MONTIGNAC (114) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Quinoa? what is that? habar nu am ce e! am mai cumparat pe aici ceva si am luat teapa! asa ca nu incerc pina nu imi explica cineva ce e!

Eu am mincat supa de varza (cu rosii ardei, telina etc) si am facut-o iuteeeeeeee.... dar nu ma las ca trebuie sa maninc. azi incep regimul cu supa de varza in limitele Montignac. azi fructe si supa. miine vegetale tip salate si supa( deja am cumparat spanac si salata) aici e baby spanac, mai mic ca in ro si e mai dulce, sau il culeg inainte de a ajunge la "adulterie" habar nu am!

YMCA: Tinem aproape! deci m-am cintarit mai bine: am 78 dar oscilez, cind mai mult, si mai rar mai putin de atit! doar dimineata!

mincati piine? sau la faza 2? eu nu maninc piine. acum e usor, prima data mincam in loc de piine cas taranesc. erauinteresante combinatiile.

cafea cu cofeina beau si cu lapte 1%. ca am expressor si iese super din boabe macinate pe loc! aici spunea un nutritionist (la emisiunea bigger loser) ca e ok. chiar dac anu era tot beam cu doi prunci mici( 3 ani si 9 luni) printre picioare si uneori nopti nedormite!

valentinag: un nutritionist nu poate sa te ambitioneze. asta e cel mai importanta: AMBITIA! trebuie sa te gindesti ca o sa te simti bine fara kg! asadar, rezist citeva luni si voi incapea in haine cu marime mai mica!! macar incerc si respect 100% si daca nu da rezultate fug la nutritionist!ai am cunoscut o romanca e nutritionist acum sta acasa creste copii, ca asa se procedeaza in AMerica si apoi iti reiei cariera full time, zi zicea ca motorul principal de ardere a caloriile, is muschii. daca nu ii pui in functiune nu se ard calorii. zicea de mers pe jos 1/2 h pe zi. si nu se slabeste fara efort fizic. am bagat la cap, nu fac sport dar tin sa fac miscare zilnic, inclusiv parchez masina mai departe sa merg jum de ora prin parcare. nu -mi iese mereu dar macar incerc!

ieri am mincat:
MD: brinza vaci cu banana( nu e voie stiu)
dejun: carne si separat salata de fasole fiarta (pui ulei, otet, ceapa verde, putina salata verde )
cina: mar, mar apoi iar mar ( am gustat o aripa iute rau"buffalo wings" cu telina verde(coada nu radacina)

cica nu mincati dupa ora 7 seara.of! asta e teribil pt mine. dar dau cu mar!

deci banana si strugure NO NO NO!

hai ca ma inspir de la meniurile voastre!

Mergi la inceput

Hai ca m-am trezit in sacose cu broccoli in sacose! il luase cineva inaintea mea si cind a plecat banda a cazut la mine. e platit, bine merci, dar ce fac din el? nu consumam de obicei!

vreo idee?

vroiam sa va zic ca prima data am tinut Montignac si am slabit 25 kg. uau! parca nu imi vine sa cred. acuma targetul e 11 kg, sa ajung la 67 kg cite aveam inainte de sarcina 2. si vreeau si sarcina 3! dar am avut preeclamsia, m-am umflat ca un balon in ultimele 3 luni de sarcini, desi in rest m-am incadrat in graficele de pe net!

mult a fost, putin mai este!

am vrut sa va zic asta ca sa va dau un impuls, ca dieta asta chiar functioneaza, ca nu te infomeeteaza si ca are rezultate.

dar broccoli cu ce o fi bun? astia maninca la aburi cu alte vegetale sau supa crema cu smintina. nu-i voie smintina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Cenia, linistita poti sa faci supa crema cu smantana.

Quinoa, e o leguminoasa de genul linte, naut. Am crezut ca ai folosit si stii vreo reteta. Dar am gugalit ieri si am gasit cateva retet. Se poate folosi in loc de orez si am inteles ca contine foarte multe proteine si inlocuieste cu succes carnea in dieta vegetarienilor.

Am renuntat sa mai fac paine monti dupa cele trei esecuri de ieri. Gata, o sa fac doar paine integrala ca asta imi iese.

Haideti fetelor, pe unde va ascundeti?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata, nu ne ascundem, eu de ieri dimineata experimentez o criza de bila, recunosc am exagerat cu grasimile, drept urmare mananc total nemonti adika:covrigi, cartofi fierti si gratar , sper sa imi treaca repede greata aproape uitasem cum e da uite ca tanti bila imi aduce aminte din cand in cand ca exista si ea pe acolo si ca e full de pietre .

Cenia ce zici tu cu miscare e ok, da eu sunt o proba de putoare .... la munca parchez la maxim 50 m de intrare, iar acasa nu mai zic, daca se poate la intrarea in bloc, cel mult 10 m de mers sa imi fie rushine, da lasa ca vine primavara si o sa ies cu vlad la plimbare.

Brocoli eu il fac asa: putin oparit in apa cu sare, apoi in tava la cuptor, ii pun peste un sos modificat pt monti (ca sosul initial avea si o lingura de faina) din :lapte amestecat cu telemea rasa fin si cascaval, sosul asta il fac pe foc si se ingroasa putin de la cascavalul care se topeste, apoi in tava mai rad cascaval si deasupra, las la cuptor pana se rumeneste cascavalul si e gata.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!

am inceput ziua cu o cana de lapte slab si o chifla neagra.
acum beau o cafelutza si mai vedem...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna,

Azi
MD- deja clasic pt mine ca e acelasi tot timpul - iaurt 0%, cafea cu lapte 0% si paine de secara
P - pulpa de porc la tava cu fasole verde (catering)
C- vad eu, ceva monty

Nu stiu ce e cu mine ca de ieri mi-e foame non stop. Da' foame RAAAAAAAU! ieri am avut probleme mari sa rezist, am mancat la cina ficatei la cuptor cu salata de andive, am baut aproape un litru de ceai neindulcit si ma uitam la ceas sa treaca 3 ore sa mai mananc ceva. si dupa 3 ore am mancat vreo 8 smochine ca lesinam dupa dulce. ce-o fi asta? ati mai patit asa ceva? ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laura si eu patesc asa in anumite perioade, am observat ca mai des mi se intampla in perioada premenstruala.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

la_cristescu, da. eu asa patesc luna de luna, cu 1-2 zile inainte de rusi...mi se face rau de foame

alinam, imi pare rau. sanatate multa.

meniul meu de azi:

md: amandina, m-am gandit ca daca tot am decazut-o din rangul de recompensa zilnica la o amarata de recompensa o data la doua zile, de ce sa n-o servesc dimineata, cu sanse mai mari de a se digera si nu depune, decat seara, nu??? asta da rationament
gustare: cafea
dejun: pangasius la cuptor cu multa lamaie
gustare: 3 pahare cu apa si 2 felii paine integrala ca de la raceala ma dezhidratez rau de tot si mi s-a facut si pofta de paine
cina: pomelo mare, bun si intreg daca se indura sotul sa mi-l desfaca ca altfel dureaza 10 ani pana reusesc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetelor, cred ca e general valabila chestia cu pofta de mincare inainte de mentruatie...si eu patesc asa, invariabil, luna de luna. ca de ex acum...hihihi

Azi am papat la prinz o "salata" de brinzeturi cu sos de smintina cu ierburi aromate si usturoi...dementiala a fost. acuma ma gindesc sa ma bag la un iaurt 0%, de cina...

si off topic: mi-au sosit si hainutele de pe boohoo...foarte faine...raportul calitate/pret absolut corect...toate mi se potrivesc de zici ca au fost croite pe mine (ce ti-e si cu englezoii astia si marimile lor la fix!)
bineinteles ca avizul mi-a venit in posta acuma dupa-masa...dupa ce imi ridicasem coletul...traiasca posta romana!

am fost si la cosmetica, miine ma duc la vopsit...sa fiu bella pe duminica...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Salutare
animatie pe aici , bun!

e voie smintina? sau cu 1%?

anca.b: sa fii cea mai bella! ok?

nu v-am intrebat cind va cintariti? zilnic? saptaminal? eu nu mapot abtine si ma cintaresc zilnic. e foarte rau mai ales atunci cind nu slabesti nik!

Ymca: intreb ca Pacala: ce e pangasius? sunt aici in magazine specializate, dar nu incerc. am cumparat ca a venit mama ardei grasi galbeni straverzii pt ardei umpluti. ma frate erau asa de iuti ca am inceput sa tusesc numai cind am desfacut citiva sa ii curat!!

alinam: thanks pt reteta, o sa o incerc cind am dezlegare la lactate. acum tin dieta recomandata de centrul de cardiologie cu supa de varza pentru 7 zile slabesti 7 kg. am o nunta simbata si sper sa arat omeneste dupa 9 luni de la nastere.
adevarul e ca romancele sunt cochete ce sa mai comentez! eu m-am lasat pe tinjala cu stilul aici. adidasi pantaloni sport si plecarea! nu intelegeam rudele mele din America cum umplau prin Romania, parca mergeau la sala de sport!
daca hainele is potrivite hai sa vedem pozele cu ele! nu? sau le-ai pus si eu nu am vazut bine?

la_cristescu: cu pofta de mincare gindeste-o ca pe o metoda de aparare a orgnismului, slabesti in acest timp si se trage semnalul de alarma de la creier, sa bagi ceva in gura! asadar poti baga ceva mincare in gura , dar pacalesti sistemul, mincare care solicita organismul sa consume energie pentru digerare: un pahar de apa foarte rece sau cu gheata ( ca sa incalzeasca apa in stomac,cica organismul mai consuma inca 60 calorii, sau poti minca supa strecurata, un mar)

deci m-am cintarit si am 76 kg. iuhuu. trebuie sa ajung la 67. nu-i mult! nu? am zis sa am motiv cu nunta asta si apoi mai vedem. tocmai am vazut la stiri ca o nebuna injecta chimicale in mincarea de copii intr-un superstore! ce nebuni!

am pus aici poze sa ma cunoasteti:http://picasaweb.google.com/celapopa/RecentlyUpdated#5300920772485909922

Mergi la inceput