Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Raportez fericita primul somn in wrap. Din pacate a tinut doar vreo ora... cred. de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
si zoozie in timpul asta ce facu?! spala vasele?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
gaia.nevia spune:
clatite intrucat mi-ati facut o pofta criminala de clatite tot vorbind voi ieri, de aparea cuvantul clatite in fiecare post... am dat o fuga pana la fourmi, si am cumparat 3 pachete de clatite 365 (Delhaize), bune, dulci, si le-am umplut cu gem de merisor de la Ikea si cu branza. Mai am si azi. SI a mancat si Teo.
(io asa mananc dulceata, cu branza
)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
preety spune:
Multumesc mult Eva, Sabinel ptr raspunsuri !!!
Io am indraznit sa intreb
... sper ca n-am suparat pe nimeni !!!
sabinel spune:
preety nu cred ca s-a suparat cineva, insa cel putin din punctul meu de vedere a fost o alegere documentata in prealabil. am vrut sa-l confectionez eu tocmai pentru ca am incredere in ceea ce fac, ca pana la urma tot acolo iesi, ca dai 1 milion pe un wrap de la nandu sau ca iei tu 5 metri de material.
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
CosmyB. spune:

Radu de Onutzu
nu a fost cu intentie omiterea, dar sunt in plin proces de halit clatite
de data asta nu le-am facut eu, ci mama mea cea harnicuta ![]()
Am pus poze noi de la 5 luni
Pap degetelul
Stau in fundulet
Acolo Sus e Doamne-Doamne
Pupic pentru soricel!!!
Pozici
Mami super happy de
Maya
Boo spune:
scriu cu una bucata copil prabusit la mine in brate, cred ca o sa-mi ia o vesnicie.
eva si alex mananca numai san, biberon i-am mai dat dar nu se omoara, mai bine moare de foame. cu lingurita in schimb, am zis sa-l obisnuiesc. si atunci i-am dat vigantolul pastile asa. mi-a luat o luna si ceva sa-l obisnuiesc, dar acum deschide gura si inghita bine. cu fierul la fel, deschide gura, inghite dar se stramba. si atunci am zis ca sa-i dau un pic de lapte sa-i treaca gustul. si ma mulgeam un pic in lingurita si ii dadeam. bea si 20 de lingurite, il amuza teribil. de ma plictiseam eu de cat ma apasam. acum cu mancarea sa vedem cum o sa fie ..
vorbeati de aparate. eu una mi-am luat ceva special de facut mancarea lui bebe. eu l-am comandat pe asta http://www.mothercare.com/Beaba-Babycook/dp/B000JFJJGM/sr=1-6/qid=1234544739/ref=sr_1_6/275-9485481-1802960?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44566031&mcb=core de la Redoutte cand inca se mai putea, dar se gasesc si la noi sau pe Bimbomarket chiar mai ieftine si sunt la fel. Eu zic ca e bun, ca nu murdaresti ditamai mixerele, se curata usor, se face totul intr-un singur obiect. mi s-a parut o investitie buna.
legat de vant, noi am iesit si ieri si azi afara. a dormit ca o leguma Alex.
nu mai stiu ce vroiam sa mai zic .. noroc ca am scapat de valiza din brate, s-a trezit 
luminita2008 spune:
Ramo.... 
CosmyB, vazut poze, e norocos soricelul, nu gluma!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
baby_boy spune:
Eu sunt un pic cam supi asa..si de ce..sa va spun.
Eu am pus pe forumul asta sa zicem 10 intrebari..din care 5 si-au gasit raspunsul..din care 5 ..la 3 mi-a raspuns 300..in rest nu s-a prea obosit nimeni.Cand am avut nevoie ..la alaptat ..am gasit ajutor la alaptatul helpline sau la pepenasi. Nu mai spun ca aici am intrebat vreo 3 persoane ceva care nu m-au bagat in seama. Azi dimineata am mai intrebat ceva..normal..nimeni.Acum o inteleg pe Dyanira cand s-a suparat mai demult..si am inteles-o si atunci. Iar acum mi-se pare ca toata lumea sare pe Lucuta ca-l diversifica prea repede pe puiut. Eu zic ca fiecare mamica isi cunoaste puiul si stie ce e mai bine pt. puiul ei.
Nu bagati in seama nici postul asta..ca am eu capsa pusa...puteti sa ma
daca vi-se pare ca am exagerat.
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
angelynna82 spune:
seara buna si de la noi
Nu am apucat sa citesc din urma

Multumim de urari si La Multe Lunite boboceilor nascuti azi si maine

Am atatea de facut si un bebe care vrea sa stea cu mine....soacea soacra poama acra...
Facut bagaj bebe pt maine, se duce la mama (noi ne ducem la botezul nasei)..pregatit haine mami si tati, spalat rufe (nu am mancat pana la ora asta)...pregatit papa bebe ...mai pe sear dupa ce adoarme bebe sper sa imi fac manichiura si sa calc 

Vazut poze cu bobocei, Razvan e superb cu isi sufe degetul...scuzati daca am omis pe cineva oricum toti sunt 

(scuze)
CItesc nitel
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
LUCUTTA spune:
Anemona,draga mea ca sa nu spun altfel ca deja m-ai enervat,tu ai impresia ca eu daca sunt singura nu ma ocup de copilul meu?nu trebuie sa-ti dau tie exlicatii dar eu toata ziulica sigur mai mult ca tine ma ocup de copilul meu drept dovada copilasul meu isi tine singurel sticluta de laptic inca de la 3 lunite ,ceea ce copilul tau nu o face banuiesc ,aproape se ridica in fundulet singur si toata ziua cantam ,spunem povesti si radem inca de cand deschidem ochisorii.Nu cred ca e o solutie buna cu luatul in brate din carut ,sa inteleg ca asa o sa-ti educi tu copii lasand dupa ei vorba aia :vai de parintii care nu asculta de copii.Asa ca nu vb fara tine ca eu nici nu gatesc ,nici nu stau cu ochii in tavan ci ma ocup toata ziulica de copil- si sa-ti mai zic ceva :de ce crezi ca ma plang de dureri de spate ,ca nu il tin in brate? desteapto!