MONTIGNAC (114) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor, imi cer scuze ca nu am pus mai repede tabelul cu clasamentul...am avut niste zile mai grele un pic. cam asta e....singura care merita floricele si locul fruntas e ymca! felicitari si de la mine. pt restul n-am mai pus porci in plus, sa nu ne descurajam.

podium:
I. ymca – 4.20 kg +
II. androix - 3.2 kg +
II. puisorul - 3.2 kg +
III. anca - 3.00kg +
IV. olim - 3.00kg +
mentiuni:

IV. sanse - 2.50kg +
V. silvy - 2.20kg +
VI. alinam - 2.00kg +
VII. vali -1.80 +
VIII. dianarus -1.5kg +
IX. ele -1.20 +
X. cristescu -1.10 +
XI. andanii -1.00kg +

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ani, merci de intrebare. sper ca e mai bine piticu...adica el e vesel si n-are treaba...dar problema n-a trecut...e la regim saracul...

eu am facut azi chiftele de naut, cap-coada,...sint asa si asa...se simte gustul de praf de copt (mie nu-mi place), dar in rest sint mincabile.
plus ca am tras si o portie de humus, daca tot am fiert naut. asta e demential si ii place si sotului meu foarte tare.

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu azi am mancat pana acum un pepene galben,din ala mai mic,un mar si 2 cornulete ramase de la colega de ieri!
Acasa am ciulama de ciuperci si cred ca fac iarsi niste cornuri ca alea de aseara ca au iesit bestiale!Nemonti...

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aseara am fost la acupunctura. de regula ma duc dimineata. probleme mele cu umarul/spatele/ceafa. in fine, nu mancasem de la pranz... ei bine, mai mai sa lesin, mi-a fost un rau cu steluzte colorate si calduri interioare nebanuite cert este ca am ajuns acasa tarziu si am mers inceeeettt cu masina...

si cum am ajuns m-am aruncat in toate prostiile pamantului
eclere mici si dulci si bestiale si cornulete mici si dulci si bestiale si ele si am zis clar ma bate cantaru de numa'

ei bine, nu, de dimineata era tot cu minus, asa ca drept rasplata azi sunt cuminte:

md cafea
p ciorba de legume
g 1 mar
c fasole frecata (sau batuta parca zic sudistii ) cu salata de rosii

succese!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

anca multumim de clasament
fetelor va doresc o zi excelenta, ma duc sa papa 2 oua la tigaie cu o rosie, si fug la gradinita dupa pui.
poate mai trec mai tarziu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ani, merci de intrebare. sper ca e mai bine piticu...adica el e vesel si n-are treaba...dar problema n-a trecut...e la regim saracul...

eu am facut azi chiftele de naut, cap-coada,...sint asa si asa...se simte gustul de praf de copt (mie nu-mi place), dar in rest sint mincabile.
plus ca am tras si o portie de humus, daca tot am fiert naut. asta e demential si ii place si sotului meu foarte tare.

POZE NOI
Povestea Nasterii

cum faci humus-ul? detaliat, te rog

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

diana, reteta mea e urmatoarea:

pun nautul boabe de cu seara in apa rece. dimineata arunc apa (se umfla destul de tare) si il pun la fiert cu putina sare. trebuie sa ai grija, ca face destul de multa spuma si trebuie fie luata cu spumiera fie schimbata apa de mai multe ori.

cam in 40 de minute fierbe. apoi pun boabele in mixer, cu doua linguri de pasta de susan (tahina, se gaseste in magazine), sare, piper, usturoi, ulei de masline sau de floarea soarelui (de care am). se dau toate prin mixer pina se fac ca o pasta. poti sa mai adaugi verdeturi daca iti plac. in special patrunjelul merge bine cu humus (de fapt, la arabi se si serveste cu salata de patrunjel).

daca e prea "virtoasa" pasta poti adauga citeva linguri de apa si mai amesteci putin.

se poate minca cu piine monti/wassa etc, cu ardei sau rosii sau cu brinza.

e foarte simpla reteta...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

ooops! a aparut porcu'!

dragele mele, eu nu am mai apucat sa intru fiindca e nebunie la birou zilele astea. menu meu e neschumbat:
- cafe cu lapte 0%, iaurt 0% si paine neagra
- salata si azi am mancat si o supa de rosii
- ceai si smochine

nu am apucat sa ma duc la sala, deci sunt vraiste rau. sunt complet demotivata ca nu am mai slabit un gram, imi vine sa bag in mine ca o sparta si dupa aia ma simt vinovata!

Andanii si fetele care fac paine - am facut paine in we ( reteta andanii ), mi-a iesit fff buna, dar cu coaja groasa , f groasa si tare. cum sa fac sa imi iasa o coaja mai subtire? ca asa e cam beton, sparg capul cu chiflele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui la_cristescu

ooops! a aparut porcu'!

dragele mele, eu nu am mai apucat sa intru fiindca e nebunie la birou zilele astea. menu meu e neschumbat:
- cafe cu lapte 0%, iaurt 0% si paine neagra
- salata si azi am mancat si o supa de rosii
- ceai si smochine

nu am apucat sa ma duc la sala, deci sunt vraiste rau. sunt complet demotivata ca nu am mai slabit un gram, imi vine sa bag in mine ca o sparta si dupa aia ma simt vinovata!

Andanii si fetele care fac paine - am facut paine in we ( reteta andanii ), mi-a iesit fff buna, dar cu coaja groasa , f groasa si tare. cum sa fac sa imi iasa o coaja mai subtire? ca asa e cam beton, sparg capul cu chiflele.

Laura

mamica Evei

eventual o tii mai putin in cuptor .... eu mai nou cronometrez cat o tin in cuptor ca si la mine iesea beton beton la inceput si-acuma din ce in ce mai buna
deci cand ma apuc de preparat dau drumul la cuptor ... cand o bag in cuptor dau focul mic mic si las asa 15 min dupa care nu deschid usa ci dau focul mai tare (nu am grade) si mai las 20 min .... si iese super , daca iese tare ... un pont , nu l-am incercat inca ... cica se uda painicile putin si se acopera cu propop si se inmoaie calumea ... multa bafta cristescu
eu parca am innebunit non stop fac painici sa am in casa ... numai dinasta papam toti

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata siluetelor

Din pacate s-a trezit pitica dar revin

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput