MONTIGNAC (114) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
puisorul spune:
Cenia, bine ai venit si te mai asteptam. Chiar vreau sa te intreb ceva, de fapt pe tine si pe Uta. Stiu ca in state se gaseste quinoa. Daca ati gatit cu ea, cum ati gatit-o?
De dimineata am mancat doua felii de paine cu gem cu fructoza si o cana de lapte. La amiaza cred ca fac o supa de linte si mai tarziu mai vedem.
Haideti la (decofeinizata si cu indulcitor). Va pup si mai revin
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
anca.b spune:
neata
azi am mincat niste crenvursti la micul dejun...nu stiu ce va fi in continuare...intre timp mi-am facut o cafea neagra....
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ymca spune:
la_cristescu, musacaua aia mi-a dat niste stari de . cred ca o voi incerca si eu.
eu de zile bune nu mai fac decat pangasius la cuptor sau ciocanele pui la cuptor...daca gatesc altii prin casa ceva sa se potriveasca, mananc. e greu ca nu pot curata legume cu o mana, nu prea dau pe razatoare, asa ca trb sa simplific la max treburile bucataresti.
anca, ti-am simtit rasuflarea si-am incercat sa fug de tine... dar m-am cam impiedicat, asa ca luni ai toate sansele
voi mancati banane? adica daca la micul dejun mananc 1-2 banane e OK?
cenia, bine ai venit...esti la categoria mea de greutate...deci intram in competitie directa
olim, m-am gandit mai bine...te las pe tine cu stresul locului I...sa ravneasca lumea la locu' tau...pe 2-3 e mai caldut
valentinag spune:
Neata!
Cenia,e ok fructoza,laptele doar daca e degresat,0,1 grasimi!
Olim,io ce sa-ti zic,ca nici eu nu pot renunta la cola!Ieri m-am porcit si eu c-o felie de pizza si 2 cornulete cu rahatPor'ma acasa am mancat o supa de rosii cu galusti si 2 patratele de cioco neagra!
Azi am mancat un mar,o banana,o jumatate de strugure,la pranz cred ca niste chiftelute de pui cu salata ceva si diseara supa iarasi,doar asa goala,fara galusti..sper
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anca.b spune:
Cenia, bine ai venit! Cafeaua sieu o beau cu fructoza si lapte degresat
Ymca, fii fara grija...nu cred ca te ajung saptamina asta, ca duminica ma scoate sotul in oras...si am de gind sa ma dau "in barci" cu de toate...deocamdata arata bine cintarul, dar luni dimineata cred ca va fi jale...
Vali, Olim, si eu beau cola...e drept ca "zero", dar oricum e cola...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
andanii spune:
puisorule vazut ochisorii albastrii .... dulce ... ce-as mai smotocii bucutele ....
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
puisorul spune:
Andanii, multumim de complimente
Laura, suna bine reteta doar ca trebuie facuta fara unt, eventual cu un pic de ulei de masline.
Bananele si strugurii nu sunt buni pentru ca au IG peste 50. Asta stiu ca am inceput sa studiez mai cu foc cartile monti ca mi se parea mie ca nu prea slabesc cum ar trebui. Asa ca de doua zile ma chinui sa iau micdejunuri glucidice iar la cina tot ceva glucidic. Nu stiu cat ma tine dar vom vedea.
Stefi
la_cristescu spune:
Buna fete,
Azi cuminte.
Md- iaurt 0% cu paine de secara, cafea cu lapte 0%
P - salata cu pui, branza si ciuperci
C - ceai si fructe (sper)
Puisorul - de ce nu am voie la musaca unt?
Eu am realizat sa daca mananc seara, chiar si o salata, nu prea slabesc. Asa ca ma indop cu fructe si cu ceai.
puisorul spune:
Uite aici o clasificare a lipidelor bune si rele.
Stefi
valentinag spune:
Anca,eu beau light!
Hai ca in loc de salata am mancat ardei copti langa chiftelele de pui si 3 crochete de cascaval!
Puisor,de banane stiam ca daca sunt foarte copate nu sunt bune,mai vezui asa merg!Struguri oricum nu mananc prea des in perioada asta,ca-s scumpi cu draci!Da ca si mic dejun numai din fructe am zis ca merge!
Pe mine ma bate gandul serios sa ma duc la un nutritionist totusi,sa vedem ce-mi zice!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea