MONTIGNAC (114) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

raportez 136 lbs , pina acum -2 lbs (adica -aproape 1kg)

azi la meniu:
MD cereale cu lapte 0%
P mazare cu ceva resturi de dovlecei aburiti si friptura de porc ( de la restaurantul de valentines)
C brocoli aburit si o cana iaurt

www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna fetelor.
vad ca in we cam toate ne-am dat in barci. eu am fost in vizita la niste prieteni si am mancat 2 amandine, facute de casa, ca n-am putut rezista. Au fost asa de bune!!!
Azi iar am abatere, ca la birou s-a comandat sushi ( criza, criza, dar femeile se rasfata!)
Raportez ca azi dimineata aveam 61,7 kg. Si sunt mandra nevoie mare ca am ajuns sa alerg 3 km la sala.
Fetelor, eu nu eram genul sa ma omor dupa sala, ba chiar eram genul puturos, pt care mersul la sala era o fita de prost gust. Acum abea astept sa ma duc! Si asta fiindca ma simt asa de bine, de zici ca am intinerit cu 10 ani, si sunt bine dispusa si imi rasfat sotul toata ziua de nu mai intelege saracul ce-am patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Puisoru- e foarte frumos unde ati fost! si chiar accesibil, daca atat v-a costat atat pt 3 persoane. Fiica-mea are 2 ani, cum a fost cu copilul? Ma intereseaza cu masa mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Laura, imi faci o pofta cu sala ta . Sa stii ca la fiecare cina erau doua feluri de ciorbe iar ca felul doi aproape infiecare zi era ceva de pui, intr-o zi a fost si peste, legume, cartofi, conopida pane. Dimineata erau enspe feluri de cereale, lapte cu gris, iaurturi simple si cu fructe, ceai, rondele de orez expandat, fructe, biscuiti. Imposibil sa nu gasesti ce sa ii dai de mancare si unui copilas.

Anca, in Carrefour si Cora nu mai gasesc. Dar am gasit azi in carrefour faine integrala . Trebuie sa ma dumiresc mai bine pe unde ii magazinul ala bio si sa trec pe acolo saptamana asta.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fetelor am avenit si eu aseara...Am fost cumintica dar nu m-am cantarit pentru ca dimineata au venit rusii sunt si constipata si asa ca nu avea rost sa ma mai urc pe cantar.

Andanitzo daca vrei tu mai baga un porc ...la foamea pe care o am acum...

Felicitari uratelor slabanoage

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Pe mine sa nu ma intrebati da?Ca nici macar n-am indraznit sa ma urc pe cantar,lunea viitoare
felicitari celor care au slabit!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata. Va invit la . Cu care apropo am o problema. Parca v-am mai intrebat. Voi cu ce indulciti cafeaua? Eu pun indulcitor si stiu ca nu e bun dar cu ce sa il inlocuiesc?

De dimineata am mancat doua feliute de paine integrala cu gem cu fructoza si lapte 0.1%. La amiaza cred ca o sa fac o salata de conopida cu telemea dupa o reteta de pe culinar. Daca iese buna va dau si reteta.

O zi frumoasa sa aveti si mai revin.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare!
Ani, eu indulcesc cu fructoza cafeaua.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

alinam, nu stiu daca monti si-a dat cu parerea pe tema semintelor... natur cred ca sunt OK, dar prajite si cu sare nu cred ca mai corespund standardelor noastre culinare extrem de inalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ymca da ce bune sunt, sper sa scap repede de boala lor, nu am mai spart seminte de 3-4 ani si nu stiu ce m-a apucat acum

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput