun moderator..parerea mea 
babitza AP = attachment parenting
m-a luat si pe mine "valul" cu wrap-ul ...sper sa ma documentez zilele astea ..si sa-mi iau si eu unul
fug ..ca aici sunt cam incinse spiritele
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
sabinel spune:
hai sa ne destindem cu love nor war, sper sa nu-mi dea careva in cap pentru asta. daca deranjeaza spuneti-mi si-l sterg.
Mesterul Manole, cocotat pe schele, spoia tavanul manastirii. Ramane fara var in galeata. De lene sa se dea jos de pe schele, urla la unul dintre cei noua mesteri mari, calfe si zidari:
- Macheeee! Var!
Mache, rezemat de zidul manastirii, fumand, cu sticla de bere langa el, raspunde, in glas cu o lene colosala:
- Mache love, not var...
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.